02.12.10, 11:01
Z chęcią podejmę się zorganizowania sylwestra dla singli (8 osób-dwa samochody) Najlepiej 4 dziewczyny i 4 chłopaków 30-37 r.ż.
Cel: polskie góry/ narty lub nie - w zależności od preferencji.
Okres: 30/31/1/2 - 4 dni.
Jestem z Warszawy. Szukam ludzi na poziomie, towarzyskich z poczuciem humoru, ciekawych świata i innych.
Obserwuj wątek
    • inflacja30 Re: Sylwester 03.12.10, 13:13
      Zgłosiły się już do mnie dwie Panie (30+)
      Zapraszam kolejne osoby, im nas więcej tym ciekawiej.
      Plan szczegółowy doustalimy, gdy będzie już docelowa grupa chętnych.
      Pozdrawiam
    • gwiaz-da36 Re: Sylwester 09.12.10, 10:53
      Super pomysł!
      Jestem z W-wy, singielka, towarzyska, zwariowana, z chęcią poznam nowych ludzi, bo starych znajomych znam już na wylot - potrzebuję świeżego powietrza :-)
      Czekam na szczegóły
      • inflacja30 Re: Sylwester 09.12.10, 14:23
        Zatem w poniedziałek przedstawię plan.. Zgłosiło się (na razie oczywiście potencjalnie) dwóch Panów i cztery Panie. Czekamy do niedzieli na chętnych!
        Pozdrawiam zimowo.
        • aga32148 Re: Sylwester 09.12.10, 21:41
          Wybieramy się:trzy panie i jeden pan-single,do Międzyzdrojów na dechy pod molo, cena-40 zł od osoby,+(niekoniecznie) catering za 30 zł,muza na żywo, może chcecie się przyłączyć?? Ponoć są jeszcze wolne miejsca....
          • inflacja30 Re: Sylwester 10.12.10, 09:57
            Dziękuję Aga za propozycję, ale pozostanę przy górskim planie. Sylwester i bryza morskich fal hm...wolę grzane piwo, oscypka z grila, ognisko i przykładowo kulig :)
            Jeżeli macie ochotę do nas dołączyć, to zapraszam! Chęć uczestniczenia wyraziło 4 niewiasty i 4 mężczyzn.
            • ryolit755 Re: Sylwester 12.12.10, 21:08
              Świetny pomysł!
              Mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno i plan jest dopiero w fazie realizacji, bo bardzo chętnie bym się do Was przyłączyła. Kryteria wiekowe i związane z poczuciem humoru - spełnione, a do tego bardzo lubię góry i chętnie poznałabym nowych ludzi, którzy podobnie lubią spędzać wolny czas, myślę, że Sylwester to świetna okazja.
              Czekam na dalsze ustalenia i pozdrawiam serdecznie!
    • inflacja30 Re: Sylwester 13.12.10, 20:45
      Zgłosiło się więcej niewiast, dlatego serdecznie zapraszamy od teraz panów.
      • planetarianin Re: Sylwester 13.12.10, 21:02
        brakuje mi pare miesięcy do Twojego niezbędnego minimum ;)
    • trek1313 Re: Sylwester 19.12.10, 21:25
      Witam,wysłałem info. z pytaniem o ten wyjazd,jak znajdziesz chwilę daj mi znać na nr.telefonu który podałem czy jest to jeszcze aktualna sprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka