Dodaj do ulubionych

cieple krare

03.09.11, 20:32
Czy jest ktos chetny zeby nie doplacac do jedynki,do egiptu, turcji , tunezji , wyspy kanaryjskie,lub inne cieple kraje ,wyjazd we wrzesniu ,pazdzierniku ,listopadzie ,jak komu pasuje ja sie dostosuje do czyjegos urlopu,najlepiej z malopolski lub slaska , mam 49 lat,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wolb32 Re: cieple krare 05.09.11, 21:01
      Mieszkam w Krakowie.Mam 60 lat.Jestem dyspozycyjny czasowo.
      Dużo podróżuję po świecie.Mam doświadczenie w podróżach organizowanych z innymi osobami aby nie dopłacać do jedynki.
      Wydaje mi się,że jestem osobą tolerancyjną i bezkonfliktową.
      We wrześniu lecę na tydzień na Kretę,ale bardzo chętnie wybiorę się potem do innego ciepłego kraju
      Pozdrawiam
      Staszek
    • winodolski Re: cieple krare 05.09.11, 21:46
      Witam,na krecie juz bylem ,chcialbym do egiptu do hurgady jesli to mozliwe ,chce zobaczyc doline krolow
    • 123nowy Re: cieple krare 05.09.11, 22:12
      Witaj, bylbym chetny na wyjazd do egiptu we wrzesniu, 37 lat ze slaska, fabkol@op.pl gg 35617064

winodolski napisał:

> Czy jest ktos chetny zeby nie doplacac do jedynki,do egiptu, turcji , tunezji
      > , wyspy kanaryjskie,lub inne cieple kraje ,wyjazd we wrzesniu ,pazdzierniku ,li
      > stopadzie ,jak komu pasuje ja sie dostosuje do czyjegos urlopu,najlepiej z malo
      > polski lub slaska , mam 49 lat,pozdrawiam
      • rege2 Re: cieple krare 06.09.11, 09:24
        Szukam towarzyszki XI/XII pobyt na rajskich plażach Dominikana, Indie, Sri Lanka; koszt 3-4 tys. z lasta...jakaś wycieczka...wylot z W-wy..
        ewentualnie Madera
    • wolb32 Re: cieple krare 06.09.11, 13:42
      W nawiązaniu do wczorajszej odpowiedzi podaję adres kontaktowy ssta32@gmail.com
      Staszek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka