Dodaj do ulubionych

PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK

08.09.11, 16:23
szukam chętnych osób w wieku powyżej 40 lat na wspólny wyjazd gdziekolwiek jesienią br lub wiosną roku przyszłego> Myślę o wyjeździe autokarem z biura podróży> może być Grecja, Chorwacja, Bułgaria itp> niskobudżetowy max do 1500zł na osobę (jest wiele takich ofert z wyżywieniem) Grunt to fajne towarzystwo a wtedy nawet wczasy w pensjonacie są super:)
Obserwuj wątek
    • winodolski Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 08.09.11, 21:13
      A do egiptu jestes chetny w pazdzierniku lub listopadzie zeby nie doplacac do jedynki ,
      • bibi-1122 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 18.09.11, 09:39
        ja wolę Tunezje, Turcje 14-dni, od zaraz nie mam z kim ; ania6807@wp.pl
      • paziadorka Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 17.01.12, 18:32
        poszukuje fajnych osób na Teneryfe, marzec , 50latka
    • bibi-1122 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 18.09.11, 09:40
      ja poszukuję najlepiej w tym tyg.od 23-września do Tunezji, Turcji są tanie oferty, napisz ania6807@wp.pl
      • rege2 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 18.09.11, 19:50
        ..nikt nie odpowiadał..
        lecę z KRK na kanary
        ale od listopada plan na Goa albo Egipt
        ktoś chętny?
    • winodolski Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 19.09.11, 20:26
      Do Egiptu w listopadzie to bym sie wybral,jesli bylby ktos chetny
    • bibi-1122 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 20.09.11, 09:26
      cześć ja pilnie poszukuje chetnej osoby na wylot do Tunezji , masz czas już 22-09-2011 ania-6807@wp.pl, pozdrawiam
    • of7 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 21.09.11, 09:00
      Witam,jestem zainteresowany wspolnym wyjazdem.
      • rege2 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 27.09.11, 19:48
        proponuję spotkanie w Krakowie
        rynek, Floriańska...galeria..
    • winodolski Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 29.09.11, 18:18
      w listopadzie lub grudniu to chetnie bym polecial na kanary lub do egiptu,moj adres balos12@interia.pl
      • rege2 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 05.10.11, 09:55
        wróciłam z Fuertaventury, cudne plaże, no może za gorąco!
        planuję coś na XI/XII
        wczoraj przeglądam oferty i dziwne, wszystko podrożało! nawet kilkaset PLN, widocznie skończyła się promocja tzw.
        powaliła mnie Dominikana z 5 tyś na 6, 5 -7 tyś
        • krakowiaczek45 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 05.10.11, 18:55
          Nie było mnie ale jestem zaskoczony, że wątek nadal aktualny:) Właśnie wróciłem z wycieczki na Bałkany:) docelowo Czarnogóra, konkretnie Bar> polecam , Adriatyk cieplutki, niedrogo i mnóstwo owoców zarówno tych co na drzewach jak i w morzu:) . Miejsce narazie rozwija sie turystycznie ale już widać że Czarnogórcy doceniają co mają> Chyba to był ostatni rok kiedy można byłoby zaliczyć Czarnogórę tak tanio>1500 zł za 2 tygodnie>Język w którym mozna się bez trudu porozumieć - rosyjski:) Kto wychował się za komuny chyba problemu z tym mieć nie będzie>
          • joka.2 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 14.10.11, 22:14
            witam, czy listopadowy plan Goa lub Egipt nadal aktualny? Pasują mi obydwie destynacje, ze wskazaniem na Egipt, chętnie połączony z rejsem. Jestem z Krakowa i gdyby ktoś z Polski Południowej chciał dołączyć, będzie mi miło. Chyba Rege2 w poście powyżej podsunęła pomysł spotkania w Krakowie, czy się odbyło? Chętnie poznałabym przed wyjazdem potencjalne koleżanki podróży.
            Dla chętnych podaje maila yoko.2@gazeta.pl
            • joka.2 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 14.10.11, 22:15
              małe sprostowanie joka.2@gazeta.pl
              • rege2 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 15.10.11, 19:57
                Witaj.
                ..skończyło się na pomyśle...
                ale może ktoś chętny na spotkanie się znajdzie?
                póki co, nic nie planuję, bo ceny mocno skoczyły, ok. 2 tys. te dalsze...
                a singiel dodatkowo w ..plecy...
                jak znajdę lasty, dam znać...
                • joka.2 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 18.10.11, 21:02
                  szkoda, ja chętnie się spotkam i podróżach porozmawiam, to moja pasja wielka. A myślałaś o rejsie? W listopadzie ceny niewiele ponad 2 tys. Jeżeli chcesz daj do siebie jakiś kontakt, możemy sobie lasty podrzucać, może trafi się coś ciekawego Joka
                  • rege2 Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 15.01.12, 21:32
                    podnoszę!!!
                    gdzie jedziemy...
                    • ederhart Re: PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH>>GDZIEKOLWIEK 22.01.12, 13:21
                      szukam kogos z Krakowa na wycieczke objazdowa z Itaki na Cypr (1900+dojazd do w-wy 230,00 i ok.100 E zwiedzanie lub Tunezja lub Maroko. Wyloty sa z W-wy, ale znalazlam przewoznika z K-kowa wiozacego z domu w K-kowie na Okecie i z powrotem za 230,00 zl. Mnie najbardziej interesuje Maroko lub Tunezja, ale Cypr tez ciekawy, jest jeszce Chorwacja objazdowa za 1000,00
                      Termin 17.2-26.2.
                      ewentualnie w tym terminie wyjazd nan narty- jestem srednio zaawansowana
                      Prosze o kontakt na pryw mail: ederhart@cela.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka