Dodaj do ulubionych

29-latka szuka towarzyszki na wspólny wyjazd

23.05.04, 17:03
Wybieram sie do Włoch lub Hiszpanii w sierpniu lub na początku września i
szukam towarzyszki do wspólnego zwiedzania i odpoczywania (we dwie zawsze
raźniej). Kogoś kto nie umie długo usiedziec na jednym miejscu, tak jak ja.
Oczywiście nie musiałybyśmy wszędzie chodzić razem. NIe ukrywam, że nie
interesuje mnie zwiedzanie muzeów, ale bardziej poznawanie ludzi i chłonięcie
klimatu. Chciałabym zjeździc jak najwięcej w miarę tanim kosztem i robic dużo
zdjęć, co uwielbiam. Biorę pod uwage przelot jednymi z tanich linii
lotniczych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: 29-latka szuka towarzyszki na wspólny wyjazd IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 09:09
      Może mogłam się do Ciebie przyłączyć w tym terminie. Mam 34 lata i dużo
      podróżuję.
      kaja.kj@wp.pl
    • Gość: anja Re: 29-latka szuka towarzyszki na wspólny wyjazd IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 15:30
      Czesc
      Brzmi ciekawie :) Uwielbiam podroze...

gg: 3131272
    • Gość: misia Re: 29-latka szuka towarzyszki na wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:06
      cześć, mam na imię monika, mam 27 lat. i tak jak ty, nie potrafię długo
      usiedzieć na jednym miejscu - wolę aktywny wypoczynek od leżenia plackiem na
      plaży. mój priv: melanick@wp.pl, lub gg: 7319729
    • Gość: Patka Re: 29-latka szuka towarzyszki na wspólny wyjazd IP: 213.17.240.* 03.06.04, 14:11
      Witaj,
      Jeśli jeszcze nie dogadałaś się z żadną z dziewczyn, to możesz wziąć mnie pod
      uwagę. Uwielbiam Hiszpanię i mam tam wielu znajomych w różnych miejscowościach,
      a prawda jest taka, że bardzo mnie ciągnie, żeby odkryć te regiony, które są
      jeszcze dla mnie tajemnicą. patka100@poczta.onet.pl
      • balbinia i ja tez :) 03.06.04, 19:29
        Akurat sierpien badz poczatek wrzesnia beda dla mnie idealne. Studiuje w
        Kolonii, mam 24 lata i do dyspozycji 200-300 euro. Jesli uwazasz/uwazacie, ze
        da sie cos za te pieniadze wykombinowac i spedzic milo czas przez 5-7 dni,
        jestem na TAK ! Czekam na jakies maile, niekoniecznie od autorki postu, ale od
        innych zainteresowanych dziewczyn. Moze wyjedziemy cala banda ? ;)
        petita@gmx.de
        • Gość: marta ok ja rowniez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 22:33
          dziewczyny to ja tez sie przylacze po drodze lub juz teraz
          gg 8888566
          • ewe33 Re: ok ja rowniez 08.06.04, 16:03
            Ja tez!!! Mam do dyspozycji druga polowe lipca do polowy wrzesnia. Czesto
            podrozuje, chce sie do kogos przylaczyc lub moze ktos do mnie??? Moga to byc
            wakacje samolotem lub cos ciekawego samochodem/autokarem. Mam prawo jazdy-
            czynne! mam 33 lata ale jestem pelna zycia i nie lubie siedziec w miejscu!
            piszcie: ewe33@gazeta.pl
            • Gość: wiewioorka Re: ok ja rowniez IP: 83.168.113.* 06.07.04, 00:20
              Ok, słuchajcie, ja równiez jestem chętna. Myślę, ża cze upływa i trzebaby sie
              było jakoś zorganizować! Ja mam czas w sierpniu, prawie czały miesiąc,
              chiałabym najchętniej kupić InterRaila na południowa Europę, albo ewentualnie
              stop. InterRail jest wygodny, bo zawsze się można przemieszczać, można spać w
              pociągu itp.(koszt około 250-300 E na miesiąc) Mam 29 laat, mnóstwo energi i
              wielką ochote na fajową podróż. Ja również bardziej cenię poznawanie ludzi i
              klimatów noż faktycznie muzea/zabytki (choć czasem oczywiście warto...)
              Może spotkamy się na sieci? W kawiarence gazety? proponiwany termin: niedziela
              11 lipca? Wyślę jeszce maile....
              Pozdrawiam wszystkie Podróżniczki - byłoby na pewno ciekawie! Girl power,
              hehehe! :)
    • ewe33 Re: 29-latka szuka towarzyszki na wspólny wyjazd 08.06.04, 16:09
      czesc! Ja mam czas od polowy lipca do polowy sierpnia. Chce gdzies jechac w
      cieple kraje, raczej tanszym kosztem.Tez nie moge usiedziec na miejscu, duzo w
      zyciu podrozuje, bylam w wielu miejscach. Mam 33 lata, mieszkam w Warszawie.
      Jak jestes zainteresowana to napisz.Pozdrawiam.
      ewe33@gazeta.pl
    • Gość: M. Re: 29-latka szuka towarzyszki na wspólny wyjazd IP: *.citicorp.com 14.06.04, 11:05
      Dziewczyny,
      jeśli jest możliwość się przyłączyć, to dajcie znać. Interesuje mnie wyjazd
      tylko we wrześniu, nad M. Śródziemne, Hiszpania jak najbardziej. Mam 29 lat,
      jestem z Wawy. martynika28@gazeta.pl
      • polak_alkoholik Re: 29-latka szuka towarzyszki na wspólny wyjazd 15.06.04, 12:49
        szkoda ze jestem mezczyzna
        a kochajacy inaczej sie liczy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka