Gość: marcin IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 10:49 Żnin,Cisna, Nałęczów.gdzie są jeszcze czynne wąskotorówki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kulka Re: czynne kolejki wąskotorowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 22:18 Jeszcze kilka lat temu, jechałam kolejką po pogórzu dynowskim, stacja końcowa Dynów. Jakoby na trasie tej kolejki jest najdłuższy w Europie tunel przez który przebiega kolej wąskotorowa/tak twierdził przewodnik/ale czy to prawda nie wiem.Stacja końcowa w Dynowie. Odpowiedz Link
Gość: Jacek Re: czynne kolejki wąskotorowe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 15:02 Dynów jest na pewno czynny. Planowe pociągi są w rozkładzie - soboty i niedziele w wakacje o 9:05. Poza tym to Jędrzejów i Rogów organizują czasem planowe kursy. Reszta albo stoi, albo trzeba wynająć. Mam w domu troche materiałów i telefonów kontaktowych. Jak chcesz więcej informacji napisz : jbednarzewski1@wp.pl Odpowiedz Link
Gość: Z. Re: czynne kolejki wąskotorowe IP: 9.67.96.* 14.04.02, 01:56 Miasteczko Śl. - Bytom ( Siemianowice). Odpowiedz Link