Dodaj do ulubionych

Obozy dla młodzieży

18.02.15, 10:13
Chciałabym wysłać dziecko na obóz letni Polska/zagranica obojętne i przy okazji zasięgnąć opinii osób korzystających już z takiej formy wypoczynku. Zależy mi na tym aby dziecko było pod dobrą opieką, bezpieczne i zadowolone. Na rynku jest dużo biur, ale ofertę którego wybrać? Proszę o wskazówki. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • katie713 Re: Obozy dla młodzieży 03.03.15, 17:33
      Zapraszam do zapoznania się z najnowszym postem dotyczącym obozów młodzieżowych na fanpage: www.facebook.com/perfectlangaugeschools
      W przypadku pytań proszę o kontakt mailowy: perfect.langage.schools@gmail.com bądź poprzez wiadomość na powyższej stronie. Pozdrawiam
    • bystrzak_tychy Re: Obozy dla młodzieży 16.04.15, 15:49
      Akademia BYSTRZAK z Tychów organizuje Letni Obóz Przygody. Będzie dzień indiański, dzień bajkowy, czy dzień z Duchem Gór. Praktycznie każdego dnia coś innego i zawsze kreatywnego. Z innych atrakcji np. całodniowa wycieczka do Skalnego Miasta w Czechach. Więcej szczegółów tu: www.tychy.bystrzak.org/aktualnosci Zapraszam do zapoznania się z ofertą.
      • waikiki2011 Re: Obozy dla młodzieży 16.04.15, 16:45
        Spamujesz Bystrzak i zaśmiecasz forum.
    • 5stefekr Re: Obozy dla młodzieży 29.04.15, 12:45
      Ja mogę polecić obozy konne. Moje dzieciaki jeżdżą od 4 lat i są bardzo zadowolone.
    • jankova17 Re: Obozy dla młodzieży 26.05.15, 01:52
      Zapraszam do zapoznania się z ciekawą ofertą biura EHschool ze Śląska, zarówno w Polsce i zagranicą mają dobra ofertę. Doświadczona kadra, która organiuje zajęcia tak, że dzieciaki się nie nudzą
      www.ehschool.pl/index.php/wyjazdy/obozy.html
      • sonia-3 Re: Obozy dla młodzieży 01.06.15, 21:09
        Moja córka jedzie do Zamku Czocha na kolonie z Harrym Potterem , ale ona jest fanką tego czarodzieja. To jej pierwsze kolonie. Tylko, że tam już nie ma miejsc.
    • japonka000 Re: Obozy dla młodzieży 02.06.15, 14:54
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą biura Globalway :) www.globalway.com.pl
    • oriana330 Re: Obozy dla młodzieży 15.06.15, 07:43
      Obozy z pomysłem w CW ODYS 10 Przygód, Jak Komandos, Windsurfing, Zeglarski i wiele innych www.hotelodys.pl/obozy
    • stajniaiskra Re: Obozy dla młodzieży 23.11.15, 23:12
      Hej, mam dla Ciebie świetną propozycje na spedzenie niezapomnianych, w gronie świetnych ludzi Feri Zimowych 2016. Zastanawiasz się gdzie swoja pociechę wysłac na ferie? Zapraszmay do nas, nie będziecie żałować. Naszą domeną jest BEZPIECZEŃSTWO. Grupy max 4-5 osób. Przyjaźni instruktorzy PZJ, którzy zawsze pomogą i świetnie uczą. Nasza stajnia oferuje jazdę konna dla początkujących i zaawansowanych jeźdźców. Zabawy Pony Games,kadryl, woltyżerkę, treningi skokowe, ujeżdżeniowe na koniach profesorach. Czy dla osób, które chcą poprostu poznać świat koni, spędzić miło czas na przejażdżkach do lasu, na kucach,dużych koniach czy arabkach:) Wyjazdy bryczką do lasu, nauka powożenia:) PRZYJEŹDCIE DO NAS, PRZEKONAJCIE SIĘ JAK MOŻNA WSPANIALE I BEZPIECZNIE SĘDZIĆ FERIE:) POZNAC NOWYCH LUDZI I NAWIĄZAC PRZYJAŹNIE NA DŁUGIE LATA:)
      www.youtube.com/watch?v=qh31bw15Lp0
      www.stajniaiskra.pl/art/29/ferie-w-siodle-2016.html
    • koscie.m Re: Obozy dla młodzieży 14.04.16, 19:28
      My syna puściliśmy rok temu do Bułgarii z biura Oskar. Mateusz wrócił zadowolony. A nie ukrywam trochę sie baliśmy. Był z nim caly czas kontakt. Warunki takie jak na zdjęciach, wiec nie było niespodzianek i telefonow niezadowolenia. Przy dzieciakach zresztą najważniejsze jest towarzystwo. Całe szczęście Mati szybko znalazl sympatycznych kolegów.
    • olanana90 Re: Obozy dla młodzieży 28.04.16, 19:06
      Moja matka wysyłała brata na obóz do Anglii z kursem angielskiego. Mieliśmy wątpliwości, bo jest jeszcze mały (wtedy miał 12 lat), ale wszystko było spoko :)
      Dużo się nauczył, zobaczył nowe miejsca) W tym roku planujemy wyjazd już do Niemiec z kursem niemieckiego.
      Organizatorem obozu była szkoła języków obcych LEXIS, podaję ich link www.lexis.edu.pl/anglia_kursy-krotkie.htm
      Jestem pewna w tym biurze, dlatego polecam :)
    • kitakotek67 Re: Obozy dla młodzieży 29.04.16, 14:22
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą Centrum Podróży Bentur z Łodzi, www.bentur.pl
    • kasiek511 Re: Obozy dla młodzieży 20.06.16, 11:27
      Zdecydowanie polecam biuro turystyczne BUT. Moi synowie jeżdżą z nimi dwa razy w roku. W lecie i zimie. Zawsze są zachwyceni. Na pewno bez rodziców szaleją bardziej, niż na jakimś rodzinnym wyjeździe. Ale zawsze przed odjazdem rozmawiamy z mężem trochę z kadrą i jeszcze nigdy nie odnieśliśmy wrażenia, że zostawiamy chłopaków w złych rękach...
    • ula1866 Re: Obozy dla młodzieży 22.11.16, 11:26
      A teraz BUT ma też fajną ofertę zimową! Kolonie, obozy narciarskie i snowboardowe, jakiś survival, obozy taneczne itd. Sporo oryginalnych pomysłów na ferie, można wybrać najbardziej pasujący dziecku i na pewno będzie się dobrze bawić. A co do opieki, zawsze jest na najwyższym poziomie. Wiem, bo już nie raz korzystaliśmy.
    • kolonieostrow Re: Obozy dla młodzieży 01.12.16, 15:23
      Polecam Kolonie konne organizowane przez firmę Martafit w Ośrodku jeździeckim Borowianka w Ostrowie WIelkopolskim. W pobliżu ośrodka znajduje się zalew i dużo atrakcji dla dzieci. W ofercie poza jazdą konną jest park linowy,wakeboarding,wycieczka do Aquaparku.
      Firma organizuje wypoczynki od kilku lat. Zawsze można liczyć na fotorelacje z kolonii. Warto skorzystać. Dziecko wróciło zadowolone.
    • maria_jolanta Re: Obozy dla młodzieży 21.02.20, 12:39
      Polecam obozy i kolonie żeglarskie na Mazurach, ze szkołą Feniks Mazury :) mają naprawdę świetne podejście do dzieci i młodzieży, atrakcyjny program, oparty nie tylko na zajęciach żeglarskich :) feniks-mazury.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka