Dodaj do ulubionych

szukam koleżanki

16.06.13, 13:41
Hej!
Szukam koleżanki do wspólnego wyjazdu. Paryż, Hiszpania? Cel: zwiedzanie i dobra zabawa! zeby za duzo kasy nie wydać a wiele zobaczyć ;)Wyjazd na kilka dni, możemy same go zaplanować albo wyjechać na zorganizowaną wycieczkę,ale taniej wyjdzie samej zaplanować, ja lubie robic foto, i chce w koncu coś zobaczyć, pozwiedzac, nie chce sama, jestem towarzyska, rozmowana, wesoła,i wysoką dziewczyną, miło by było jakbys była również wysoka minimum 170, wiek bez znaczenia,
data do uzgodnienia, jestem otwarta na propozycje.
120166(małpa)prz.edu.pl
Obserwuj wątek
    • ewkalol Re: szukam koleżanki 16.06.13, 20:23
      Hej!

Ja też szukam kogoś z kim mogłabym pojechać, poopalać się, poimprezować i pozwiedzać ;D! Myślałam o Włoszech, Chorwacji lub Hiszpanii, chyba że by się udało wyczaić jakiś last minute na jakąś imprezowanie albo wyspy, oczywiście byle to się mieściło w studenckim funduszu ;].

Ja mam 22 lata, studentka, 170 cm, blondynka. Jestem wesoła, otwarta, rozmowna, mam poczucie humoru, wydaje mi się, że można się ze mną dogadać :).
      • singielka89 Re: szukam koleżanki 16.06.13, 20:38
        juz Cie lubie :D ja tez studentka i mam 178 wzrostu co do miejsca to włochy tez super! i oczywiscie zeby za wiele nie wydać a miec super wspomnienia i fotki :) odezwij sie do mnie na meila :)

> Hej!
        >
        > Ja też szukam kogoś z kim mogłabym pojechać, poopalać się, poimprezować i pozwi
        > edzać ;D! Myślałam o Włoszech, Chorwacji lub Hiszpanii, chyba że by się udało w
        > yczaić jakiś last minute na jakąś imprezowanie albo wyspy, oczywiście byle to s
        > ię mieściło w studenckim funduszu ;].
        >
        > Ja mam 22 lata, studentka, 170 cm, blondynka. Jestem wesoła, otwarta, rozmowna,
        > mam poczucie humoru, wydaje mi się, że można się ze mną dogadać :).
        • ewkalol Re: szukam koleżanki 16.06.13, 21:37
          Wysłałam Ci maila ale nie wiem czy trafiłam z mailem bo na początku nie działał. Jak coś Ty pisz na ewka-lol@wp.pl ;].
    • loggggin Re: szukam koleżanki 02.07.13, 08:32
      Hej,
      super kryterium doboru towarzysza podróży. Życzę Wam super zabawy, Magda 176cm :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka