Dodaj do ulubionych

BUŁGARIA WE WRZEŚNIU,PROSZĘ O PORADĘ:o)

IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 05.08.04, 14:17
witam!..czy ktos z Was byl w poprzednich latach we wrzesniu w bulgarii??
planujemy ze znajomymi wyjazd i zbieramy informacje o kwaterach,cenach i
najlepszych polaczeniach autokarowych:o)bedziemy bardzo wdzieczni za wszelkie
informacje!!!..a moze ktos z Was wybiera sie w tym samym okresie?? pozdrawiam
serdecznie,udanych wakacji!!!!!!!!:o)
Obserwuj wątek
    • Gość: Żaba Re: BUŁGARIA WE WRZEŚNIU,PROSZĘ O PORADĘ:o) IP: 195.116.249.* 06.08.04, 11:58
      Hej, my tez wybieramy się, tzn. planujemy na razie wyjazd do Bułgarii we wrzesniu po 12-stym. I tez niewiele wiemy. Jak planujecie się tam wybrac? My Wciąz nie zdecydowaliśmy. A skąd jesteś Paulina? My z Wrocławia. Pozdrawiam. Mój priv: frog160@wp.pl
      • kotika Re: BUŁGARIA WE WRZEŚNIU,PROSZĘ O PORADĘ:o) 06.08.04, 12:56
        Ja byłam we wrześniu w zeszłym roku. Nie pomoge adresowo ani nic, ale chcę
        przestrzec pogodowo. Warto zabrać coś cieplejszego.
        • Gość: paulina Re: BUŁGARIA WE WRZEŚNIU,PROSZĘ O PORADĘ:o) IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 19:47
          Kotika a jak z cenami we wrzesniu?i gdzie dokladnie bylas,jesli mozna
          wiedziec :o) dziekuje
          • kotika Re: BUŁGARIA WE WRZEŚNIU,PROSZĘ O PORADĘ:o) 12.08.04, 10:56
            Wiesz co ja byłam w Sofii, 3 tygodnie, plus parodniowe wypady po całej
            Bułgarii. Ale nad morzem w żadnym hotelu nie byłam, dlatego nie pomogę
            (domyślam się, że tam się wybierasz?), myślę, że tam ceny są nieco wyższe niż w
            innych częściach. Jak przeczytałam Twojego posta to mi przyszło do głowy o tej
            pogodzie, bo pamiętam, że wszyscy byli bardzo zdziwieni zimnem.
            Ogólnie Bułgaria jest bardzo tania. Także za grosze można jeść i się
            przemieszczać.
            No i bardzo piękna. Niestety nie zadbana tak jak Grecja.
            Pozdrawiam
    • Gość: zuza Re: BUŁGARIA WE WRZEŚNIU,PROSZĘ O PORADĘ:o) IP: 195.117.230.* 12.08.04, 11:32
      bylismy w bulgarii w sierpniu zeszlego roku. powiem tyle, jesli lubisz spedzac
      czas w jednym miejscu, ok, daje rade. nie jest zbyt tanio (nad morzem),
      zwiedzic mozna tam moze 5 ciekawych miejsc i na tym koniec. zostaje tylko
      plaza... natomiast, ku naszemu zaskoczeniu, znacznie ciekawsza okazala sie
      rumunia. po pierwsze, ludzie bardziej w porzadku. przy wjezdzie do bg
      przygotujcie sie na myto, biora w lape, za brak zameldowania przy wyjezdzie
      kara 100 dolarow. rumunia - piekny kraj, plaze (okolice konstancy) jak we
      francji, jedzenie tez ok. na waszym miejscu jechalabym przez wegry do rumunii -
      koniecznie po drodze siedmiogrod, brasov i bran - z zamkiem drakuli!!! docelowo
      zatrzymalabym sie w rumunii, a do bulgarii zrobilabym tylko krotki wypad -
      sozopol etc. campingi w bg sa drastyczne - koszmarne toalety i lazienki, brr...
      powodzenia! jesli masz jeszcze pytania - joanna.nl@gazeta.pl
      • kotika Re: BUŁGARIA WE WRZEŚNIU,PROSZĘ O PORADĘ:o) 12.08.04, 12:46
        Ja kiedyś jechałam przez Bułgarię i Rumunię do Grecji. Bardzo podobała mi się
        przeprawa promowa między tymi krajami i dezynfekcja, którą fundują na
        przejściu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka