terewez 07.10.13, 08:37 Może ktoś miałby ochotę odwiedzić Beskid Niski jesienią, posłuchać wiatru w dolinach nieistniejących łemkowskich wsi? Weekendowo albo chociażby tylko na jeden dzień. Ja - M 43 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terewez Re: Beskid Niski na weekend 07.10.13, 09:00 Jeszcze mój mail: terewez@gazeta.pl Odpowiedz Link
ewrol Re: Beskid Niski na weekend 12.10.13, 18:30 Byłam 2 lata temu (z bazą wypadową z Radocyny). Chyba najbardziej klimatyczne pasmo Beskidów. W jakim terminie planujesz wypad? K43 Odpowiedz Link
terewez Re: Postanowione :) 13.10.13, 11:41 Jedziemy na najbliższy weekend, wyjazd w piątek, powrót w niedzielę. Wg. prognoz będzie to już ostatni taki ciepły weekend polskiej złotej jesieni więc nie ma na co czekać. Nocujemy w sprawdzonej kwaterze w Daliowej (koło Jaślisk) - z przemiłymi gospodarzami, którzy serwują pyszne, górskie sery. Cena noclegu 25 zł. Obecnie zdecydowane są 2-3 osoby w wieku +/-40 K/M. Szczegóły wypadów w góry i doliny ustalimy wspólnie na miejscu. Zapraszam :)) Odpowiedz Link
zapo098 Re: Beskid Niski na weekend 18.10.13, 09:31 Cześć ! Jestem chętny na takie wędrówki i też szukam wspólnika.Mam 53 lata i jestem z Rzeszowa.Podaję tel. celem kontaktu 537 427 740. Pozdrawiam . Tadeusz. Odpowiedz Link