ryszry 06.02.14, 13:35 W czerwcu br. wybieram się motocyklem nad Bajkał. Gdyby był ktoś chciał dołączyć byłoby miło. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xc-90 Re: Bajkał 2014 23.02.14, 21:25 Witam. Też wybieram się w czerwcu tego roku nad bajkał suzuki vitarą .Jestem z Poznania od początku czerwca na 3-4 tygodnie. Napisz coś więcej o sobie na mojego e-maila: xc-90@wp.pl tel 602452325 Odpowiedz Link
ryszry Re: Bajkał 2014 02.03.14, 11:12 Przepraszam, za tak późną odpowiedź, ale to tylko dlatego, że dopiero dzisiaj odczytałem Twój wpis. O sobie: mam 59 lat (jeśli to ma znaczenie), mieszkam w Parchatce k. Kazimierza Dolnego, jeżdżę Drag Starem 1100. Jeśli nie nabędę jakiegoś turystyka, to tym moto. zamierzam pojechać. Planowana trasa: Moskwa-Omsk-Nowosybirsk- Irkuck-Ułan Ude (jeśli będzie wszystko ok., to chciałbym i Ułan Bator), trasa powrotu uzależniona od kondycji i warunków (np.technicznych, drogowych, pogodowych, politycznych, kasowych) z ukierunkowaniem na Ukrainę. Rozważam dwa warianty wjazdu do Rosji, tj. przez Litwę - Łotwę lub Białoruś. Czas jaki sobie zabezpieczam na wyjazd - powrót, to ok. 6 tygodni. Oceniam, że trzy tygodnie na taki wyjazd to za krótko (chyba, że jedzie się na czas, lub wraca koleją). Jeśli interesują Cię moje wyjazdy, to polecam czasopismo Moto Voyager nr 28 z września-listopada 2011 roku, art. ,,Z wizytą u małp" (w internecie www.motovoyager.pl ), z podróży do Chorwacji – Czarnogóry – Albanii – Grecji i do Gibraltaru, link: yamaha-dragstar.p l/viewtopic.php?t=8865. Gdybyś był zainteresowany dalszym kontaktem ze mną to oto moje namiary: tel.506723230, e-mail: ryszry@gmail.com. Pozdrawiam Ryszard. Odpowiedz Link