pariss1 24.02.14, 21:15 Chętnie podłączę się do kogoś kto jedzie do Nowego Jorku na zwiedzanie, we wrześniu, na ok. 2 tyg. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia.chroma Re: Nowy Jork - wrzesień 26.02.14, 21:09 Hej, ja zastanawiam się nad wyjazdem do Nowego Jorku i okolic, chciałabym też zobaczyć Waszyngton, właśnie we wrześniu. Masz jakiś konkretny plan? Odpowiedz Link
pariss1 Re: Nowy Jork - wrzesień 27.02.14, 15:00 Hej Sylwia, Nie mam żadnego planu. Chciałam się podłączyć do kogoś bo jeśli to nie wyjdzie to nie jadę. Sama nie chcę zwiedzać tak dużego miasta bo się trochę boję. Chciałabym jakiś niskobudżetowy hotel/hostel i bilet w promocji. Teraz widzę, ze często ostatnie bilety pojawiają się nawet za 1700-2000 zł do NY - nie wiem jak to wyjdzie na wrzesień, ale szansa jest. A Ty masz jakiś plan? Sama chciałabyś lecieć czy z kimś? Byłaś już może w NY? Odpowiedz Link
sylwia.chroma Re: Nowy Jork - wrzesień 27.02.14, 16:02 U mnie wczesniej plan był aby jechała ze mną siostrzennica, niestety nie wyszedł więc zostałam sama. Chcę jechać strasznie, lepiej i bezpieczniej z kimś:) We wtorek mam spotkanie o wizę więc wtedy się rozstrzygnie sytuacja. Planuje jechać na 3 tygodnie, dwa chcę poświęcić na zwiedzanie, potem jadę na jakiś tydzień do znajomych. W NY Byłam chyba trzykrotnie, ostatnio 8 lat, ale chętnie zobaczę kolejny raz. Z jakiego miasta jesteś? Napisz na mojego maila sylwia.chroma@gmail.com Odpowiedz Link
sylwia.chroma Re: Nowy Jork - wrzesień 27.02.14, 16:03 8 lat temu oczywiście miało być:) Odpowiedz Link