Dodaj do ulubionych

last minute objazdówka

01.06.14, 17:02
Hej
znajdzie się ktoś chętny na totalny last minute z Rainbow Tours na Włoski Niezbędnik objazdówkę po Włoszech, w grę wchodzi wyjazd do połowy czerwca najlepiej 7.06.2014
K 29 Wrocław
Obserwuj wątek
    • beata_batumi Re: last minute objazdówka 02.06.14, 10:55
      Hej!!!
      Z nieba mi spadasz! Może się jakoś dogadamy bo ja też wybieram się z RT na wycieczkę objazdową do Włoch ale wybrałam "Włoskie wakacje" i termin najlepiej 28.06 lub 21 opcjonalnie ale wolałabym 28 (chodzi o zamknięte przedszkole dla dziecka w 1 poł lipca).
      Beata,
      jeśli będziesz zainteresowana to proszę pisz na priv beata_04@interia.pl
      K 29
    • agnes.l86 Re: last minute objazdówka 07.06.14, 07:12
      hej, jeżeli jeszcze aktualne, z chęcią wybrałabym się na objazdówkę, Włochy mi pasują, najlepiej gdyby powrót był 15.06:) k28, kielce. jeżeli się spóźniłam to może czyta to jakaś dziewczyna poszukująca koleżanki na wyprawę last:) pozdrawiam.
      • m.m.1985 Re: last minute objazdówka 08.06.14, 14:33
        Hej
        a masz jakąś propozycję co bo objazdówki w tym terminie tzwn aby wrócić do 15.06.
        jestem otwarta na propozycję, ale wydaje mi się iż w tym terminie może być ciężko

zobacz

www.rainbowtours.pl/wyszukiwanie?osoby=[2,0,1]&rodzaje-wycieczki=[%22Objazd%22,%22Objazd+%2b+wypoczynek%22]&panstwa=[%22Włochy%22]&sortuj=CenaRosnaco&strona=1
        • agnes.l86 Re: last minute objazdówka 08.06.14, 17:47
          hej, jest bardzo ciężko albo bardzo drogo ;) bo szukałam dla jednej osoby. w końcu zdecydowałam, że jadę sama do Gdańska we wtorek wieczorem i sobota wieczór powrót. może ktoś ma podobne plany? :D najwyżej trochę się ponudzę, ale za to wypoczne:) dla dwóch osób często są bardzo fajne oferty, jeżeli chcesz możemy się jakoś skontaktować np fb, i może na kolejny wyjazd się umówić? chociaż ja dopiero pewnie koło września trochę wolnego. pozdrawiam
          • 123marecki Re: last minute objazdówka 08.06.14, 18:26
            Cześć. Również orientowałem się w takich wyjazdach, trudno znaleźć korzystną ofertę. Ja w zamian za to planuję wybrać się na Mazury, jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt
            692 802 179 Jestem z wielkopolski (okolice Leszna).
          • m.m.1985 Re: last minute objazdówka 08.06.14, 21:36
            hej napisz do mnie na maila
            malwina-85@wp.pl
            bo niestety chyba w czerwcu nie uda mi się zwiedzić pięknej Italii ale w pracy kolejny urlop mam zaplanowany na początku września a potem połowa października może wtedy sie zgramy
            a również wybieram się nad Polskie morze znalazłaś jakąś ciekawa oferte w Gdańsku Ja zastanwiam się nad Ustką.
            Pozdrawiam
      • 83aniulka83 Re: last minute objazdówka 08.06.14, 18:28
        Agnes a może jakiś last 15-22.06 albo od 27.06 ale wylot z Poznania??
        • agnes.l86 Re: last minute objazdówka 08.06.14, 19:10
          hej 15.06 na wakacje wyjezdzaja moi rodzice, a ja już dawno obiecałam im że zajmę się domem (są tu też zwierzaki, dlatego nie można zwyczajnie zamknąć na klucz domu;)) mam wolny ten tydzień, miałam się wybrać z koleżanką, która wycofała się przed weekendem no i tak zostałam sama. chyba zostanę przy Trójmieście
          zaciekawiło mnie takie coś
          www.zegluga.pl/rejsy-do-baltijska.html
          nigdy nie byłam zobaczymy (nie wiem czy jest potrzebny paszport) a jak nie to jakieś rejsy po zatoce, troche plażowania i zwiedzania miasta, nic specjalnego ale lepsze to niż nic ;)
          • agnes.l86 Re: last minute objazdówka 08.06.14, 19:19
            baltijsk z tego co czytam paszport jest potrzebny, oczywiście wiedziałam ale miałam małą nadzieję :)
            • 83aniulka83 Re: last minute objazdówka 08.06.14, 19:42
              no to udanego urlopu życzę, ja jednak chyba pod koniec czerwca coś upoluję, choć to już nie są takie tanie jak teraz, a szkoda..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka