Dodaj do ulubionych

JAPONIA / INDIE /

26.12.15, 15:40
WITAM, SZUKAM KOLEŻANKI NA WYCIECZKĘ OBJAZDOWA Z BIUREM PODROŻY. INTERESUJE MNIE KIERUNEK: JAPONIA, INDIE LUB INNA CIEKAWA DESTYNACJA. MAM 28 LAT, KOBIETA. TERMIN DO UZGODNIENIA:) JESTEM CIEKAWA ŚWIATA I KONTAKTOWA.
Obserwuj wątek
    • malownicza Re: JAPONIA / INDIE / 01.01.16, 13:28
      Pisałaś w moim wątku dot. Wietnamu, Kuby. Jestem też potencjalnie zainteresowana Japonią, LOT wprowadził bezpośrednie przeloty do Japonii i na rozpoczęcie tego kierunku dawali dobre ceny, już od 1800 zł. Daj proszę swojego maila, lub napisz na mojego: malownicza@gazeta.pl
      • ledesir21 Re: JAPONIA / INDIE / 04.01.16, 09:41
        Hej napisalam
        Na meila ;)
      • promyykk Re: JAPONIA / INDIE / 17.01.16, 23:55
        Cześć czy macie już jakieś plany czy można ewentualnie się dołączyć K40+ :) ?
    • barzucho Re: JAPONIA / INDIE / 04.01.16, 15:44
      Ja poszukuję "współspaczki" na wyjazd do Indii południowych - Tamil Nadu i Kerala z biura Rainbow. wyjazd 17 stycznia na 14 dni za ok. 6tys + wartość dewizowa. Dość ciekawa trasa jak na Indie południowe. Ja bardzo dużo podróżuję, mieszkam w Warszawie, mam już sporo przeżytych lat ale duchem to tak ok 18 i ciągle mnie nosi po świecie. W północnych Indiach i Nepalu już była, w Japoni też. Ale jest jeszcze kilka miejsc gdzie mnie jeszcze nie było i jakby Cie nie zraziły moje siwe włosy to proszę o kontakt bzuchow@o2.pl
      Pozdrawiam Barbara
      • ledesir21 Re: JAPONIA / INDIE / 14.01.16, 11:16
        Witam, dopiero wróciłam z innej wycieczki, I nie widziałam Pani wpisu, ale polecam się na przyszłość. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka