ane-sta 17.06.16, 14:32 Hej, szukam towarzyszki lub towarzyszy podróży na Mdagaskar, październik/listopad 2016, 2,5-3 tyg, w miare możliwości jak najniższym kosztem, czy ktoś chętny?mam 38 lat, jestem z krakowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielu1983 Re: madagaskar 12.07.16, 22:57 Hej, Parę dni temu na spontanie , realizując kolejne swe marzenie podróżnicze kupiłem dla siebie i swej dziewczyny bilet Na Madagaskar z Berlina w bardzo przystępnej cenie. Lecimy na 30 dni w terminie 23 września - 23 października 2016. Do tej pory podróżowałem po Azji przez 6 lat z plecakiem na własną rękę, jednak Afryka to inny kawałek chleba. Szukamy jednej , dwóch osób do wspólnej podróży w wyżej podanym terminie. Mój mail to bartosz.zielinski@op.pl Bardzo proszę o kontakt jeśli ogłoszenie jest nadal aktualny. My jesteśmy z Łodzi i Mamy 33 i 37 lat :) Pozdrawiam Bartek Odpowiedz Link
kasia_g5r Re: madagaskar 28.08.16, 09:57 Hej ,nadal aktualne? jestem zainteresowana ,raczej październik niż listopad. Mój mail:Kasia_grzyb@tlen.pl Odpowiedz Link