Gość: Robert IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 13:01 Witam, Czy ktoś był w Marmaris, jesli tak to chętnie przeczytam wszystkie info na ten temat, porady, atrakcje, ceny. Wybieram się z rodzina koncem września - jak pogoda w tym okresie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanna Re: Marmaris IP: 130.79.31.* 29.04.02, 18:10 witam bylam w marmaris w 1998; miejscowosc ciekawa,sporo atrakcji; pogoda we wrzesniu ...coz,klimat srodziemnomorski,bedzie cieplo!z negatywnych spostrzezen: nieciekawe plaze z bardzo ciemnym piaskiem... zycze udanego pobytu! Odpowiedz Link
Gość: Karolina Re: Marmaris IP: *.chello.pl 01.05.02, 22:56 Byłam w zeszłym roku z Neckermannem. Ogólnie fajnie, ale plaża rzeczywiście brzydka, wąska i kamienno-ziemista, bo piaskiem bym tego nie nazwała. Jeśli chodzi o ceny to na pewno niższe niż na Riwierze, wiem bo znajomi byli też w zeszłym roku w Alanyi i po powrocie wymienialiśmy wrażenia (nasze były o wiele lepsze). Bliżej do Efezu i Pamukkale, można też popłynąć na Rodos, ale wracając trzeba znów kupić wizę (w zeszłym roku 10$). Okolica jest bardzo ładna i dość pagórkowata, aby ją zwiedzić my byliśmy na jeep safari (bardzo polecam-extra wycieczka). Nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć. Jak masz jakieś pytania to napisz, chętnie pomogę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Marmaris IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 13:28 Byłam dwa lata temu w Marmaris wczasy 2 tygodnie all inclusive. Jedzenie bardzo dobre, fatalna brudna plaża, podobnie jak woda przy brzegu zmulona. Wspaniały hotel - domki w ogrodzie na wzgórzu i basen. W polskim tłumaczeniu hotel sprzedawców dywanów nie pamiętam nazwy angielskiej. (wczasy wykupiłam w neckermanie). Polcem bardzo miła obsługa!Inne hotele przy ruchliwej ulicy choc blisko plaży z malutkimi basenami coś okropnego!!! Odpowiedz Link