Dodaj do ulubionych

Polacy na wakacjach

IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.15, 15:30
Małżeństwo Polaków deportowane z Turcji z 5 letnim zakazem wjazdu. W Marmaris rozrabiali po pijanemu. Ona chodziła nago po hotelu ,on pobił kilka osób, zdemolowali posterunek. Przyjechali z UK. . Emigranci? Może to pocieszające? ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Polacy na wakacjach IP: 194.11.254.* 03.06.15, 17:17
      Dobre z 5 latkiem, patologia.
    • anulka_dab Re: Polacy na wakacjach 03.06.15, 19:34
      Straszny wstyd.Wiadomo Polacy
    • yanek37 Re: Polacy na wakacjach 03.06.15, 20:44
      .....wpuścić BYDŁO na "salony..............."
      U nas jadł krupnik ze zmywaka i teraz się wybił !!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)
      I jak tu mają mieć o Polsce dobre zdanie ??????????????
      ......a szkoda pisać ................................
      • Gość: gość Re: Polacy na wakacjach IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.15, 07:11
        To chyba nie widzieliście jak się zachowują Anglicy albo Rosjanie my Polacy do pięt im nie dorastamy a to że trafi się od czasu do czasu jakiś nawalony Polak cóż zdarza się ale uwierzcie mi są gorsi...
        • Gość: Marcin Re: Polacy na wakacjach IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.15, 11:39
          gość napisał(a):

> To chyba nie widzieliście jak się zachowują Anglicy albo Rosjanie my Polacy do
          > pięt .....

Tia, a w Ameryce biją murzynów, nie ośmieszaj się.
          To Polaków deportowano, a nie Rosjan czy Anglików. Prawda jest taka, że niektórzy Polacy jak dorwą się do alkoholu w ramach all to piją do kompletnego upojeni i robią z siebie odrażających błaznów. W tym konkretnym przypadku oprócz żenującego pijaństwa doszła jeszcze zwykła kibolska agresja. Tłumaczenie kompromitacji Polaków tym, że innym też jest zdarza jest delikatnie mówiąc zwykłą głupotą.
      • Gość: suplement_diety Re: Polacy na wakacjach IP: *.inet.rev.km-net.pl 04.06.15, 08:05
        Ech, wy krytykanci. Parkujecie na trawnikach, przejeżdżacie na żółtym, nie przepuszczacie pieszych na pasach a jesteście pierwsi w krytykowaniu innych.
        • Gość: sisi Re: Polacy na wakacjach IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.15, 09:27
          To że inni są gorsi nie tłumaczy Polaków. Ulubiony tekst -Polacy nic się nie stało -. Ta kobieta wysikala się na podłogę posterunku. Dla mnie to szczyt upadku. I nie parkuje na trawniku ani nie przyjeżdżam pieszych i nie prowadzę po alkoholu- jakikolwiek ma to związek z powyższym incydentem.
          • Gość: gość Re: Polacy na wakacjach IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.15, 12:17
            To ile tych Polaków szalej w całym sezonie w Turcji i zatrzymuje naszych rodaków Policja że mówicie że Polacy tacy źli??? Nikt nie mówi że nic się nie stało ale jedna jaskółka wiosny nie czyni...
            • Gość: Marcin Re: Polacy na wakacjach IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.15, 12:39
              Chciałbyś, żeby codziennie albo co tydzień kogoś deportowali???
              Dopiero wtedy mówiłbyś, że Polacy zachowują się skandalicznie??

Przecież nikt nie twierdzi, że wszyscy zachowują się jak nawaleni kibole, ale ci co tak postępują wstawiają świadectwo nie tylko sobie
              • Gość: gość Re: Polacy na wakacjach IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.15, 13:00
                Ale się nakręciłeś podziwiam... Wole Polaków niż Anglików i Rosjan buractwa nie bronie ale też w życiu nie powiem że Polacy w Turcji to alkoholicy i zadymiarze..
                • Gość: Beata Re: Polacy na wakacjach IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.15, 13:04
                  Pracują w Anglii, mieszkają w Anglii, podatki płacą w Anglii i na wakacje lecą z Anglii. Dlaczego Polacy z Polski mają się wstydzić?
              • Gość: anetka Re: Polacy na wakacjach IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.15, 13:14
                a czytaliście ich wyjaśnienia ? jaka jest pewność,że tak było jak piszą o tym wydarzeniu, macie 100% pewności,że im czegoś nie dosypali do drinków? z tego co mówi facet to właśnie prosili o badanie pod kątem obecności narkotyków,ale nikogo to nie obchodziło, tłumacza też podobno nie było a po angielsku nikt z nimi też nie rozmawiał. zanim kogoś ocenicie pomyślcie, co by było gdyby was coś takiego spotkało na wakacjach. no i stąd wynika wg mnie jedno - jedziesz do turcji, uważaj, bo mogą zrobić z ciebie przestępcę a wtedy nie licz na zrozumienie rodaków, chętniej przylepią ci łatkę złego polaka niż ci pomogą i zrozumieją. a tak swoją drogą, pewnie w tym czasie byli w tym hotelu inni polacy, może też mogliby wypowiedzieć się w tej sprawie, ja nie wierzę we wszystko co piszą, bo prawda czasem okazuje się zupełnie inna.
                • werkaem Re: Polacy na wakacjach 04.06.15, 13:31
                  Te wyjaśnienia są tak samo debilne jak ich zachowanie, a tylko jakieś naiwniaki mogą wierzyć w te brednie. Tylko akurat im coś dosypano??? Bo to Polacy?? I niby kto im dosypał? Obsługa? Każdy broni się jak umie, a ich usprawiedliwienia nie trzymają się kupy.
                  A jeżeli chodzi o samą Turcję to kto miałby interes, żeby z kogokolwiek robić idiotów i przestępców (jakaś kolejna teoryjka spiskowa)?
                  W Turcji co roku wypoczywają miliony turystów z różnych krajów i jakoś nie słychać żeby codziennością w hotelach było bicie obsługi i policji, defilowanie nago przy basenie i sikanie na podłogę na komisariacie, ale może czegoś nie wiem.
                  • Gość: anetka Re: Polacy na wakacjach IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.15, 13:57
                    może tak, może nie... trudno powiedzieć. a to, że narkotyki zdarzają się u turystek w drinkach to nie brednie i nie teoria spiskowa, jak piszesz, tylko takie sytuacje są mocno wyciszane. ludzie zawsze mają prawo do własnej obrony, tym bardziej, że ci zostali kompletnie skompromitowani, pokazano ich twarze, podano do publicznej wiadomości ich nazwiska. nie wiem jaka jest prawda, ale to obrażanie polaków, to polskie piekiełko jest wkurzające. jeśli wina faktycznie leży po ich stronie, to i w turcji i w polsce (a pewnie i w anglii) dostali za swoje. z pewnością na długo zapamiętają te wakacje :)
                    • otoonanowazona Re: Polacy na wakacjach 04.06.15, 15:18
                      zastanawia mnie kto miałby interes w dosypaniu dragów do drinkach pani o wyglądzie jak na zdjęciach, będącej na wakacjach z mężem (jego też trzeba było ogłupić) i dzieckiem. To tacy gwałciciele nie wybraliby sobie raczej młodych ładnych dziewczyn będących bez rodziny na wakacjach?
    • otoonanowazona Re: Polacy na wakacjach 04.06.15, 15:15
      Obejrzałam właśnie na stronie tvn24 wersję tej pary - oni utrzymują,że ktoś (barman?) dsypał im prawd. pigułkę gwałtu do drinków.
      Co roku spędzam wakacje w Turcji w hotelach z opcją all inclusive i nigdy nawet o takich przypadkach nie słyszałam. Czy ktoś z Was spotkał się z dosypywaniem turystom narkotyków?
      • kaziaral Re: Polacy na wakacjach 04.06.15, 15:42
        Dokladnie tak ja tez latam do Turcji od 9 lat kilka razy w roku srednio 3 razy i nigdy nie spotkalem sie z dosypywaniem dragow do drinkow,nawet nigdzie w tureckiej prasie z tykim czyms sie nie spotkalem.Wierzcie mi prasa turecka naprawde o wszystkim pisze.Pozatym,kto chcialby tej pani /urodziwej/ cos dosypac? Jest tyle innych pieknych kobiet i nic.Banda debili,chamow,jak smie taki gnojek pobic obsluge hotelowa,policje i tlumacza oraz robic demolke na komisariacie,a ta baba oddac mocz? Powinni zostac wychlostani i zamknieci w tureckim wiezieniu za cos takiego wtedy moze nauczyloby ich cos.To ze mieszkaja w Anglii,pracuja tam niczego nie usprawiedliwia i tak dla Turkow i nie tylko nadal sa polakami i rzucaja hanbe i wstyd na nasz kraj. Teraz pojdzie fama w ruch,ze Polacy to pijacy,awanturnicy,a kobiety dz...i latajace nago
    • anulka_dab Re: Polacy na wakacjach 04.06.15, 16:04
      taki polaczek jedzie za granice, zachowuje sie jak bydlo a potem sie dziwic ze biora Polakow za kraj pijakow i puszczalskich...
      jak sie gdzies jedzie to nalezy zachowywac sie stosownie i z szacunkiem, do siebie i innej kultury! jak bym ich zlapala... sama bym im wtlukla! a jeszcze ich ta wersyjka wydarzen, pozal sie boze. Potem gadaja ze w Turcji to wszedzie gwalca i narkotyzuja, jeszcze cie uprowadza i sprzedadza. Chamstwo i wiocha. Taki polak to nie Polak
      Po 100 batow dla chama.prostaka,debila,alkoholika,puszczalskiej ohydnej baby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka