marmurkoweoczy 10.01.06, 11:19 hej dobra strona to www.clubmed-discounts.org Dzwonilam i maja oferty Club Med Last Minute. Dedykowana Agencja. Maja swietne rabaty na wszystkie wakacje, Wysla katalog. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfinx75 Re: Club Med last Minute 10.01.06, 19:03 ale jakoś dziwnie nie za dużo można z niej sie dowiedzieć? nie za bardzo mogę dowiedzieć sie czegoś konkretnego o ich ofertach? Odpowiedz Link
gregorb2 Re: Club Med last Minute 13.01.06, 13:13 Byłem też na tej stronce. Faktycznie brakuje tam namiarów na firmę. Nie ma nic prócz jakiegoś nr telefonu. Na dodatek chyba na komórkę. Dziwnie mi to wygląda... Odpowiedz Link
marmurkoweoczy Re: Club Med last Minute 24.01.06, 21:23 a nie dostales katalogu. mozesz zamowic katalog, i masz tam wszystko napisane :- ) Odpowiedz Link
marmurkoweoczy <a href="http://www.holiday-discounts.org" target="_blank">www 31.01.06, 15:01 albo sprobujcie te stronke club med www.holiday-discounts.org marmurkoweoczy napisała: > a nie dostales katalogu. mozesz zamowic katalog, i masz tam wszystko napisane : > - > ) Odpowiedz Link