IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.12.02, 23:12
silnego, zdecydowanego, lubiącego ryzyko i podróże w nieznane mężczyznę z
samochodem na okres od 23 czerwca do 23 sierpnia poznam i namówię na wspólną
wyprawę
kontakt mbmm@go2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: M.P. Re: wakacje IP: 62.233.213.* 28.02.03, 15:51
      chętnie bym pojechał ale się już umówiłem z jedną dziewczyną z Braniewa na
      wyjazd do Tadżykistanu;)

• mojito Lato,lato,lato....kochane lato. 28.02.03, 20:13
      Witaj slonecznie,
      Podaj troche szczegolow/ogolow. W jakim kierunku bedziesz namawiala?
      Pozdrowienia.
      • Gość: mo Re: Lato,lato,lato....kochane lato. IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.03.03, 05:40
        mojito napisał:

Moijto jade do kirgistanu i zdaje sie, ze tego co napisałe M.P do
        tadzykistanu...wiec nie wiem czy jestes zainteresowany;))))
        • mojito Re: Lato,lato,lato....kochane lato. 02.03.03, 08:17
          Witaj,
          Moje zapytanie odnosilo sie do postu z Elblaga.
          Pozdrowienia.
          • Gość: mo Re: Lato,lato,lato....kochane lato. IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.03.03, 22:33
            mojito napisał:

> Witaj,
            > Moje zapytanie odnosilo sie do postu z Elblaga.
            > Pozdrowienia.
            mieszkam ok.40 km od Elblaga. Robi Ci to róznicę???
            • Gość: mojito Czas zaczac myslec o lecie... IP: *.26.112.68.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 03.03.03, 00:21
              Witaj,
              Absolutnie zadnej gdzie mieszkasz. Porozmawiajmy o lecie lub jego czesci.Podaj
              pare szczegolow/ogolow i kierunku namawiania. Acha, i jeszcze jedno. Wierze,
              ze koresponduje z osoba plci odmiennej.
              Pozdrowionka.
              • Gość: mo Re: Czas zaczac myslec o lecie... IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.03.03, 23:54
                w lipcu jade do Kirgistanu...a na resztę czasu wolnego... tzn. jakies 2 tyg. w
                sierpniu jeszcze nie mam planów. Ale nie mam tez planów na weekend majowy...
                I obawiam sie....ze moje namawianie nie bedzie zbyt silne...bo jesli udam sie
                za Ural...to juz na nic wiecej pieniedzy nie starczy... Wybacz... :)))
                Pozdrawiam serdecznie...
                Płci odmiennej to znaczy kobieta? Tak..nio to jestem płci odmiennej;)))))
                • mojito Cieszy mnie bardzo ta odmiennosc... 05.03.03, 12:14
                  Wtaj slonecznie,
                  Weekend majowy to dla mnie za wczesnie. Moje wakacje zaczna sie w czerwcu i
                  beda slonecznie trwaly do wrzesnia. Jezeli Twoj e-adres,podany wczesniej,
                  bedzie aktualny w czerwcu to "odezwe sie" i powrocimy do sprawy wakacji i
                  ewentualnego namawiania. Zgoda?
                  Jestem przekonany, ze nawet wyprawa do Frunze i okolic nie oslabi Twojej sily
                  perswazji.
                  Serdeczne/sloneczne pozdrowionka.
                  • Gość: mo adres aktualny, nieaktualna podróz... IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.03.03, 23:15
                    do Kirgistanu. Tak wiec moje wakacje zaczynaja sie ok.22 czerwca i jak na razie
                    nie mam zadnych planów:)))
                    Czekam na maila...Tam porozmawiamy nieco dokładniej... ale może napiszesz
                    wczesniej?
                    • Gość: mo puk, puk, jest tam... IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.03.03, 00:08
                      ..ktos?
                      • mojito Re: puk, puk, jest tam... 12.03.03, 08:07
                        Witaj,
                        Absolutnie teraz jestem. Podrozowalem. Odezwe sie wkrotce.
                        Slonecznie pozdrawiam.
                        • Gość: mo Re: puk, puk, jest tam... IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.03.03, 23:32
                          :)
                          • Gość: to dobrze Re: puk, puk, jest tam... IP: 62.233.213.* 13.03.03, 13:20
                            ..to dobrze, wszystko w porządku, cieszę się:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka