Gość: rak IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 20:12 Niemieckie wladze przestrzegaja przed wyjazdem do Venezueli, turysci sa nawolywani do powrotu. Sa zabici i ranni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drzewko Re: Wenezuela zamieszki IP: *.tychy-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 09:57 Czy lotniska sa bezpieczne? - ja tam mam zamiar tylko zmeinic samolot. Odpowiedz Link
Gość: migueluski Re: Wenezuela zamieszki IP: 202.97.171.* 08.01.03, 10:57 Drzewko nie martw sie tam mimo wszystkich zamieszek jest bardzo bezpiecznie nie sluchaj tego typu rad jak jest demonstracja to idz tam , bo mozna oberwac kamieniem, albo poplakac sie od gazow lzawiacych proste pzdr Odpowiedz Link
Gość: kasia Re: Wenezuela zamieszki IP: 148.243.173.* 09.01.03, 21:54 odradzam. odradzm i jeszcze raz odradzam. bardzo czesto jezdzilam do wenezueli. przede wszytskim caracas, ale i po kraju rowniez. odradzam, bo w tej chwili ludzie sa tam tak zdesperowani, ze nie mozna liczyc nawet na szcesliwy zbieg okolicznosci, ze nic mi sie nie stanie. wczoraj porwano moja marie, mame mojego meza. na szczescie tylko porawno i ograbiono- samochod, pieniadze, karty kredytowe... wenezuela nei podniesie sie przez kilka najblizszych lat. nie wiem jak moze sie zakonczyc ten konflikt, bo chavez przeciez i tak nei ustapi po referendum.... a swoja droga ameryka poludniowa jest taka piekna... Odpowiedz Link