Dodaj do ulubionych

Lipiec-samochodem nad Bajkał

11.01.03, 16:01
W lipcu tego roku jadę samochodem nad Bajkał - kupiłem już Ładę 2107
(najpopularniejszy i najtańszy w utrzymaniu i naprawach w całej Rosji)
Mam dwa wolne miejsca ze względu na to że w moim środowisku nie mam chętnych
na miesięczną wyprawę.Logistyka cała opanowana(temat nie nowy i już
zrealizowany )Jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam ,mój mail :
m.pieczara@interia.pl
Odpowiem na pytania.I podam warunki i ewentualne koszta wspólnego
przedsięwzięcia
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Lipiec-samochodem nad Bajkał IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 16:41
      Jaki jest cel i sens podrózy nad Bajkał samochodem jechać około 7 tys. km
      samochodem,jak można taniej wygodniej i przede wszystkim szybciej i wygodniej
      dojechac plackartą do celu i tam spędzic czaas nad cudnymi wodami Jeziora.
      Widzi mi sie to bez sensu,wszak auto na takim dystansie czesto sie psuje,a masz
      tylko miesiąć, a cóz to jest miesciąc na Rosję i na takie odległości.!!!!!!!
      Byłem nad Jeziorem i wydaje mi sie, ze jest to pozbawione sensu . Za mało masz
      urlopu!!! ALe to przecież Twoja sprawa nie moja.
      • Gość: smokwawelski1 Re: Lipiec-samochodem nad Bajkał IP: *.avamex.krakow.pl 11.01.03, 18:44
        hehe:))a jaki ma sens spłynięcie Wisłą kajakiem z Krakowa do morza jak można za
        dwie godziny być na miejscu wygodnym samolotem ATR ....albo jaki ma sens
        wyjście na Kasprowy piechotą jak można w Kuźnicach kupić od "konia" bilet i być
        za 20 min. kolejką linową :)......a jaki ma sens siedzenie pięć dni w pociągu
        wśród śmierdzących skarpetek wystających z PLACKART i liczenia słupów
        telegraficznych jak można samochodem ....... :))
        To moja propozycja i jest pewnie jedną z tysięcy jakie roją się w różnych
        głowach ..... vivat różnorodność!!
        ....aa...jeszcze jedno a po co plackartą nad Bajkał jak można nad piękną
        australijską wielką rafę do pięciogwiazdkowego hotelu za 500 baksów
        dziennie...rozważ i to :))
        • Gość: mo Re: Lipiec-samochodem nad Bajkał IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.01.03, 22:34
          Podoba mi sie smoku;)))Twoj sposb patrzenia na swiat:))))))))) Pozdrawiam
    • Gość: BULI Re: Lipiec-samochodem nad Bajkał IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 12:28
      Witam!!!
      Ciekawa propozycje, tez mam w planach wyjazd nad Bajkał w to lato.
      W zwiazku z tym prosze o przesłanie bardziej konkretnych informacji : terminy,
      planowane koszty (ile i za co) itp.
      Mozesz odpowiedziec na forum lub przesłac mi maila : bulipo@poczta.onet.pl
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
      • Gość: jaga Re: Lipiec-samochodem nad Bajkał IP: *.25.116.227.unregistered.k.pl 16.01.03, 10:49
        Też mam w tym roku w planach wyjazd nad Bajkał. Chcę jechać sama z biurem
        podróży, nikogo z mojego otoczenia nie interesują wyjazdy w tą stronę. Bez
        biura podróży uważam, że jest wiele ciekawiej, tyle, że ja jestem starsza pani.
    • Gość: karla Re: Lipiec-samochodem nad Bajkał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 23:53
      To interesujace, przeslij mi prosze informacje bardziej szczegolowe.
      pozdrawiam
    • Gość: karla Re: Lipiec-samochodem nad Bajkał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 23:58
      Moj e-mail karla30@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka