Dodaj do ulubionych

Majowy weekend

25.03.07, 21:52
Witam
Jestem 30 letnim facetem, w majowy weekend chcialbym sie gdzies wybrac (gory,
wycieczka objazdowa lub cos ciekawego co zaproponujesz). Nie mam jeszcze
zadnych planow. Szukam osob (najchetniej kobiet) ktore tak jak ja nie chca
przesiedziec calego tygodnia w domu a nie maja z kim pojechac.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nurczynka a moze do chorwacji?... 25.03.07, 23:26
      ja akurat mam co robic, chociaz sama, bo pracuje w fgirmie co robi wyjazdy
      nurkowe i tearz mamy fajny wyjazd nurkowy na Rab, mozna sobie tez zrobic kurs.
      nIe chce zeby tu wypadlo ze agitujem weic pisze jak ejst otwarcie.
      ale jak nie z nami, to mozna sobei na prawde bardzo fajeni samemu pojechac do
      chorwacji, tanio jest, pogod neizla, w zasadzie z noclegiem nei ma klpotu o tej
      porze roku, ludzi troche zawsze sie znajdzie, glownei polkakow, wiec jakby co -
      zawsze mona kogos interesuajcego poznac.
      A tak przy okazji chcialam tylk opowiedizec, ze jade tam sluzbowo, i mimo ze
      fajeni, szkoda ze jakos tak... mimo ze z tlumem, to jakos samotnie...
      ;-)
      • tlalok Re: a moze do chorwacji?... 26.03.07, 09:22
        Witam
        Witam
        Ja rowniez jestem nurkiem:) ale na majowy weekend nie wybieram sie pod wode:)
        chyba ze mnie naprawde przekonasz:). Do Chorwacji zamierzam pojechac ale
        dopiero w sierpniu.
        Pozdrawiam
    • anna-o Re: Majowy weekend 26.03.07, 10:28
      Witaj,
      Ja planowałam wyjzad Bruksela-Paryż-Amsterdam (znalazłam ciekawa i tanią ofertę
      w biurze podrózy). Równiez nie bardzo mam z kim jechać, a wiadomo, że z kimś
      raźniej i weselej. Mój mail: ania.wawa@yahoo.pl (Ania, 28l, Warszawa)
      • to_ja24 Re: Majowy weekend 26.03.07, 23:09
        a jakie to biuro?
    • wiewioorka2007 Re: Majowy weekend 27.03.07, 15:50
      A może jednak bieszczady? Wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłam.... Choć
      złaziłam dużo..... Ale mi się marzy wypad już w święta, tj. od czwartku 05.04
      do niedzieli/poniedziałku.... jak to widzisz?
      • tlalok Re: Majowy weekend 28.03.07, 06:54
        Witam
        Ja tez jeszcze nie bylem w Bieszczadach wiec chcetnie bym sie tam wybral ale
        termin przed swietami odpada - nie dostane urlopy. Jakbys miala ochote w innym
        terminie to daj znac. Mój adres: tlalok@gazeta.pl
        Pozdrawiam
    • poddubowek Re: Majowy weekend 12.04.07, 12:50
      Jeśli chodzi o Bieszczady i jeszcze nie masz chętnej to ja się zgłaszam. Mam
      dość szerokie możliwości w związku z kształtowaniem swojego urlopu. Nie byłam w
      Beskidach, mam 30 lat i mieszkam w W-wie. Z resztą piszę do Ciebie wiadomość.
      Jola
      • madziareta Re: Majowy weekend 24.04.07, 13:34
        A może Kotlina Kłodzka,Góry Stołowe, Szczeliniec, Błędne Skały, Ardspach w
        Czechach. Co Ty na To. czy już masz plany. Ja mam wolne od 1 maja. Jestem
        dolnoślązaczką. Tak ze niedaleko mam do Sudetów. Chyba że masz już plany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka