Dodaj do ulubionych

Wolne miejsce w Bawarii

03.07.03, 17:57
Dysponuje wolnym miejscem w pokoju w Bawarii gdzie obecnie pracuje sezonowo
w Erlangen kolo Norymbergii. Strasznie sie tu nudze po pracy dlatego chetnie
kogos (fajna dziewczyne !!!) ugoszcze na pare, kilkanascie dni gratis.
Kontakt
radekwniemczech@wp.pl
pa
Obserwuj wątek
    • Gość: emilia Re: Wolne miejsce w Bawarii IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 11:56
      Z obcym facetem w pokoju...? pewnie jeszcze współne łoże? no co Ty
      • Gość: Paulina Re: Wolne miejsce w Bawarii IP: *.intermedia.com.pl 06.07.03, 18:15
        Hej,
        A czy ty sobie zdajesz sprawe, jak takie "ogłoszenie" podejrzanie brzmi?
        Pozdrowienia.
        • Gość: meenzer Re: Wolne miejsce w Bawarii IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.03, 21:13
          musicie mi zaufac
          a co mam chodzic po swoim pokoju w kajdankach dla waszego bezpieczenstwa?
          ogloszenie wciaz aktualne
          dla ciebie jest cale lozko wolne
          ok?
          pa
          • Gość: oskarka Re: Wolne miejsce w Bawarii IP: 195.94.210.* 08.07.03, 09:49
            a jak wygląda sprawa z parą. Wybieramy się w tamte strony za 3 tygodnie i
            fajnie byłoby coś porobić razem zważywszy na to, że pewnie już tam wszystko
            znasz od tej nieturystycznej strony. Jeżeli jesteś zainteresowany to proszę o
            mejla lub ja mogę podać nr kom.

Pozdrawiam
            iza
            • Gość: meenzer Re: Wolne miejsce w Bawarii IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.03, 23:27
              a macie juz nocleg?
            • Gość: oskaros Re: Wolne miejsce w Bawarii IP: 195.94.210.* 09.07.03, 07:34
              nie, możesz policić coś w cenie. Chcemy być 2-3 dni.
    • Gość: Alicja Re: Wolne miejsce w Bawarii IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 13.08.13, 15:55
      Witaj,
      jestem zainteresowana Twoim ogłoszeniem , z tym że chciałabym tam zostać i pracować, Na początku muszę gdzieś mieszkać. Chętnie zatrzymam się u Ciebie na kilka dni , jesli jestes zainteresowany to odpisz .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka