traveller42 21.09.07, 16:35 Planuję na przełomie października i listopada podróż do Argentyny i Chile, ew. jeszcze Brazylii. Czas około 4-5 tygodni. Może jest ktoś zainteresowany zwiedzaniem tych krajów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
007.bond Re: argentyna, chile 23.09.07, 22:55 Bardzo chętnie, tylko musimy uzgodnić trochę inny termin Odpowiedz Link
berson78 Re: argentyna, chile 06.10.07, 00:12 Dopiero przeczytalem, I jak tam caly czas plan na pazdz/listopad Ja zaczynam od Buenos Aires 17 pazdz, Argentyna i Chile. Napisz jak caly czas sie wybierasz! Odpowiedz Link
traveller42 Re: argentyna, chile 06.10.07, 18:49 Cześć, Ja wybieram się nieco później, gdyż na przełomie października i listopada na ok. 4 tygodnie (niestety nie mogę dłużej). Nie będzie to mój pierwszy wyjazd do tych krajów, więc chciałbym zwiedzić Patagonię, i ew. nieco dokładniej andyjską część Argentyny, pustynię Atacama w Chile Szukam towrzysza/-y podróży. W wiekszej liczbie zawsze lepiej. Może jakoś uzgodnimy chociażby częśc wyprawy. Napisz proszę na mojego e-maila: traveller42@gazeta.pl Odpowiedz Link
traveller42 Re: argentyna, chile 06.10.07, 18:52 Cześć, Wybieram się na ok. 4 tygodnie na przełomie października/listopada. Argentyna i Chile (Patagonia, Andy, może pustynia Atacama w Chile). Jesli rzeczywiście interesuje to Ciebie (jest mało czasu na decyzję) prosze napisz na: traveller42@gazeta.pl Odpowiedz Link
aquarius1973 Re: argentyna, chile 08.10.07, 01:00 hej! planujesz tylko zwiedzanie krajow czy moze wejscie na Aconcague ? pozdrawiam Kuba Odpowiedz Link