stoik1 25.07.06, 13:15 małego niedźwiadka polarnego kra uniosła na środek morza pewnie by biedak umarł z głodu, chłodu i tęsknoty na szczęście lodołamacz 'arktyka' wkręcił go w śrubę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kserkses1 chirurg do usypianego pacjenta: 25.07.06, 13:22 Jak będziesz grzeczny, to dostaniesz! Pacjent /na wpół przytomny/: do mnie pan mówi, doktorze? Chirurg: Nie, do tego kota co tam siedzi za oknem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: chirurg do usypianego pacjenta: 25.07.06, 19:50 Trzymając sie watku medycznego. Korytarz przed salą operacyjną, powiedzmy w Czeskim Cieszynie. Zdenerwowana kobieta czeka na koniec poważnej operacji. W końcy drzwi bloku operacyjnego otwierają się i wychodzi chirurg w zakrwawionym kitlu. Kobieta podbiega i pyta- Panie doktorze i jak mój mąż? Operacja udała się? Zumiony lekarz patrzy, powoli, niepewnie pyta przechodzącą pielegnierkę- Siostro, a to nie była pitva? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 z brodą 25.07.06, 13:22 dwóch staruszków spotyka się w parku - wiesz - mówi jeden - moja żona chyba umarła - a dlaczego tak myślisz ? - no, niby z seksem tak jak zawsze, ale mieszkanie nieposprzątane... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ała ! 25.07.06, 19:33 no wiecie co, ale żeby tak od razu zgniłe pomidory ? Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: ała ! 25.07.06, 19:56 Miały byc świeże, ale w taką pogodę szybko się psują :) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: czarny humor )O 25.07.06, 20:01 Na przejście graniczne przychodzi Jurand ze Spychowa. W stanie jak opisał go papa Sienkiewicz. Pogranicznicy patrzą na niego, z litości załamują ręce i wypytują. Jurandzie, a któż wam to zrobił? Jurand, mocno pokaleczony, niemowa, moze jedynie gestykulować. Czyni w powietrzu ,z posępną miną złowrogi znak krzyża. Strażnicy truchleją, miny mają niepewne. -Ale nie godejcie, że wam to na pogotowiu w Czeskim Cieszynie zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
olziak Re: czarny humor )O 10.11.06, 07:43 Tego jeszcze nie widzialem, ze by sie Polacy z czeskiej sluzby zdrowia nabijali :) To tak jakby Czesi robili wice na temat polskich wedlin. Nie ta kategoria przeciez. albrecht1 napisał: > Na przejście graniczne przychodzi Jurand ze Spychowa. W stanie jak opisał go > papa Sienkiewicz. > Pogranicznicy patrzą na niego, z litości załamują ręce i wypytują. > Jurandzie, a któż wam to zrobił? > Jurand, mocno pokaleczony, niemowa, moze jedynie gestykulować. Czyni w powietrz > u > ,z posępną miną złowrogi znak krzyża. > Strażnicy truchleją, miny mają niepewne. > -Ale nie godejcie, że wam to na pogotowiu w Czeskim Cieszynie zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ? 26.07.06, 10:52 Prezydent Lech Kaczyński ma na swoim koncie kolejną bardzo uroczą wpadkę językową, którą wypatrzyli autorzy programu "Szkło kontaktowe". Jeden z ratowników służb medycznych na spotkaniu z głową państwa prezentując wytresowanego wilczura, wydał komendę "Ira, siad!". Piesek posłusznie usiadł przy nodze Lecha Kaczyńskiego. Prezydent pogłaskał psa i stwierdził ze znawstwem: "Irasiad jest bardzo zdenerwowany". wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3503961.html Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 idealny mąż 27.07.06, 14:10 rozmawiają dwie przyjaciółki; jedna mówi do drugiej - mam wspaniałego męża; nie pije, nie pali, nie zdradza mnie, nie bije, nie krzyczy i nie lubi piłki nożnej przyjaciółka patrzy na nią podejrzliwie i pyta: - a od dawna jest sparaliżowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 przesądny... 27.07.06, 14:12 mąż niespodziewanie wraca do domu. zaskoczona żona szybko otwiera okno w sypialni i mówi do kochanka - skacz, skacz !!! - no ale to przecież 13 piętro - broni się kochanek - skacz ! nie czas na przesądy ! Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 realista 27.07.06, 14:15 na sejmowym parkingu zatrzymuje się samochód. do kierowcy natychmiast podbiega ochroniarz - panie, co pan tu parkuje, tu jest sejm, nie wolno; tu są ministrowie, posłowie, politycy... - nic nie szkodzi, włączyłem alarm Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 przychodzi chłop do lekarza... 27.07.06, 15:02 i się skarży: - panie doktorze, bolą mnie nerki, żołądek, wątroba, trzustka... - a pije pan alkohol ? - codziennie, panie doktorze, ale nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: przychodzi do lekarza... 06.08.06, 18:57 ........ kobieta do lekarza i zastaje w poczekalni zdenerwowanego starszego jegomościa. Dosiada się, a pan z tajemnica na twarzy pyta- -Pani tez prostata nawala? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 na biwaku 27.07.06, 15:05 żona wybiega z lasu i krzyczy do męża: - władek ratuj! niedźwiedź zaatakował moją mamę ! na to mąż ze spokojem - co zrobić, sam zaatakował, to niech sam się broni Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 krótki przewodnik po religiach i filozofiach... 06.08.06, 18:00 Krótki przewodnik po religiach świata... Taoizm - Zdarza się wdepnąć w g*wno Konfucjonizm - Konfucjusz powiada: "zdarza się wdepnąć w g*wno". Islam - Jeśli wdepnie się w g*wno to jest to wola Allacha Buddyzm - Jeśli wdepnie się w g*wno, to nie jest to g*wno. Katolicyzm - Wdeptujesz w g*wno, bo jesteś grzeszny. Kalwinizm - Wdeptujesz w g*wno, bo się opieprzasz. Judaizm - Dlaczego w to g*wno wdeptujemy właśnie my ? Luteranizm - Jeśli wdeptujesz w g*wno, uwierz, a nie wdepniesz więcej. Prezbiterianizm - Jeśli ktoś ma wdepnąć w g*wno, to niech to nie będę ja. Zen - Czym jest g*wno ? Jezuityzm - Jeśli wdepniesz w g*wno i nikt tego nie poczuje, to czy ono na prawdę śmierdzi? Christian Science - Jeśli wdepniesz w g*wno, nie przejmuj się - to samo przejdzie. Hedonizm - Jeśli wdepniesz w g*wno - raduj się. Adwentyści Dnia Siódmego - Jedynie w soboty nie wdeptuje się w g*wno. Hare Krishna - Równo w g*wno. Rama, rama, om, om... Rastafarianizm - Sztachnijmy się tym g*wnem. Hinduizm - Wdeptywało się już w to g*wno. Mormonizm - Wdeptywało się już w to g*wno i wdeptywać się będzie. Ateizm - Nie ma w co wdepnąć. Agnostycyzm - Może jest w co wdepnąć, a może nie. Stoicyzm - No i wdeptuje się w g*wno. Co z tego ? Nie rusza mnie to. Świadkowie Jehowy - Wpuść nas, a powiemy ci, dlaczego wdeptuje się w g*wno. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: krótki przewodnik po religiach i filozofiach. 06.08.06, 18:54 Zen to też buddyzm, a ateistom współczuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 odlożę na wieczór 07.08.06, 14:07 zna ktoś jeszcze jakieś fajne makabryczne żarty ? jakoś mniej czarno się tu zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 znane, ale lubię... 13.08.06, 18:32 Przychodzi facet do kiosku po papierosy. Kioskarka podaje mu paczkę, facet czyta wielki napis "Palenie powoduje impotencję". Zastanawia sie chwilę, po czym oddaje paczkę mówiąc: - Pani da te na raka! Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 6 km autostrad ;) zaraz skonam ze śmiechu... 28.08.06, 14:50 wiadomosci.onet.pl/1376850,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn "A przed nami... 28.08.06, 14:55 tysiące kilometrów autostrad..." Ni cholery nie pamiętam kto to ostatnio uroczyście ogłaszał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 przestań, bo się posikam ;) sorry jak kogoś obraża 28.08.06, 15:03 ten naturalizm, ale mnie bardziej obraża traktowanie wszystkich obywateli RP przez rząd Populizmu i Socjalizmu jak nie umiejących czytać i wyciągać wniosków kretynów... Choć przyznaję, że pewnien procent (40 o ile pamiętam) tak ma... Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: przestań, bo się posikam ;) sorry jak kogoś o 28.08.06, 16:32 kserkses1 napisała: >Choć przyznaję, że pewnien procent (40 o ile pamiętam) tak ma... Tak ma np. wódka z bielskiego Polmosu. Może to jest jak z tym powiedzeniem. Stajesz się tym co hmmm pijesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 to już nie jest czarny humor... 28.08.06, 15:30 tylko jakaś makabra, będę się bał zasnąć ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ale jak mówią górale - obiecać to nie grzech 28.08.06, 15:32 jeżeli ktoś to wziął poważnie, a teraz czuje się rozczarowany, to jego problem chleb jest, igrzyska na okrągło..., szkoda, że klimat trochę nieprzyjazny Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 moje ulubione zdjęcie, 28.08.06, 15:07 czyli rząd IV RP: serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1715307,49622.html?skan=3574523 Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: moje ulubione zdjęcie, 28.08.06, 16:30 Dziwne, mnie przypomniał sie film "Głupi i głupszy". Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn ;-) 11.09.06, 10:13 Przeprowadzono ankietę wśród młodzieży, która wykazała, że 42% młodych ludzi patrzy optymistycznie w przyszłość. Pozostałe 58% nie ma pieniędzy na narkotyki... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 pójdę na łatwiznę... 03.11.06, 11:28 forum.istebna.com/viewtopic.php?t=96 Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Kawał polityczno-obyczajowy 03.11.06, 19:45 Prałatowi z miasta Gdańska uciekł ptak z klatki. Zasmucony ksiądz postanowił wykorzystać niedzielną mszę by ogłosić zaginięie skrzydlatego ulubieńca. Kiedy zatem przyszedł czas w liturgii by powiedzieć parę słów z ambony, duchowny zapytał- Czy ktos ma ptaszka? Las męskich rąk. -Nie o to mi chodziło. Czy kto widział ptaszka? Tym razem las kobiecych rak, w tym nawet słuchaczek toruńskiej rozgłośni. - Nie rozumiecie prafianie!- irytuje się prałat- czy ktoś widział mojego ptaszka? - Tym razem ręce ministrantów podniosły się ku górze. Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 buahaha... 29.11.06, 10:36 wiadomosci.onet.pl/1441517,11,item.html cała IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 dobre dobre dobre... 29.11.06, 12:50 promocja i marketing podobno czynią cuda, ale niektórzy biorą to chyba zbyt dosłownie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: dobre dobre dobre... 29.11.06, 13:54 powinien jeszcze autostrady z kartonu, na wzór wsi Potiomkinowskich zamówić... Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: dobre dobre dobre... 29.11.06, 19:56 Zastanawiam sie o co chodzi? "Niedługo będzie przemawiał do narodu z mównicy zdobionej hartowanym szkłem i z pulpitem który da się REGULOWAĆ stosownie do wzrostu premiera." Czyżby pierwszy minister uwierzył specom od PR, że jeszcze urosnie? Niestety, wzrost fizyczny to nie notowania w sondażach, nie urośnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 paranoja..."oni" gotowi unieważnić te wybory... 01.12.06, 09:39 wiadomosci.onet.pl/1442880,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: paranoja..."oni" gotowi unieważnić te wybory. 01.12.06, 20:42 "Dlatego w żadnym razie nie mogę traktować wyniku wyborów jako oceny rządu - oświadcza premier" Ależ oczywiście, nikt nie przekona was, że białe jest białe, a Irasiad to pies, który zjadł obiat. Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 a znacie "nowego" Kazika :) 05.12.06, 12:04 Niwstety, nie udało mi się wygrzebać całgo tekstu, jest na liście Trójkowej ok. miejsca 25...: BULDOG – „V ROZBIÓR POLSKI” fragmenty, autor słów: Kazik Staszewski Efekt rozmów był podpisan sympatycznym tuszem Polskę dzielą między siebie Putin z Dablju Buszem Przeczuwając, że zanosi się na 5 Rozbiór Polski Przebudziły się jej dzieci - lud specjalnej troski (...) Wobec tego zagrożenia terytorium Polski Podał rękę bratu prezydenta poseł Niesiołowski Nad Bałtykiem niczem dawni bojownicy burscy Pogodzili się ze sobą nawet bracia Kurscy (...) W ogniu bitwy o Mazowsze w prawosławnej cerkwi Roman Giertych wziął za żonę wdowę po Kwaśniewskim (...) Pod dowództwem komendanta Przemysława Gosiewskiego Powstrzymano atak tam odwodu pancernego (...) Kryzys został zażegnany przez rotmistrza Ziobro Kontratakiem San Francisco wziął i Władywostok (...) Może to nadzieja zwykła była sprawiać cuda ? Nikt nie wierzył, że atak na Moskwę może się udać Ale ochotnicze hufce generała Leppera Pokonały siły Rosji 4 do 0 (...) Cała ta historia niesie morał i to całkiem spory Świat zobaczył, że ten kraj nie jest tak bardzo chory www.rockmagazyn.com/recenzje.php?i=327 Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 : ))) 05.12.06, 12:17 ? www.staszewski.art.pl/teksty/index.php?id=vrozbior Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 dzięki! 05.12.06, 12:44 /no dobra, nie przyłożyłam się do poszukiwań...:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 giertych roku wybrany ;) 17.01.07, 09:14 "świadectwa dojrzałości za niezdaną maturę" the best ;) www.gazetawyborcza.pl/0,77982,3825097.html Polecam "12 prac Giertycha"... Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 tanie państwo na całego... 25.01.07, 15:09 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3875054.html zaraz mnie trafi ... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ee, taką piękna budowla... 26.01.07, 13:43 żadna ofiara nie jest zbyt wielka; zresztą - dawniejszy sejm solennie przyobiecał wybudować, więć w końcu trzeba obietnicy dotrzymać, ileż można zwlekać. a jeżeli nie my to kto ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: ee, taką piękna budowla... 26.01.07, 14:13 O tak, to jest misja dziejowa. Chyba nic już w tym kraju nie dziwi ... Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 w sumie opatrzność boska zamiast padających 26.01.07, 14:50 ZUSów etc... to jedyny pomysł na przyszłoćś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 szkoda, że sobie nie złamał tej ręki w jakimś 06.02.07, 12:30 publicznym miejscu...;) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3899516.html Odpowiedz Link Zgłoś