me-myself_and_i 05.04.06, 14:16 to dla MiSia...bo chyba "zszedł", czyż nie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swawolny.diabel Re: [*] 16.07.06, 15:06 tak takie [*] znaczki stawiano najpierw dla Polski w katach 80 siatych w usa jednak zwyczaj w polsce upowszechnił sie po śmierci papieza. niedługo takich znaczków zacznie sie używać dla podkreślenia smutku z powodu śmierci chomika Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 16.07.06, 18:42 jak widać trzyma sie dobrze póki co i to wbrew "życzeniom" twórczyni... Odpowiedz Link
occasion Re: [*] 17.07.06, 12:49 to nie życzenia...wierz mi, że loś misia jest dl amnie równie ważny, co Puszcza Kampinoska!!! mam do niego sentyment i nie pozwole mu zginąć Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:12 a jednak to TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslałem że moim koleżankom-misiom coś się pomieszało lub maja manię tropienia w każdej linki....a to jednak prawda.... hmmm widzę że dzisiaj potraktowałaś mnie łagodnie jak na occasion... Odpowiedz Link
occasion Re: [*] 17.07.06, 17:13 Linka tez jest wyszczekana tak, to japrzyznałam sie bez bicia Odpowiedz Link
occasion Re: [*] 17.07.06, 17:19 wiem, wiem...Voker tez mi kazał nick zmienić, ale ja już nie chcę miąchać...taka moja natura...nieokiełznana Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:18 nie znam Linki a odkąd przeczytałem jej historię to znienawidziłem za porzucenie kilkumiesięcznego misia!!!!!! ;-P a occasion to nie lubi ....i wogóle mnie.... hmm no dobra nie chce mi sie roztrząsać żali....lepiej napisz czy byłas na koncercie?;-P Odpowiedz Link
occasion Re: [*] 17.07.06, 17:21 znienawidziłeś?? no wiesz?! alez ja nic do Ciebie nie mam, chłoooooooopie!!!małe spięcie, a ja nie jestem pamiętliwa...no!! sztama?? byłam w piątek!! Chris był cudowny i powiedział, że polskie mkobiety są najpiękniesze na świecie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:30 > znienawidziłeś?? no wiesz?! prawde pisząc - co wchodziłem na misia czyli niemal codziennie mimowolnie napotykałem wzrokiem nick założycielki i równie mimowolnie bluzgi przepływały mi gdzieś tam powyżej oczu a pod skplepieniem czaszki... > alez ja nic do Ciebie nie mam, chłoooooooopie!!!małe spięcie, a ja nie jestem > pamiętliwa...no!! sztama?? a ja jestem pamietliwy, baaardzo...ale przyjmuje zgodę! jak najbardziej! > byłam w piątek!! Chris był cudowny i powiedział, że polskie mkobiety są > najpiękniesze na świecie ha ha ah a wiesz dlaczego tak powiedział? bo nie gustuje w facetach;-P inaczej zamiast kobiet najpiękniejsi na świecie byliby polscy faceci!;-PPPP Odpowiedz Link
occasion Re: [*] 17.07.06, 17:34 bluzgi, powiadasz...zaczekaj, bo juz mi sie ciśnienie podnosi..ok, dwa oddechy i jestem spokojniejsza...to była moja autonomiczna decyzja umotywowana względami osobistymi i miałam do tego święte prawo..jak widać MiS poradził sobie beze mnie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:49 ale ja Ci nic nie zarzucam!!!! mimowolnie tak sie działo ..no właśnie...może teraz przestanie...???? A co do MiSia..za krótko na nim jestem żeby zauważyć jakąś jego niewydolność...jak dla mnie ma swój rytm i radzi sobie w dużej mierze dzięki kilku osobom, nie myśl że zaliczam do nich siebie...ja jestem błotem przylepionym przypadkiem do jego sierści... Odpowiedz Link
maximilianna Re: [*] 17.07.06, 17:51 jacko1971 napisał: > kilku osobom, nie myśl że zaliczam do nich siebie...ja jestem błotem > przylepionym przypadkiem do jego sierści... Jacko, ciiicho, spokojnie. Jakiem błotem? Mimo wszystko fajnie zabrzmiało Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:56 cieszę sie że komuś podobaja się moje sformułowania ;-P błotem takim chlapnietym i zaschniętym już troszkę....zasuszonym o tak lepiej mimo wszystko trzymającym sie MiSia...jak sie miś wykapie to chlapne sie ponownie , a co!;-P Odpowiedz Link
occasion Re: [*] 17.07.06, 17:51 ja tez już jestem błotem... a teraz błoto sie zmywa...pozdrawiam! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:57 Linko, nie jestes błotem...Ty MiSiowi siedzisz gdzieś w środku..a na pewno byłas jego embrionem ;-P Odpowiedz Link
roborobi Re: [*] 18.07.06, 14:25 Nie ma jak to sie dowiedzieć czegoś po fakcie Dzięki Jacko , jakbyś był Kobietą byś dostał buzi Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 18.07.06, 18:24 > Dzięki Jacko , jakbyś był Kobietą byś dostał buzi początkowo zrozumiałem po buzi..tylko nie bardzo wiedziałem za co i od kogo i dlaczego tylko jeśli byłbym Kobietą??? dopiero za którymśtam razem odczytałem poprawnie ..jednak nie rozumiem dlaczego ??? przecież o tym że okazyjka to Linka było juz wiadomo wcześniej (no fakt, nie wszyscy jak np. ja o tym wiedzieli...no ale ja nie orientuje się zbytnio w sprawach misiowych i nigdy chyba ich nie ogarnę) Odpowiedz Link
roborobi Re: [*] 18.07.06, 23:47 jacko1971 napisał: przecież o tym że okazyjka to Linka było juz wiadomo wcześniej (no fakt, nie wszyscy jak np. ja o tym wiedzieli...no ale ja nie orientuje się zbytnio w sprawach misiowych i nigdy chyba ich nie ogarnę) Ale troszkę więcej czytasz, a ja tak tylko po łepkach Poza tym Ty powiedziałeś to głośno Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 18.07.06, 23:59 > Ale troszkę więcej czytasz, a ja tak tylko po łepkach > Poza tym Ty powiedziałeś to głośno > hmm a mi sie wydawało że to Ona sama sie przyznała....tak czy inaczej wiemy już że jest z nami...nie powiem ze spowrotem z nami bo ze mna jeszcze nie była odkąd żem MiSiem został;-P i mam nadzieje że nas doglądać teraz często, gęsto będzie i nie ksyceć na mnie .... Odpowiedz Link
roborobi Re: [*] 19.07.06, 00:02 Jako Linka też nie miałem z Nią przyjemności Chyba jeszcze na mnie nie krzyczała Odpowiedz Link
roborobi Re: [*] 19.07.06, 00:24 ja chyba tydzień wcześniej id Ciebie na MiSu wylondowałem , no może 2 Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 00:43 taaaak????????????????????????????/ hmm no nigdy bym nie przypuszczał.....prędzej powiedziałbym ze współtworzyłeś! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 01:07 ale zawsze lepszy o kilka tyg...poza tym wchodząc na MiSia znałes przynajmniej kilka osób...ja na całym forum nikogo...;-P no jedna osobę! ktora nie wiedziała i nie wie ze jestem na tym forum;-P Odpowiedz Link
roborobi Re: [*] 19.07.06, 01:09 Ciekawe która to Triszkę znałem, naewt mała bitwa o mnie była Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 01:13 jestem pewny że nie znasz, jak i inne MiSie...ona pewnie nawet nie wie o istnieniu MiSia, oby nigdy tutaj nie trafiła Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 18:27 hmmm najpierw byłem na forum dla mam ..spoko spoko tylko jako czytelnik ;-P po kilku godzinach wpadłem na moje regionalne, a po chwili PRZYPADKIEM trafiłem na MiSia gdzie zagustowałem w tutejszych misiach (szczególnie zaintrygowała mnie jedna ;-P wizualnie of course, ale reszta także...to jak z powiedzeniem o cudzoziemcach przyprowadzanych na polskie imprezy/dyskoteki - myśla że to jakis kawał i spęd modelek ;-P a to uroda polskich dziewcząt, tak samo na MiSiu taka kumulacja występuje ;-P), potem pechowo reset systemu i...jedynie po ulubionych forach wizytówki po kilku godzinach wlazłem tu i tkwię do dzisiaj...oznakowanie i kierunkowskazy kierujące na MiSia sa fatalnie rozmieszczone ;-P Odpowiedz Link
roborobi Re: [*] 19.07.06, 18:43 , dla mam powiadasz? Chyba muszę też tam poczytać Dobra mnie dzis nie ma , więc do jutra Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 18:58 na tym dla mam...lepiej miej piwo w pogotowiu i usiądż głęboko...co tam sie wyprawia!!! no to do jutra! Odpowiedz Link
maximilianna Re: [*] 20.07.06, 12:05 jacko1971 napisał: > oznakowanie > i kierunkowskazy kierujące na MiSia sa fatalnie rozmieszczone ;-P Wiesz, zawsze można podrzucić znajomym link. I tak miś się rozrośnie do monstrualnych rozmiarów. Yeeeeaaaaaa Odpowiedz Link
jacko1971 Re: [*] 20.07.06, 19:41 link? a moze Linkę;-P jako żywą reklamę! link to i ja mam, ale chodziło mi o to co napisał Robi..w końcu gdzie szukać linków skoro byłem pierwszy raz na forum? Odpowiedz Link