05.04.06, 14:16
to dla MiSia...bo chyba "zszedł", czyż nie??tongue_out
Obserwuj wątek
    • swawolny.diabel Re: [*] 16.07.06, 15:06
      smile
      tak takie [*] znaczki stawiano najpierw dla Polski w katach 80 siatych w usa
      jednak zwyczaj w polsce upowszechnił sie po śmierci papieza.
      niedługo takich znaczków zacznie sie używać dla podkreślenia smutku z powodu
      śmierci chomika

• jacko1971 Re: [*] 16.07.06, 18:42
      jak widać trzyma sie dobrze póki co i to wbrew "życzeniom" twórczyni...
      • occasion Re: [*] 17.07.06, 12:49
        to nie życzenia...wierz mi, że loś misia jest dl amnie równie ważny, co Puszcza
        Kampinoska!!! mam do niego sentyment i nie pozwole mu zginąćsmile
        • jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:12
          a jednak to TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslałem że moim koleżankom-misiom coś się
          pomieszało lub maja manię tropienia w każdej linki....a to jednak prawda....
          hmmm widzę że dzisiaj potraktowałaś mnie łagodnie jak na occasion...
          • occasion Re: [*] 17.07.06, 17:13
            Linka tez jest wyszczekanasmile

tak, to jasmileprzyznałam sie bez biciasmile
            • suczka78 Re: [*] 17.07.06, 17:15
              nie dobra linka ;p
              dla mnie zawsze bedziesz linką wink
              • occasion Re: [*] 17.07.06, 17:19
                wiem, wiem...Voker tez mi kazał nick zmienić, ale ja już nie chcę miąchać...taka
                moja natura...nieokiełznanatongue_out
            • jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:18
              nie znam Linki a odkąd przeczytałem jej historię to znienawidziłem za porzucenie
              kilkumiesięcznego misia!!!!!! ;-P
              a occasion to nie lubi ....i wogóle mnie.... hmm no dobra nie chce mi sie
              roztrząsać żali....lepiej napisz czy byłas na koncercie?;-P
              • occasion Re: [*] 17.07.06, 17:21
                znienawidziłeś?? no wiesz?!

alez ja nic do Ciebie nie mam, chłoooooooopie!!!małe spięcie, a ja nie jestem
                pamiętliwa...no!! sztama??smile

byłam w piątek!! Chris był cudowny i powiedział, że polskie mkobiety są
                najpiękniesze na świeciesmile
                • jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:30
                  > znienawidziłeś?? no wiesz?!
                  prawde pisząc - co wchodziłem na misia czyli niemal codziennie mimowolnie
                  napotykałem wzrokiem nick założycielki i równie mimowolnie bluzgi przepływały mi
                  gdzieś tam powyżej oczu a pod skplepieniem czaszki...

> alez ja nic do Ciebie nie mam, chłoooooooopie!!!małe spięcie, a ja nie jestem
                  > pamiętliwa...no!! sztama??smile

a ja jestem pamietliwy, baaardzo...ale przyjmuje zgodę! jak najbardziej!smile

> byłam w piątek!! Chris był cudowny i powiedział, że polskie mkobiety są
                  > najpiękniesze na świeciesmile

ha ha ah a wiesz dlaczego tak powiedział? bo nie gustuje w facetach;-P inaczej
                  zamiast kobiet najpiękniejsi na świecie byliby polscy faceci!;-PPPP
                  • occasion Re: [*] 17.07.06, 17:34
                    bluzgi, powiadasz...zaczekaj, bo juz mi sie ciśnienie podnosi..ok, dwa oddechy i
                    jestem spokojniejsza...to była moja autonomiczna decyzja umotywowana względami
                    osobistymi i miałam do tego święte prawo..jak widać MiS poradził sobie beze mnie
                    • jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:49
                      ale ja Ci nic nie zarzucam!!!! mimowolnie tak sie działo ..no właśnie...może
                      teraz przestanie...????
                      A co do MiSia..za krótko na nim jestem żeby zauważyć jakąś jego
                      niewydolność...jak dla mnie ma swój rytmwink i radzi sobie w dużej mierze dzięki
                      kilku osobom, nie myśl że zaliczam do nich siebie...ja jestem błotem
                      przylepionym przypadkiem do jego sierści...
                      • maximilianna Re: [*] 17.07.06, 17:51
                        jacko1971 napisał:

> kilku osobom, nie myśl że zaliczam do nich siebie...ja jestem błotem
                        > przylepionym przypadkiem do jego sierści...

Jacko, ciiicho, spokojnie.
                        Jakiem błotem?

Mimo wszystko fajnie zabrzmiało wink
                        • jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:56
                          cieszę sie że komuś podobaja się moje sformułowania ;-P
                          błotem takim chlapnietym i zaschniętym już troszkę....zasuszonym o tak lepiej
                          wink mimo wszystko trzymającym sie MiSia...jak sie miś wykapie to chlapne sie
                          ponownie , a co!;-P
                      • occasion Re: [*] 17.07.06, 17:51
                        ja tez już jestem błotem... a teraz błoto sie zmywa...pozdrawiam!
                        • jacko1971 Re: [*] 17.07.06, 17:57
                          Linko, nie jestes błotem...Ty MiSiowi siedzisz gdzieś w środku..a na pewno byłas
                          jego embrionem ;-P
          • roborobi Re: [*] 18.07.06, 14:25
            Nie ma jak to sie dowiedzieć czegoś po fakcie

Dzięki Jacko smile, jakbyś był Kobietą byś dostał buzi smile
            • jacko1971 Re: [*] 18.07.06, 18:24
              > Dzięki Jacko smile, jakbyś był Kobietą byś dostał buzi smile

początkowo zrozumiałem po buzi..tylko nie bardzo wiedziałem za co i od kogo i
              dlaczego tylko jeśli byłbym Kobietą???

dopiero za którymśtam razem odczytałem poprawnie ..jednak nie rozumiem dlaczego
              ??? przecież o tym że okazyjka to Linka było juz wiadomo wcześniej (no fakt, nie
              wszyscy jak np. ja o tym wiedzieli...no ale ja nie orientuje się zbytnio w
              sprawach misiowych i nigdy chyba ich nie ogarnę)
              • roborobi Re: [*] 18.07.06, 23:47
                jacko1971 napisał:

przecież o tym że okazyjka to Linka było juz wiadomo wcześniej (no fakt, nie
                wszyscy jak np. ja o tym wiedzieli...no ale ja nie orientuje się zbytnio w
                sprawach misiowych i nigdy chyba ich nie ogarnę)

Ale troszkę więcej czytasz, a ja tak tylko po łepkach sad
                Poza tym Ty powiedziałeś to głośno smile
                • jacko1971 Re: [*] 18.07.06, 23:59
                  > Ale troszkę więcej czytasz, a ja tak tylko po łepkach sad
                  > Poza tym Ty powiedziałeś to głośno smile
                  >
                  hmm a mi sie wydawało że to Ona sama sie przyznała....tak czy inaczej wiemy już
                  że jest z nami...nie powiem ze spowrotem z nami bo ze mna jeszcze nie była odkąd
                  żem MiSiem został;-P i mam nadzieje że nas doglądać teraz często, gęsto będzie
                  wink i nie ksyceć na mnie ....
                  • roborobi Re: [*] 19.07.06, 00:02
                    Jako Linka też nie miałem z Nią przyjemności

Chyba jeszcze na mnie nie krzyczała smile
                    • jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 00:22
                      a jako me&coś tam??? ten drugi jej nick
                      • roborobi Re: [*] 19.07.06, 00:24
                        ja chyba tydzień wcześniej id Ciebie na MiSu wylondowałem smile, no może 2
                        • jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 00:43
                          taaaak????????????????????????????/ hmm no nigdy bym nie
                          przypuszczał.....prędzej powiedziałbym ze współtworzyłeś!
                          • roborobi Re: [*] 19.07.06, 00:48
                            no co Ty

tak dobry to ja nie jestem smile
                            • jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 01:07
                              ale zawsze lepszy o kilka tyg...poza tym wchodząc na MiSia znałes przynajmniej
                              kilka osób...ja na całym forum nikogo...;-P no jedna osobę! ktora nie wiedziała
                              i nie wie ze jestem na tym forum;-P
                              • roborobi Re: [*] 19.07.06, 01:09
                                Ciekawe która to smile

Triszkę znałem, naewt mała bitwa o mnie była
                                • jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 01:13
                                  jestem pewny że nie znasz, jak i inne MiSie...ona pewnie nawet nie wie o
                                  istnieniu MiSia, oby nigdy tutaj nie trafiła uncertain
                                  • roborobi Re: [*] 19.07.06, 01:17
                                    To nie zaczynałeś na MiSiu?
                                    • jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 18:27
                                      hmmm najpierw byłem na forum dla mam ..spoko spoko tylko jako czytelnik ;-P po
                                      kilku godzinach wpadłem na moje regionalne, a po chwili PRZYPADKIEM trafiłem na
                                      MiSia gdzie zagustowałem w tutejszych misiach (szczególnie zaintrygowała mnie
                                      jedna ;-P wizualnie of course, ale reszta także...to jak z powiedzeniem o
                                      cudzoziemcach przyprowadzanych na polskie imprezy/dyskoteki - myśla że to jakis
                                      kawał i spęd modelek ;-P a to uroda polskich dziewcząt, tak samo na MiSiu taka
                                      kumulacja występuje ;-P), potem pechowo reset systemu i...jedynie po ulubionych
                                      forach wizytówki po kilku godzinach wlazłem tu i tkwię do dzisiaj...oznakowanie
                                      i kierunkowskazy kierujące na MiSia sa fatalnie rozmieszczone ;-P
                                      • roborobi Re: [*] 19.07.06, 18:43
                                        smile, dla mam powiadasz? Chyba muszę też tam poczytać big_grin
                                        Dobra mnie dzis nie ma sad, więc do jutra smile
                                        • jacko1971 Re: [*] 19.07.06, 18:58
                                          na tym dla mam...lepiej miej piwo w pogotowiu i usiądż głęboko...co tam sie
                                          wyprawia!!!
                                          no to do jutra!
                                          • roborobi Re: [*] 20.07.06, 11:00
                                            będę miał trzy smile
                                      • maximilianna Re: [*] 20.07.06, 12:05
                                        jacko1971 napisał:

> oznakowanie
                                        > i kierunkowskazy kierujące na MiSia sa fatalnie rozmieszczone ;-P

Wiesz, zawsze można podrzucić znajomym link.
                                        I tak miś się rozrośnie do monstrualnych rozmiarów.
                                        Yeeeeaaaaaa big_grin
                                        • roborobi Re: [*] 20.07.06, 12:14
                                          Jackowi chodziło o to, że ledwo trafił smile
                                        • jacko1971 Re: [*] 20.07.06, 19:41
                                          link? a moze Linkę;-P jako żywą reklamę!
                                          link to i ja mam, ale chodziło mi o to co napisał Robi..w końcu gdzie szukać
                                          linków skoro byłem pierwszy raz na forum? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka