stukam_kopytkami 22.07.07, 20:28 śmietankowe, domowe. Już zostawiłam trochę na S@lonie, więc się pospieszcie Do tego dodatki , do wyboru, do koloru. Smacznego . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suczka78 Re: Zrobiłam lody :) 23.07.07, 13:02 ciekawe czy ja sie jeszcze załapie na lodzika? Odpowiedz Link
arek5001 Re: Zrobiłam lody :) 23.07.07, 13:25 stukam_kopytkami napisała: > śmietankowe, domowe. > Już zostawiłam trochę na S@lonie, więc się pospieszcie > Do tego dodatki , do wyboru, do koloru. > Smacznego . A jak?? Jak zrobiłaś?? Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Zrobiłam lody :) 23.07.07, 22:22 No tak , wrzucać poważny wątek na zboczone forum to jasne, że go obrócą na swoje. Zrobiłam rodzince i sobie. A ze śmietanki słodkiej 36% i żółtek Odpowiedz Link
arek5001 Re: Zrobiłam lody :) 24.07.07, 11:16 stukam_kopytkami napisała: > No tak , wrzucać poważny wątek na zboczone forum to jasne, że go obrócą na swoj > e. > Zrobiłam rodzince i sobie. > A ze śmietanki słodkiej 36% i żółtek Ja takich kudłatych skojarzeń nie miałem lody to lody..a oralne obciąganie to oralne obciąganie..) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Zrobiłam lody :) 25.07.07, 18:58 arek5001 napisał: > Ja takich kudłatych skojarzeń nie miałem lody to lody..a oralne obciąganie to oralne obciąganie..) Pozazdrościć...mnie się wszystko kojarzy, najbardziej w najmniej odpowiednim momencie. Dziś nawet mój kontrahent powiedział: "Razem skończyliśmy", z charakterystycznym błyskiem w oczyskach, a mnie sporo kosztowało utrzymanie powagi i udawanie, że nie załapałam, o co biega)) Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Przepis na lody: 23.07.07, 22:41 litr śmietanki słodkiej, 36% z trzema łyżeczkami ubijam , potem sru do lodówki. 10 żółtek ubijam na pulchną masę z 10 łyżeczkami cukru. Dodać śmietanę, delikatnie wymieszać i sru do zamrażalnika. Smacznego Odpowiedz Link