Dodaj do ulubionych

Piwo Ciechan

IP: *.plock.mm.pl 20.10.10, 19:11
W którym sklepie w Płocku można kupić piwo Ciechan ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mik Re: Piwo Ciechan IP: *.plock.mm.pl 20.10.10, 20:10
      Zdrowa żywność w Auchan koło PKO , Piotr i Paweł w Mazovii - w tych 2 miejscach widziałem,gdzie jeszcze?
      • Gość: Gość Re: Piwo Ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 23:12
        Witam podpowiecie nowemu mieszkańcowi gdzie jeszcze można kupić Ciechanka miodowego ??
        Będe wdzieczny za pomoc
        • Gość: Pawel Re: Piwo Ciechan IP: *.067.c94.petrotel.pl 28.11.10, 17:20
          Mozna kupic w "Market na Starowce" (chyba tak sie nazywa) - sklepik przy Bielskiej, tuz przy Saj-gonie, brazowe drzwi. Bankowo maja trzy typy Ciechana w sprzedazy...
          • Gość: Gość Re: Piwo Ciechan IP: *.plock.mm.pl 29.11.10, 14:11
            W auchan w sklepie ze zdrową żywnością kosztuje 4,9 zł , sporo , w sobotę w sklepie osiedlowym w Warszawie płaciłem 3,4 zł
        • Gość: Gość Re: Piwo Ciechan IP: 83.143.161.* 16.12.10, 18:37
          W naszym mieście można już dostać w wielu miejcach pysznego ciechanka :D mi udało sie go spotkać w sklepie Eryk na Armii Krajowej w Ginie na Dworcowej i w Malibu na Rembielińskiego. Słyszałem że jeszcze na Starówce gdzieś jest.
          Pozdrawiam Piwoszy
          • Gość: aaa Re: Piwo Ciechan IP: *.093.c95.petrotel.pl 28.12.10, 12:31
            Istotnie Ciechan zaczyna wchodzić do Płocka. Jakiś rok ciężko było go znaleźć, był chyba tylko w sklepie ze zdrową żywnością w Auchan, jeśli oczywiście w ogóle był. Ja polecam w Winotece na Kolegialnej, koło Cornera ( tam też jest Ciechan). Jest tam duży wybór i ceny też względne (wyborne, mocne,miodowe, maciejowe, porter). Jeszcze w Starej Wędzarni na rogu Kolegialnej i Gradowskiego, tylko że tam jest trochę drożej.
            • Gość: gradowa chmura Re: Piwo Ciechan IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 23:00
              a ja tam jadę do Ciechanowa mojego kochanego i piję ile chcę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka