Dodaj do ulubionych

hotel tumski - wesele

IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 08:47
Witam,
Czy ktoś był lub sam organizował wesele w hotelu Tumskim? Jaka jest tam obsługa? Porcje duże? Czy podawane na wspólnych półmiskach? Czy rzeczywiście w cenie alkoholu jest on bez ograniczeń? A jak wystrój sali?
Z góry dziękuję za każdą pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piiiissskk Re: hotel tumski - wesele IP: 91.212.223.* 19.08.11, 11:06
      Ja osobiście nie była na wesele ale byli moi rodzice...

jeśli chodzi o jedzenie.. pierwsze danie jest podawane na talerzach dla każdego gościa danie... Potem wszystkie dania są podawane w formie stołu szwedzkiego czyli każdy podchodzi i bierze co chce.. Wódka z tego co kojarzę była chyba bez ograniczeń... na stołach były tylko napoje i zastawa.. a tak wszystko w formie stołu szwedzkiego.. obsługa ok..

To samo było na weselu na którym byli znajomi.. Stwierdzili że Polacy jeszcze nie są przyzwyczajeni do tego rodzaju wesel i np. dużo osób się upija...
    • Gość: woodyallen Re: hotel tumski - wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.11, 11:08
      Witam
      Byłem ostatnio na kilku przyjęciach - taki okres sporo znajomych wiąże się w pary na dłużej ;) Jedna z imprez była w Hotelu Tumskim. Przyznam szczerze że to co oferują to przeskok o kilka pozimów nad konkurencją. Swietne jedzenie naprawdę świeże i pachnące - wszystko bez wyjątku (nie ma kilkudniowych przystawek tak często spotykanych w typowych salach weselnych) obsługa w dziwnie dużej liczbie - gdzie spojrzysz tam kelner - przynajmniej na początku. Oprócz bufetó na któych serwują jedzenie ciepłe i zimne w trakcie przyjęcia na któym byłem był pieczony prosiak, super bufet grillowy w ogródku i jescze jakies danie serwowane ok 2 w nocy - nie dało rady wszystkiego spróbować a szkoda bo wszystko wyglądało znakomicie. Napoje alkohole bez limitu - z drink barem włącznie, dobra kawa desery na wypasie - takie jak w karcie restauracji, no i sala - klasa sama w sobie. Z tego co mi wiadomo to za wszystko młodzi płacicli porównywalne pieniądze do sal okolicznych sal weselnych, ale naprawdę za znacznie więcej. Miałem porównanie w ciągu kilku miesięcy z salą w Płońsku, z salą w miszewku i Czardaszem.... Naprawdę kilka klas...
    • gapcia127 Re: hotel tumski - wesele 04.02.17, 12:22
      w Hotelu Tumskim jest piękna sala, goście na dwóch poziomach, zmieści się przesło dwieście osób, piękna lokalizacja hotelu nad brzegiem Wisły, obsługa radzi sobie z organizacją wesela polecam,
      tutaj znalazłam duży secik zdjęć sali i menu weselnego: sala weselna Płock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka