Gość: eM IP: *.class102.petrotel.pl 30.12.11, 15:06 Czy znacie jakiś dobry zespół na wesele? Chodzi tu o granie jak i zabawianie gości? Szukam zespołu który nie zanudzi gości weselnych ani też nie upije się do upadłego ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-ks Re: dobry zespół na wesele 01.01.12, 12:19 Bawilismy sie w ubieglym roku na weselu i bardzo nam sie podobalo zreszta innym gosciom tez wpisz stronke videowspomnienie tam jest tel.kontaktowy robia tez ciekawy film z wesela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 20:50 Talizman - www.talizman.wesele.org.pl Rewanż - www.rewanz.stronaweselna.pl ExBolo - z Bodzanowa i inne www.wesele.plock.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwester Re: dobry zespół na wesele IP: 80.51.74.* 07.01.12, 00:15 Proszę oto dobra kapela www.kapelaes.pl Jeśli się spodoba proszę o kontakt tel 510 066 338 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_godzinach Re: dobry zespół na wesele IP: *.046.c83.petrotel.pl 07.01.12, 07:55 polecam zespół Rider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzykant Re: dobry zespół na wesele IP: *.225.c70.petrotel.pl 07.01.12, 17:24 A ja polecam mój zespół! Najlepiej gramy w okolicy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.12, 17:21 Wczoraj byłam na studniówce w złotej komnacie i grał zespół medium, powiem szczerze że było super!!! napewno wezmę ich na swoje wesele. tu jest do nich kontakt www.grupamedium.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: dobry zespół na wesele IP: *.146.9.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.09.13, 21:59 MEDIUM do banii , nie mają pojęcia o prowadzeniu wesela może i grają ładnie ale są chamscy wobec gości i nie znają tradycji weselnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: dobry zespół na wesele IP: *.158.218.252.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.15, 20:23 Mylisz sie ,Medium super ,byłem na 3 weselach gdzie grali i powiem szczerze ze na każdym było super,prowadzenie i muzyka pełen profesjonalizm,a co do odnoszenia sie po chamsku do gości to moze ty byłeś chamski wiec tym samym sie odplacili,jak dla mnie jedna z lepszych kapel w okolicy ,szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
klrt Re: dobry zespół na wesele 15.01.12, 23:39 zapraszam na naszą stronę www.defactoband.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
w-isienka Re: dobry zespół na wesele 05.03.12, 13:28 POLECAM :) www.youtube.com/watch?v=GM-dDd1Z4v4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: dobry zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.12, 21:04 www.nexus.org.pl Moze nie mieszakaja blisko Ciebie ale jezdza po calej Polsce i sa naprawde swietni. Grali u mnie na weselu! I wszyscy byli bardzo zadowoleni. Goraco polecam! A jezeli chodzi o cene mozna sie z nimi dogadac :) Spiewaja i graja wrecz cudownie :) Jak wesele to tylko z Nexusem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniśka Re: dobry zespół na wesele IP: *.class97.petrotel.pl 03.07.13, 12:58 Polecam ATUTmix. Świetnie bawią gości i grają. co najważniejsze muzyka na żywo. Widnieją na facebooku. Ich strona: www.atutmix.dbv.pl Grali u mnie na weselu, spisali się na 6. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pati-253 Re: dobry zespół na wesele 04.07.13, 03:41 Polecam osobiście zespół Singiel z Włocławka. Bawiłam się na weselu przyjaciółki i powiem że naprawdę było super. Na moim weselu na pewno zagrają oni. Maja stronę www.singielband.pl. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: dobry zespół na wesele IP: *.cdma.centertel.pl 21.07.13, 01:25 reklama reklama reklama hwwd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania l Re: dobry zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 10:25 ja mialam wesele 17-08-2013 i grał nam zespół massive z gostynina !!!! polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry zespół na wesele IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 07:32 A czy mogłabyś coś więcej napisać o zespole massive??Jak prowadzą i tak ogólnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dobry zespół na wesele.PILNE!!!!! IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 08:20 Ja również proszę o komentarze na temat zespołu massive z Płocka. Pilne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: dobry zespół na wesele.PILNE!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.13, 13:37 zespół massive jest świetny. Młodzi ludzie a graja i zabawiaja swietnie. Graja i disco polo ale i starsze przeboje i hity z radia. Na tym weselu gdzie oni grali bawiłam sie najlepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dobry zespół na wesele.PILNE!!!!! IP: *.play-internet.pl 11.10.13, 14:49 Dzięki Marzeno za odpowiedz ale czy mogłabyś coś jeszcze więcej napisać bo ja dopiero dzwoniłam i pytałam o daty na przyszły rok. A filmiki widziałam tylko na YT a wiesz jak to jest widzieć tylko w necie. Jakbyś mogła to napisz jeszcze jak jest w tym zespole z przerwami bo ostatnio byłam na takim weselu gdzie zagrali 3 piosenki i 20 min przerwy to jest dla mnie jakaś porażka. I czy grają pomiędzy stołami biesiadne piosenki itd. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz12 Re: dobry zespół na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 07.10.13, 22:19 Polecam zespół Massive , mlodzi, uzdolnieni , kreatywni , muzyka dla osob w każdym wieku , mają bardzo dobry konkakt z goścmi , potrafia zabawić towarzystwo , nic nie narzucają wszystko do ustalenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: dobry zespół na wesele IP: *.90.61.37.sttb.pl 11.02.14, 16:44 Hej jestem zainteresowany tym zespołem, mają świetną opinie ogólnie, czy możesz zdradzić jak się cenią?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: dobry zespół na wesele IP: *.satfilm.net.pl 02.10.13, 18:19 ten zespół to odłam pewnego innego zespołu z Włocławka !!! Singiel- to kopia wszystkiego tego zespołu nawet na swojej stronie ma zdjęcia jak grał w poprzednim zespole, zeby było lepsze wrażenie dla przeglądających:( a pati-253 to sam założyciel tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
mixband mixbandlublin.pl Zapraszamy! 04.09.14, 12:03 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego zespołu na stronie internetowej: www.mixbandlublin.pl. Mamy nadzieję, że nasza oferta przypadnie Państwu do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś