madzienka82 13.11.13, 13:03 hej potrzebuję Waszych opinii na temat tego klubu, czy muzyka fajna, jak z obsługą, czy sama "młodzież" tam się bawi czy ludzie po 30tce też się odnajdą, jak z łączeniem kręgli z baletami? :) z góry dzięki za opinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie zadowona Re: Soho-opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.03.14, 10:18 Jestm z niesmaczona po ostatniej dyskotece z dnia 02.03.2014 Wlasciciel gbur i klamczuch!!!, a ochrona typowe chamstwo!!!! Muzyka, jak i obsługa ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zadowolona Re: Soho-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 08:15 Odnosnie sobotniej dyskoteki 02.03.3014 wspomne jeszcze ze procz smiesznego wlasciciela jest tez ochrona to byli skazancy z dworcowej . A.. to niby policja stoi, a prawnie nie powinno miec takiego miejsca, mam nadzieje ze tak jak fantazy park tak soho zbankrutuje przez wlasciciela! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zla Re: Soho-opinie IP: *.plock.mm.pl 07.12.14, 06:50 Żenada nikt mnie jeszcze tak nie potraktował jak w soho. Siedząc ze znajomi spędzając miło czas nagle podchodzi ochrona i się wydziera na nas jakim prawem my wg weszliśmy... po czym okazało się ze znajomi koszuli nie założyli rozumiemy ze obowzuje pewien styl ubierania się ale żeby wydzierac się na klienta ? Jeszcze nigdy z takim chamstwem się nie spotkałam ! Nawet nie zostalismy przeproszeni kierownik tez mało co interesuje. Jeszcze najlepszy tekst ochroniarza jemu lata wszystko kolo dupy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosc407 Re: Soho-opinie 07.02.15, 16:00 Nieładne zachowanie, szkoda, bo to ładny klub.Mnie się podobało tam.Ale to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś