Dodaj do ulubionych

przyjęcie weselne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:05
Gdzie urządzić wesele? Znacie jakiś fajny lokal? I zespół muzyczny?
Obserwuj wątek
    • andzia353 Re: przyjęcie weselne 23.02.05, 09:24
      Przyłączam się do prośby. Chodziłoby mi o przyjęcie weselne na ok.80-100 osób,
      Płock lub bliskie okolice.
      Czekam
      • Gość: magda Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:22
        polecam dom wesely w górach kolo plocka niestety nie pamietam jego nazwy ale
        wiem ze za tym domoem znajduje sie staw z karpiami(atrakcja dzieci) i mostek...
        poprawiny moga odbyc sie na dworzu
        • andzia353 Re: przyjęcie weselne 23.02.05, 11:10
          też właśnie słyszałam wiele dobrego o tym domu weselnym, niestety nie mam tam
          żadnych namiarów, może masz tam chociaż nr telefonu?
          • Gość: madzia Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:19
            niestety... musisz sie tam przejechac....
            • Gość: totutotam Re: przyjęcie weselne IP: 195.205.51.* 03.03.05, 16:22
              w gorach podobno kradna jedzenie, a najlepiej pod szczesliwa gwiazda!
              • Gość: haha Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:01
                jak to kradna jedzenie?? dla siebie?? to nawet lepiej NIGDY nie bylam na weselu
                na ktorym wszystko zeszlo...
                • Gość: ja Re: przyjęcie weselne IP: 195.205.51.* 08.03.05, 16:44
                  pewnie, ze nigdy nic nie schodzi, ale pozostale jedzenie zwykle sie oddaje, a
                  nie bierze dla siebie, zeby pozniej moc wykorzystac na drugim weselu. za to
                  przeciez sie placi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka