Gość: gość IP: *.attu.pl 07.06.06, 18:13 co sądzicie o weselu w Hoteliku nad Wisłą? czekam na odpoweidzi i sugestie. jakie jedzenie, obsługa itp. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polecam Re: Hotelik nad Wisłą IP: 193.59.95.* 08.06.06, 08:23 Byłam tam już na trzech przyjęciach weselnych i swoje również tam robię w tym roku. Bardzo polecam!!! Ceny przystępne, jedzenie bardzo rożnorodne, smaczne i naprawdę duuużo. W cenie talerzyka jest wszystko oprócz alkoholu i soków, czyli tort (przepyszny), cista, owoce, cukierki.... W porównaniu z hotelikiem Złota Podkowa np wypada blado i cholernie drogo. Co jeszcze - świetna obsługa kelnerska i bardzo mili właściciele. Poza tym, piękny teren wokół hoteliku. Można robic tam zdjęcia plenerowe.... Sala jest bardzo przestronna i jasna i w zasadzie nawet nie wymaga wielu dekoracji. Ja polecam gorąco, szczerze - najlepsza sala w okolicy Płocka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hotelik nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:41 A gdzie znajduje się ten hotelik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Hotelik nad Wisłą IP: 193.59.95.* 08.06.06, 09:19 www.hotelik.com.pl/ Jordanów, pomiędzy Tokarami a Dobrzykowem, w Radziwiu trzeba skręcic w lewo na Gąbin. To jest kawałek za miejscem gdzie kiedyś była dyskoteka Atlanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotelik nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:33 a możesz napisać ile od osoby ile dań na ciepło i jakie bo mam ochotę się tam wybrać na rozmowe to będę miała jekiś rozeznanie z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Hotelik nad Wisłą IP: 193.59.95.* 09.06.06, 07:53 cena jest uzależniona od ilości gości ile jest dań nie pamiętam, nie liczyłam, ale naprwdę dużo w ciągu całej nocy jest chyba 5 wejść z dami na ciepło (w każdej turze jest ich kilka, najwięcej na początku) najlepiej pojechać tam i porozmawiać z właścicielką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Hotelik nad Wisłą IP: 193.59.95.* 09.06.06, 07:56 cena jest uzależniona od ilości gości ile jest dań nie pamiętam, nie liczyłam, ale naprwdę dużo w ciągu całej nocy jest chyba 5 wejść z daniami na ciepło (w każdej turze jest ich parę, najwięcej na początku) najlepiej pojechać tam i porozmawiać z właścicielką Odpowiedz Link Zgłoś