Gość: pchełka IP: *.plock.msk.pl 04.08.06, 19:03 Siema wybieram się do w/w dyskoteki, czy ktoś z was już tam był? Jaką tam grają muzykę, w jakim wieku jest większość ludzi, i czy wogóle warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysz Re: Dyskoteka Bravo - Włocławek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:11 byłam kilka razy i polecam zawsze się dobrze bawiłam. w piątki grają więcej techno w soboty muzyka jest bardziej urozmaicona. jest fajnie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Dyskoteka Bravo - Włocławek IP: *.c158.petrotel.pl 28.12.06, 12:07 fajnie jak dla ludzi lubiacych umca umca zamiast dobrej muzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alo Re: Dyskoteka Bravo - Włocławek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:14 super hiper extra turbo power plus! grają disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Dyskoteka Bravo - Włocławek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:48 dygają dysco w polu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Dyskoteka Bravo - Włocławek IP: *.c247.petrotel.pl 31.12.06, 00:07 a idź se do toty dyskoteki i nie zawracaj mi gitary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TECHNO LOL Re: Dyskoteka Bravo - Włocławek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:19 Wiecej techno muahahha jak mnie rozwalaja pustaki ktorzy nie potrafia odrozniac gatunkow muzycznych , dal tych prostaczkow kazdy rodzaj elektronicznej muzyki to techno , a dance ostatnio nawet housem nazywany lolki z plocka XD Odpowiedz Link Zgłoś