Gość: Ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:44 Czy wiecie, gdzie w Płocku lub okolicach są robione najlepsze torty weselne? Chodzi mi o to, żeby był smaczny i wyglądał elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a no juz po Re: TORT weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:56 w cukierni wiedeńskiej tylko i wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: TORT weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:32 u tułacza w sierpcu, robią bardzo wymyślne i smaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: TORT weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:22 Tulacz jest lepszy. a na wesele.plock.pl/?id=bf&dz=6 jest odnosnik do jego strony - sama zobacz jak wyglada. A jak smakuje mozna bylo zasmakowac na ostatniej Gali ślubnej - wysmienity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika1234567 Re: TORT weselny 11.05.07, 01:30 Zgadza się tułacz godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: TORT weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 19:36 taaa ale tulacz ma ceny pewnie troche wysze nz w sierpcu, ale nizsze niz plocku - prawa rynku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: TORT weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 08:16 Piękne tory oferuje nowa cukiernia na Kwiatka (chyba nazwa Dolce Caffe), tuż obok Cornera. Nie wiem jakie mają torty weselne ale sądząc po "okazjonalnych", są piękne :), a przede wszystkim baaardzo smaczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: TORT weselny IP: 185.9.126.* 18.05.15, 23:45 Hej najpiekniejsze i najsmaczniejsze torty to dla mnie od kobiety z jesiennej..jej ogloszenie jest na olx ...robila moj tort weselny...cudny..pietrowy...wszystko recznie robione..nawet figurki na tort z masy cukrowej ...zamawialam tez tort na 30 meza....odlot...jesli ktos chce mam jej nr.....polecam Odpowiedz Link Zgłoś