Gość: iza IP: *.plock.mm.pl 29.06.07, 08:51 Która z płockich szkół nauki jazdy jest najlepsza i ma największą zdawalność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: nauka jazdy IP: *.plock.msk.pl 29.06.07, 10:41 A Tmaszewskiej na Otolińskiej - tuż przy WORDzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: nauka jazdy IP: *.zep.com.pl 03.07.07, 08:51 Antypodkowa - OSK J.M.Pawlik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: nauka jazdy IP: *.zep.com.pl 06.07.07, 09:00 Centrum Nauki Jazdy Samochodowej Aleksandra Tomaszewska ul. Otolińska 25 tel. 024 268-76-20 (ja jestem w trakcie kursu-jazd właśnie w tym ośrodku ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:53 Polecam, szkola nauki jazdy ELKA, telefon 606 820066. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusia Re: nauka jazdy IP: *.plock.msk.pl 26.07.07, 11:50 OSK Tokarscy ul.Chopina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nauka jazdy IP: *.plock.msk.pl 30.07.07, 21:03 moim zdaniem Tokarsy są najlepsza firmą, poniewaz ich instruktorzy posiadaja kwalifikacje egzaminatorów, wiec uwazam ze to najlepsza firma na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 14:42 ja tez chodziłam do szkoły Pani Tomaszewskiej na ul. Otolińskiej. Moim instruktorem był pan Płutnicki, który teraz zalożyl wlasna szkołę jazdy . Siedziba w POlitechnice na Jachowicza. Trudno mi więc teraz doradzić. na pewno Pan Płutnnicki miał duży wpływ na to ze umiem jeżdzić i zdałam za pierwszym razem, ale zaletą szkoły pani Tomaszewskiej jest to ze jest przy ośrodku egzaminacyjnym i za każdym razem pokonujesz przypnajmniej część trasy która będziesz jechała na egzaminie więc masz ją perfect opanowną i jest ona dla Ciebie jakby "standardowa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky82 Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 11:45 I tak kazdy bedzie mial inne zdanie na temat najlepszego OSK bo bedzie mowil o tym u ktorego sie uczyl, a skad on moze wiedziec jaka ma zdawalnosci?? No wiec wlasnie:) Ja jeszcze nie mam prawka i nie wiem gdzie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel1212 Re: nauka jazdy IP: *.035.c70.petrotel.pl 02.08.07, 13:15 A ja właśnie chodzę do p. A.Tomaszewskiej, narazie jestem w trakcie zajęć teoretycznych. Wkurza mnie dacet który je prowadzi.. Niby z poczuciem humoru, żartowniś, ale denerwuje mnie że na zajęciach odpytuje, w końcu to moja sprawa czy sie uczę czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś