Dodaj do ulubionych

Komisy sukien slubnych PILNE !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:40
Witam! Przepraszam ze kolejny watek zwiazany ze slubami ale jestem w
potrzebnie...chcialabym sie dowiedziec gdzie w Plocku sa komisy z sukniami
slubnymi oprocz Galii. Dlugo nie mieszkalam w plocku wiec nie wiem gdzie co
jest z gory dziekuje za szybka odpowiedz !
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:57
      jakiś komis jest na dworcowej i na lotników, ale dokładnie nie wiem w którym
      miejscu. Internetowy komis jest na portalu weselnym
    • frodo100 Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! 19.07.07, 19:20
      Ja mam swoją suknie do sprzedania-jednocześciowa, ecru, z salonu GALI. Na
      wysoka dziewzyne, min. 172 cm. O szczegóły proszę pisać na gazetowego
      • Gość: Funky82 Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:50
        Chodzilam wczoraj troszke po salonach i komisach i szczerze mowiac w komisach
        wcale nie sa tansze sukienki od tych w salonach. Niektore kosztowaly po 1600zl
        nawet do ponad 2000 zl a za ta cene spokojnie sie kupi juz jakas ladna w
        salonie. Chociaz byly tez tansze ale troszke tandetne.
        A tak poza tym to obsluga w plockich salonach nie nalezy do najlepszych
        niestety:( Bo jak wejdzie mloda dziewczyna z kolezanka ( a nie z mama czy z
        kims starszym) to chyba odrazu ma "napisane na czole" ze przyszla poogladac
        tylko w Gracji ktos sie nami zainteresowal. Przykre!
        • Gość: Ania Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:44
          Może taniej uda ci się kupić bezpośrednio od jakiejś dziewczyny. Sporo ogłoszeń
          jest na ogloszenia.plock.pl/index.php?id=25 i na
          wesele.plock.pl/komis-1.html
          Powodzenia w szukaniu :)
          Ania
          • bochenekd Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! 23.07.07, 08:19
            Ja byłam bardzo zadowolona z komisu na dworcoej.Moja suknia była tylko do
            wypozyczenia nie do kupienia ale przerobki i pranie były w cenie wypozyczenia,
            2 lata temu płaciłam chyba 450 zł
    • panitka Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! 23.07.07, 17:46
      Cześć
      Jeśli byś chciała mam do sprzedania suknię ślubną w rozmiarze 38 firmy Gala
      chcę ją sprzedac za 500-600zł i nie dlatego że jest brzydka bo moim zdaniem
      jest piękna tylko nie chce na niej zarabiać lecz chcę żeby komuś jeszcze
      przyniosła szczęście. zdjęcia mogę przesłać na meila. suknia jest po praniu
      chemicznym i nie ma żadnych uszkodzeń
      Pozdrawiam Magda
      • Gość: eliza Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! IP: *.plock.msk.pl 31.07.07, 19:04
        Jeśli to aktualne to ja poprosiłabym o fotki tej sukni na meila eliza_1981@op.pl
    • Gość: eSTe pronovias RAFIA IP: 193.59.95.* 24.07.07, 16:01
      ja mam do sprzedania pronovias rafia - rozmiar 38 wzrost 167. cała z koronki z
      długim trenem. wystawiona w komisie na dworcowej.
      • Gość: Funky82 do eSTe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 17:53
        A moglabym poprosic o zdjecie Twojej sukni na meila? i o cene odrazu
        sniunia4@wp.pl
        • Gość: Kaśka Re: do eSTe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:22
          Ja tez mam do sprzedania śliczną suknię na 172cm, rozm 38. Sprowadzona iuszyta
          w salonie Agnes w Gdyni z tego sezonu. kolor Ecri. Jak yłby ktoś chętny proszę
          o kontakt na mój e-mail: kasia.kks@wp.pl. Przeslę zdjęcia.
    • joann5 Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! 27.07.07, 10:06
      Funky82 ja mam śliczną suknię na sprzedaż.
      Anabel włoskiej firmy Maggio Ramatti.
      Do sukni chętnie dodam:
      -welon krótki z koronkowymi aplikacjami,
      -bolerko z identycznego materiału jak suknia,
      -rękawiczki długie,
      -rękawiczki krótkie,
      -oryginalny pokrowiec na suknię,
      -halkę.
      Jakby co to proszę o maila.
      • Gość: Funky82 do Kaśka i do joann5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:15
        Jesli to sa sukienki jednoczesciowe to poprosze o zdjecie i cene.
        sniunia4@wp.pl dziekuje bardzo:)
        • Gość: Kaśka Re: do Kaśka i do joann5 IP: *.attu.pl 28.07.07, 18:38
          Moja sukienka to gorset i spódnica, ale ślicznie wygląda. jeśli nadal jesteś
          zainteresowana daj znać.
          • Gość: Funky82 Re: do Kaśka i do joann5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:41
            Niestety ja szukam sukienki jednoczesciowej a poza tym juz znalazlam, ale
            dziekuje za szczere checi :)Powodzenia w sprzedazy waszych sukienek Pozdrawiam!
            • joann5 Re: do Kaśka i do joann5 30.07.07, 14:15
              Moja suknia jest jednoczęściowa. Fajnie że znalazłaś tą swoją jedyną suknię.
              Jakby któraś z przyszłych Panien Młodych szukała sukni to proszę o maila na
              adres gazetowy :) Pozdrawiam i życzę udanych zakupów ślubno-weselnych.
    • Gość: suknia Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:59
      Sprzedam suknię ślubną, a jaką sama zobacz, jak zechcesz prześlę Ci i Tobie też
      zdjęcia.
      iw_bar@o2.pl
    • Gość: młoda Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:24
      kupię suknię ślubną.
      • Gość: zona Re: do mlodej IP: *.c156.petrotel.pl 31.07.07, 09:05
        mam do sprzedania tegoroczna suknie slubna, kupiona w salonie w czerwcu, slub
        byl w lipcu, podaj maila to przesle ci zdjecia. atrakcyjna cena do negocjacji.
        • jutii1 Re: do mlodej 31.07.07, 23:41
          mam do sprzedania Indie z bolerkiem firmy Pronovias . rozmiar 36 ( normal 38)
          wzrost 172 + 7 cm obcas. Piękna i w bardzo dobrym stanie.
    • Gość: Młoda Re: Komisy sukien slubnych PILNE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:47
      Sprzedam suknię ślubną.iw_bar@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka