Dodaj do ulubionych

Przedłużanie włosów - gdzie?

07.02.08, 11:43
Witam mam pytanie do dziewczyn, które mają przedłużone włosy - u
kogo robiłyście tą usługę? Jak Wam się noszą te włoski i ile tak
naprawdę wytrzymują - chodzi mi o sztuczne włosy - każda fryzjerka
twierdzi, że do pół roku..... Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 21:43
      Jeśli chodzi o przedłużanie to TYLKO u p. Milenki z Mirage!!! Ona
      jest najlepsza. Nikt w Płocku nie zrobi Ci tak ładnie włosków jak
      ona. Generalnie to i makijaż i akryle też robi super!! Słowem full
      serwis!!!
      • Gość: Ninka Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 09:55
        Kiedy wejde w jakis watek odnosnie fryzur czy uslug kosmetycznych to odrazu jest
        odpisane i to w samych superlatywach o p.Milenie z Mirage to juz powoli robi sie
        chore....nie jest to napisane w sposob normalny tylko zawsze p.Milenka jest
        najlepsza, wszystko robi najlepiej. Ideal jakby przeczytac wszystko. Ladna
        kryptoreklama !!!!! Opanujacie sie troszke z tym wszystkim bo juz sie na wymioty
        zbiera !!!!
        • Gość: klientka Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 22:20
          No nie przesadzaj! Ona po prostu jest najlepsza!!! Nikt w Płocku nie
          robi tak ładnie włosków jak ona! A i makijaz i paznokietki też
          super!!! Nie wiem po co przepłacać tyle w innych byle salonach jak w
          Mirage można zrobic wszystko, a do tego w normalnych cenach!
          • Gość: Kita Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.class147.petrotel.pl 12.02.08, 12:37
            Żygać sie chce jak słysze "paznokietki", "włoski"... Jest mnóstwo
            fryzjerów w Płocku o niebo lepszech od jakiejs pani Milenki której
            reklame robią jej własne pracownice. A jak sie tam pójdzie to siedzą
            i nic nie robią, klientów nie mają....Bleeeee
            • Gość: Ja Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 21:14
              Przesadzasz! Zawsze jak tam jestem to p. Milena ma klientki inne
              panie też! Mają bardzo dobre usługi na wysokim poziomie, wykonywane
              profesjonalnymi kosmetykami, w NORMALNYCH cenach! I widzę, że na
              brak klientów chybab nie narzekają! A ktoś kto pisze głupty takie
              jak powyżej jest zwyczajnym zazdrośnikiem, który nie zna p. Milenki!
              • Gość: Kita Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.class147.petrotel.pl 13.02.08, 12:30
                O jakie mocne słowa! Zazdrośnikiem jestem i zazdroszcze pani
                MILENCE!
                • Gość: Ninka Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 16:38
                  Taaak? zazdrosniece? to czemu co drugi post jest o salonie Mirage ??
                  nie sadze ze caly Płock chodzil tam.....ona nie jest jedyna w
                  Płocku. Sadze ze sa nawet o niebo lepsze salony ale nie bede
                  wymieniac bo zaraz bedzie znowu ze jestem wlascicielka czy cos
                  takiego. Ale nie przesadzajcie juz z ta p. Milenka. Ja nigdy u niej
                  nie byla i nie bede na pewno. Jak jest taka wspaniala to sie z nia
                  ozencie:P
                  • Gość: klientka Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 10:35
                    Ninka sama jesteś zazdrośnicą! Może nie cały Płock tam chodzi ale Ci którzy
                    wiedzą co dobre i znają się na rzeczy!!! P. Milena jest jedną z najuczciwszych
                    właścicielek salonów kosmetycznych, bo za wysoką jakość usług ma niskie ceny! A
                    Ci którzy piszą o Mirage głupoty to zazdrosna konkurencja! ;p
                  • Gość: gonia Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.plock.mm.pl 05.02.09, 01:43
                    umarłam :) ta "p.Milenka" to już jakaś legenda widzę. moja siostra
                    się tym zajmuje. prywatnie,nie w salonie,ale bardzo ładnie jej to
                    wychodzi.
          • Gość: Izka Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.071.c75.petrotel.pl 14.07.14, 11:33
            Pani '' Milenka'' jest bardzo droga a w cae nie wyróznia się niczym szczególnym. Makijaż który mi zrobiła zmyłam od razu po wyjściu tona tapety a włosy po dwóch miesiącach poodpadały. Poszłam do dziewczyny która przedłużyła mi za 150zł i trzymają się już z 5 miesięcy ! A w Mirage to juz nawet nie napisze ile straciłam ! Nigdy nie pojde tam !
            • Gość: Karina S. Polecam Mirage. IP: *.plock.mm.pl 16.10.14, 19:11
              Proszę nie pisać bzdur, że za 150 zł ma Pani założone naturalne włosy, gdyż ja sama kupiłam włosy naturalne z certyfikatem i zapłaciłam o 700 zł więcej. Założyłam je w Mirage i ku zdziwieniu szkalujących konkurentek i zawistnych ludzi noszę je ponad 4 miesiące po przełożeniu. Czytam te wypowiedzi i szlak mnie trafia, ponieważ korzystam z usług tego salonu nie pierwszy raz, poleciłam znajomym, które również korzystają i nigdy nie wyszłyśmy niezadowolone. Czysto, schludnie i miło. Preparaty do farbowania są zawsze przy mnie otwierane i mieszane. Czesałam się do własnego ślubu i robiłam makijaż, gdzie dziewczyny w salonie pracowały już od 5 rano(ja byłam zapisana na 8 rano) i widziałam wychodzące kobiety z fryzurami i makijażami. Więc nie świadczy to o braku klientów i tandetnej pracy ??? Wniosek jeden! Salon godny polecenia. Wystarczy wejść na FB i poczytać prawdziwe opinie prawdziwych klientów na ich profilu :)
        • Gość: bleeeee Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 16:27
          ta p.milenka robi najgorszy makijaz jaki moze byc moja kumpela malowala sie tam
          na studniowke poprostu wygladala paskudnie bleee jak choinka i tapety tyle co
          szpachla mozna bylo u niej zrywac
      • Gość: aneta Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.041.c80.petrotel.pl 24.02.10, 08:05
        ile kosztuje przedlurzene włosow, i jak długo sie trzymaja
    • Gość: ano Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.124.c91.petrotel.pl 14.02.08, 07:49
    • Gość: gosc Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.plock.mm.pl 01.03.08, 21:24
      pewnie, że jest dobra - p.Milena!!!!!!przedewszystkim jest normalną kobieta, z
      która można pogadac o wszystkim!!!włosy przedłuża rewelacyjnie i sama nosze po
      niej włosy,są super i nigdy nie widziałam żeby się dziewczyny nudziływ
      pracy.paznokcie robią 2 osoby i włosy tez 2 i zawsze maja kocioł!!!!i tak jak
      wspomniałyscie maja tam normalne ceny i wspaniała atmosferę!!!!!na wejsciu
      częstują kawą...Mirage lux.
      • Gość: dokładnie!!! Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 22:06
        Popieram!!! W Mirage jest SUUUUPER!!! Nie ma w Płocku lepszego salonu i tylko p.
        Milenka zna się na rzeczy, a cała reszta płockich pseudo kosmetyczek i fryzjerów
        to może się przy niej schować!!! Co tam jakieś Venus, albo Ona i On, albo
        Madallena, albo Camille Alban czy inne badziewia... P. Milenka wyprzedza je o
        sto lat!!!
      • Gość: 3xTAK Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 00:26
        I witają chlebam i solą, a jak jesteś stałą klientka to i dywan
        czerwony rozkładają. A pogadać można faktycznie O WSZYSTKIM i o
        seksie, i o modzie, i o innych, tam jest prawdziwa kopalnia wiedzy,
        a Pani Milenka jest expertem od wszytskiego!!!
    • papillou Re: Przedłużanie włosów - gdzie? 04.02.09, 20:22
      Ja przedłuzalam na Brackiej w Warszawie z naturalnych i jestem
      zadowolona .Moge podac telefon
    • Gość: gosc Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.icpnet.pl 11.03.09, 22:45
      Witam przedluzam sobie wlosy od kilku lat w Poznaniu,polecam
      dziewczyne bo jestem z niej zawsze zadowolona wloski sa dobrej
      jakosci a samo zalozenie ich super
      tel:513590625
      Z tego co sie orientuje to jezdzi do kilku miast w Polsce
    • Gość: vvv Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 16:32
      najlepszy zaklad kosmetyczny to GLAMOUR-polecam drogo ale perfekcyjnie i dokladnie
      • Gość: glamour Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.226.c65.petrotel.pl 07.02.11, 16:07
        Glamour?! Kosmetyka i owszem....nie jest drogo a pieknie robią ale paznokcie?! zdzieraja ze wszystkich :/ robia na odwal sie i obrabiaja wszystkim dupe wiec...jesli chcecie bys obgadane zapraszam na paznockie do glamour :)
    • Gość: klientka Mirage Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.plock.mm.pl 15.03.09, 19:48
      zadowolona jestem z usług Mirage.założone mam włosy kilka miesięcy temu i
      wszystko jest ok.pozdrawiam klientów i cały salon
      • Gość: miki Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 13:35
        hey
        jak przedluzalam wlosy w Warszawie - dlatego ze w Płocku nie
        przedluzaja tą metodą jaka chcialam, a jest bezinwazyjna dla wlosa,
        zapalcilam 550zl za naturlane,metoda super, zadnych klejen pfuu ,
        zadnych mickro ribgow blee :)
        wloski w ogole nie wychodzily , 3maly sie 3,5 miecha , zdjelam je w
        sumie takie nowe, moge ich uzyc drugi raz, polecam Panią Elę z
        Warszawy :)
    • Gość: ania Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 11:23
      słuchajcie dziewczyny, a poza wrodzonymi umiejętnościami i pracą w
      swoim salonie, gdzie Pani Milena się szkoliła? ja wiem, że to dla
      niektórych nie ma znaczenia, ale dla mnie ma dość duże, dlatego
      jeśli wiecie, to napiszcie proszę
      • Gość: magda Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: 188.33.45.* 29.06.09, 21:57
        Pani Milena cały czas jeździ na jakieś szkolenia.Ostatnio jak tam byłam , to też
        gdzieś wyjechała.Mam przez nią założone włosy i są naprawdę dobre.
      • Gość: ? Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 23:19
        Nie wiem gdzie się szkolił p. Milena, ale po tym co zobaczyłam w
        necie ("dzieła" salonu Miage) to chyba kiepskie te szkolenia
        były... ;P
        • Gość: OLA Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: 89.231.67.* 01.07.09, 21:40
          kiepskie....hhmmmmmmmm, polemizowałabym nad tym.
          Ale cóż,każdy ma inne gusta i możliwość wyboru.Pozdrawiam cały personel salonu
          Mirage.
    • Gość: ania Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:19
      Dziękuję za odpowiedź magda :)
      Chodziło mi może bardziej o to, czy ma wykształcenie w tym kierunku,
      bo mówi się nie tylko o włosach ale i kosmetyce szerokopojętej. Miło
      więc by było, jakby z jakimś dyplomem wszystko się pokryło :)
      • Gość: OLA Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: 89.231.67.* 01.07.09, 21:32
        byle się czegoś czepnąć! wstyd! jeżeli macie jakieś wątpliwości , to chyba
        najlepiej iść do salonu i prosto w oczy powiedzieć-chcę zobaczyć duplom,a nie
        bezpodstawnie szukać dziury w całym..a wtedy na pewno wszystko Wam się
        pokryje...ciekawe tylko czy Wam odwagi starczy, hehhehehehehhe.

• Gość: ania Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:51
          OLU Panie na forum na pewno wiedzą, bo często korzystają, a ja
          chętnie skorzystam z tego, że wiedzą. Jakbym miała czas na pewno
          chętnie bym się wybrała i zapytała. Dlaczego chęć uzyskania
          potwierdzenia ma być wstydem czy szukaniem "dziury" w całym? A w
          ogóle o jakiej "dziurze" mówimy? Dla mnie, od ok. miesiąca, jest
          podstawą, więc pytam na forum, które do tego służy.
          • Gość: OLA Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: 89.231.67.* 02.07.09, 21:49
            Aniu na tym forum za każdym razem są podważane kwalifikacje czy to ginekologa,
            czy stomatologa ,fryzjera i wielu wielu innych.Korzystam z wielu usług,które
            oferuje ten salon i jestem naprawdę zadowolona.Założone ma włosy również moja
            siostra i sobie chwali.Samo założenie trwało godzinę z małym
            haczykiem.Sprawnie,szybko i przede wszystkim dokładnie.Mam porównanie,ponieważ
            raz założyłam sobie włosy w salonie z najwyższej półki w Płocku<nie napiszę
            gdzie,bo jak zwykle zajedzie to anty reklamą>.Niestety!Pasma miałam założone
            gdzie popadło i całe mi schodziły zaraz po założeniu.To coś łączące te pasma to
            była smoła.okropne!Jakość włosa straszna.CEna też!Z całym szacunkiem polecam
            p.Milene.Jest dokładna i włosy jednym słowem "się jej palą w ręku".Ma
            doświadczenie wieloletnie.Tak jak napisałam wcześniej ,każdy ma prawo wyboru.Ja
            wybrałam Mirage.
            • Gość: ania Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 09:45
              Dziękuję Olu. To chyba jeszcze raz zaryzykuję :)
              • Gość: Aśka Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.plock.mm.pl 24.02.10, 21:07
                www.studiomirage.pl

Jestem zadowolona.
                • Gość: marta Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: 151.53.240.* 26.02.10, 17:11
                  Sorry szukalam jakichs informacji na temat przedluzania wlosow w plocku a trafilam na jakis fan club p. Milenki...
                  Zaloze sie ze to nic innego jak reklama owego salonu... Na pewno teraz tam nie pujde...
                  Mysle ze to naprawde zalosne!!!
                  • ob.serwatorka Re: Przedłużanie włosów - gdzie? 25.05.10, 10:22
                    a nie myślałaś, skąd tyle pozytywnych wpisów???? Po prostu Milena jest świetna w
                    tym co robi, więc ludzie ją chwalą. Zakładam w Mirage włosy, robię tam makijaż i
                    zawsze efekt jest super. POLECAM!!!a złośliwcy niech nie czytają jak im nie
                    pasuje i niech nie szukają dziury w całym:P
                    Ania
                    • Gość: ? Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 20:32
                      Nooo, nie wiem... może i źle nie jest ale bez szału... A te
                      pozytywne peany na cześć Waszej idolki to faktycznie chyba pochodzą
                      od jakiegoś akrylowo - plastikowego fan clubu ;P.
    • Gość: anty_jadzia Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 14:43
      Witam mam pytanie do dziewczyn, które mają przedłużone włosy łonowe, pod pachami i na nogach- u
      > kogo robiłyście tą usługę? Jak Wam się noszą te włoski i ile tak
      > naprawdę wytrzymują - chodzi mi o sztuczne włosy - każda fryzjerka
      > twierdzi, że do pół roku..... Pozdrawiam
    • Gość: Koksa Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.180.c86.petrotel.pl 01.07.10, 11:50
      Siema :D
      Robiłam w Metamorfozie na Kalinowej No syntetyczne 3 m-ce troche się kołtunią no i przy rozczesywaniu się zostają na szczotce , Ale poza tym świetnie wyglądają :D No naturalne są świetne i dużo lepsze ale droższe ..
    • Gość: iksik Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 12.12.10, 00:07
      ja sobie darowałam przedłużanie na microringi i keratynę po tym, jak po obu metodach robiły mi się kołtuny na odrostach. od ponad roku stosuję metodę clip-in, a zestawy kupuję w sklepie hairservice - bardzo pozytywny sklep, pomogli mi dobrać kolor, a włosy są super jakości.
    • cichy_32 Ja nie przedłużam włosów 02.01.11, 14:15
      korzystam z usług fryzjerskich właśnie w mirage i jestem bardzo bardzo zadowolony. Dziewczyny są super mają roboty w brud, są miłe i wesołe na pewno nie narzekają na brak zajęcia bo trzeba z nimi wcześniej się umawiać. A tak na marginesie to Milenki są tam dwie i obie gorąco pozdrawiam.:)
      Jak któraś ma jeszcze wątpliwości to popatrzcie na Milenę właścicielkę zawsze extra fryzurka, makijaż i zrobione paznokcie zawsze od lat nawet kiedy nie miała salonu, dziewczyna ma talent i gust i tego naprawdę można jej zazdrościć.
    • klassi Re: Przedłużanie włosów - gdzie? 12.01.11, 13:00
      Z tego co się orientuję to jeśli chodzi o przedłużanie włosów to bardzo dobrze wykonują ten zabieg u berendowicza&kublina w Warszawie. Jednak ja nie ryzykowałabym doczepianie sztucznych włosów, znacznie lepiej jest przedłużyć sobie włosy o naturalne kosmyki, tak jak to się dzieje w metodzie Racoon
    • Gość: Ziuta Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.play-internet.pl 20.01.11, 17:30
      Podsumowując, P. Milenka robi wszystko bardzo dobrze, ma fach w ręku i dobrze robi nawet panom, bo był zadowolony (z jej wyglądu np). A gdyby tak full roboty miały w tym Mirage to by nie nadawały reklamy na plocmanie non stop. Chyba cienko idzie:-)
      • Gość: oleander Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 22.01.11, 03:46
        dlatego ja przedłużam sobie sama w domu clip-inami a nie chodzę do fryzjera;) jak ktoś nie chce ciągle bulić za doczepianie i odczepianie to niech sobie kupi zestaw do samodzielnego montażu;) (ja osobiście kupuję w sklepie hairservice.pl)
      • Gość: sdsd Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.nplay.net.pl 24.01.11, 15:30
        no, mi zrobiły taką masakrę na głowie, że wybiegłam z płaczem. A obsługa? Chyba jest tam za karę...
        • Gość: Anka Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.plock.mm.pl 24.01.11, 21:02
          Na plocmanie? hehehe
          A ty jesteś kolejną, która daje tez tam ogłoszenia i opluwając innych próbujesz niszczyć niekorzystną dla Ciebie konkurencje.Przykre, ale prawdziwe!
          Noszę po Mirage włosy już tyle lat i nigdy nie płakałam a to dziwne co?????????Przecież to masakra...... Weź się do roboty i nie szykanuj na innych!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Anka Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.plock.mm.pl 24.01.11, 21:18
        Bezczelność i chamstwo w twoim wydaniu nie ma granic!!!Módl się abyś za te wypowiedzi nie musiała przepraszać publicznie!Kij ma dwa końce, a takie mocne słowa to pomówienie!Jestem ciekawa, czy wtedy będziesz mocna w gębie?
    • Gość: kleosiaaaa Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 09:34
      Ja robiłam w salonie Hairxtend na Koszykowej i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona. Włosy, ktore mi założyli były naprawdę swietnej jakości. Generalnie jestem bardzo zadowolona z usługi jak też i z obsługi. Jakbyście miały ochotę podam wam adres strony www.hairxtend.pl
      • Gość: martyna Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.11, 11:22
        Hairxtend TRAGEDIA włosy do dupy, bark fryzjerów jedynie co fajne to centrum i nic więcej !!!
    • Gość: elf Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.11, 15:25
      nie rozumiem pytania. Wymaga ono doprecyzowania o które włosy chodzi. Czy o te na górze to znaczy na głowie, cz o te na dole, to znaczy na kości łonowej, czy te z tyłu - w szparze pośladkowej, czy te pod pachami?
      • Gość: anna Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.14, 21:33
        ja polecam agnieszke z ciechomic, salon fryzjerski obok leviatan bardzo tanio, super efekt
        • Gość: Marlena Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.14, 11:01
          Pani Anno czy mogłabym prosic o dokładny adres lub nr tel. przedłuzania włosów w Ciechomicach?
          • white_viper Przedłużanie włosów - gdzie? 06.01.15, 17:42
            Ponawiam temat, gdzie najlepiej zagęścić włosy w Płocku? Po przebytych kuracjach wyglądają okropnie.

Które salony lub same fryzjerki zrobia to najlepiej?
            • Gość: Kaksi Re: Przedłużanie włosów - gdzie? IP: *.dynamic.mm.pl 01.02.15, 21:47
              Spróbuj skorzystać z tej usługi, naprawde warto :) luciano.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka