Gość: Melba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 14:42 ale bzdurasy, wygibasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Foto, pierdoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 14:28 Gdzie najlepszy gaz sekwencyjny w Płocku? - lord_vaco 18.01.08, 17:54 Re: Gdzie najlepszy gaz sekwencyjny w Płocku? - Gość: driver26 18.01.08, 22:01 Re: Gdzie najlepszy gaz sekwencyjny w Płocku? - Gość: tom 21.01.08, 19:08 Re: Gdzie najlepszy gaz sekwencyjny w Płocku? - Gość: driver26 21.01.08, 21:40 Re: Gdzie najlepszy gaz sekwencyjny w Płocku? - Gość: Norbi 18.04.08, 09:14 Re: Gdzie najlepszy gaz sekwencyjny w Płocku? - Gość: Robert 22.04.08, 08:30 Re: Gdzie najlepszy gaz sekwencyjny w Płocku? - Gość: Stach 20.03.08, 13:36 Re: Gdzie najlepszy gaz sekwencyjny w Płocku? - Gość: a 20.03.08, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Foto, pierdoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 14:29 Trzynastolatka z Płocka najpierw ukradła ze sklepu prezerwatywy, potem groziła, że zrobi sobie coś złego. 13-latka i jej o rok starsza koleżanka wybrały się w środę do Auchan. - Ochrona zatrzymała je, bo ukradły prezerwatywy - mówi Anna Lewandowska z biura prasowego płockiej policji. Około godz. 20 matki odebrały swoje córki z podolszyckiego komisariatu. Dwie godziny późnej policja otrzymała zgłoszenie, że 13-latka uciekła z domu. - Jej matka mówiła, że córka wyskoczyła z balkonu na parterze, miała ze sobą pasek i podobno groziła, że zrobi sobie coś złego. Pomyśleliśmy, że może dziewczynka nie poradziła sobie z sytuacją, wstydem i rzeczywiście zechce targnąć się na życie - mówi dyżurny płockiej policji Sławomir Szczypecki. Dlatego Szczypecki do poszukiwań nastolatki skierował kilkunastu policjantów. Na szczęście akcja zakończyła się już o godz. 23.10. Dziewczyna znalazła się na Międzytorzu u koleżanki - tej samej, z którą niedawno wylądowała na komisariacie. Źródło: Gazeta Wyborcza Płock Ja znam ta dziewczyny to jest Estercia. Tak zrytej małolaty dawno nie widziałem!!! Niech Bóg ma ja w swojej opiece... współczuje rodzicom, ze w wieku 13 lat maja córkę która sie sprzedaje...tnie żyletkami... kradnie prezerwatywy żeby wsadzić tam loda ( BIG MILKA) i potem rzuca w samochody...ehh dużo by można o niej napisać... Miejmy tylko nadzieje ze zmądrzeje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Foto, pierdoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 14:30 Siemanko, ponieważ większość zakladają tu watki i wpisująca się to przyszli nowożeńcy lub ci nie dawno po ślubie, to za pewne wybieracie się w jakąś podróż poślubną. Stąd moje pytanko. Czy ktoś z Was jedzie do Turcji we wrześniu? Może trafimy na tą samą wycieczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euthor Re: Foto, pierdoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 14:31 grzybice to masz od nie-mycia powiem tyle mi u pani Milenki wogole sie nie podobaly!!!a co wiecej odpadly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Foto, pierdoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 14:31 moze i nie najgorszy ale ginekolog który na twarzy ma npisane "chcesz cos załatwićprzyjdz prywatnie!" inaczej mozesz zapomiec o poradzie albo zabiegu,;] hmmm... musiałam to napisać bo jestem bardzo zła! byłam u niego,w lutym pobrał mi cytologie, która mozna zrobić raz na rok, a ciagu 3 miesięcy jest wazna, wiec mam czas do maja, tylko jeszcze nie wiadomo jak miesiączka, bo niezainteresował sie najpierw zeby moze ja wyregulować, tylko na wstepie powiedział że jak tu w gabinecie sie nie uda to on swoim pacjentkom wykonuje prywatnie brak słów! a jest to dr BIAŁECKI!! jak dzis była bo miesiaczka mi sie poprzestawiała i miałam 2 terminy na zabieg i zaden mi nie podpasuje, to tylko powiedział ze on nic nie pomoze ;] hmmmmmmmmmm... cóż znajdeinnego, jakies porady? zapamietajcie dr białećki, nie dajcie mu zarobić, jezeli nawet checi pomocy w nim nie ma jezeli pieniędzy noie widzi.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś