ktosias 17.07.08, 21:16 Witam, poszukuję dobrego ortodonty w Płocku. Nie chciałabym iść do pierwszego z brzegu, tylko do jakiegoś sprawdzonego. Możecie coś polecić. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: , Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 10:37 bylas u kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.073.c83.petrotel.pl 11.11.08, 10:49 Pani M.Łodzińska z ul.Swojskiej na Podolu płd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.081.c84.petrotel.pl 13.11.08, 14:30 ja juz prawie rok chodzę do dr przybysz, nie narzekam, wcześniej byłam u sarnowskiej - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:38 Każdy poleci innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.030.c87.petrotel.pl 01.05.10, 21:41 Sarnowska-nie polecam,jedna wielka tragedia , wyciaga kase,pacjentowi nie poświęci 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.plock.mm.pl 14.11.08, 12:41 dr Przybysz też polecam tylko ostatnio ciężko się zapisać i trochę ceny podniosła - Jana PawłaII 64 (czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 23:34 Kiedyś chodziłam do pana (nie pamiętam nazwiska, bo młoda byłam ;)), który przyjmował w takim dużym budynku przy ul. Dobrzyńskiej.Mieszczą się tam przeróżne sklepy, budynek ma dwa piętra, znajduje się, patrząc od strony centrum,przed dwupasmowym rondem na Skarpie. Pan miał swój gabinet na drugim piętrze (mam nadzieję, że jeszcze ma). Jest przemiły, profesjonalny i za każdą wizytę brał u mnie chyba 50 zł (nosiłam aparat zdejmowany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.10, 09:33 Ta Łodzińska to nie polecam, wyciąga kasę jest bardzo nie przyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 11:55 Pani dr Przybysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzińska- nie Re: Dobry ortodonta w Płocku? IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.14, 20:38 Ja również mogę polecić p. Przybysz. Byłam na pierwszej orientacyjnej wizycie u Przybysz i Lodzińskiej. U pierwszej - pełen profesjonalizm, przede wszystkim pani i obsługa bardzo miła. U p. Łodzińskiej czułam się jak intruz, a to za sprawą strasznie nieprzyjemnej asystentki. okropna dziewczyna. I szczerze mówiąc to mnie zniechęciło. Odpowiedz Link Zgłoś