hhrenata 13.03.06, 14:43 prosze o informacje czy te kuchenki w domkach sa wyposazone w piekarniki? Pieke sama w domu chleb wiec moze i na wyjezdzie dałoby sie cos wymodzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hhrenata Re: chleb 14.03.06, 07:59 widze ze zostaly same tegoroczne dziewczyny, ktore nie znaja odpowiedzi na moje pytanie :-( Fresówka hallo jestes jeszcze kobieto odezwij sie bo smutno bez ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
charca1 Re: chleb 14.03.06, 12:46 Zostały nie tylko te co jada pierwszy raz-zapewnim Cię.My czekamy od 9 stycznia.Jesli chodzi o kuchenki,to u nas była tylko sama góra bez piekarnika.Zreszta tam gdzie chodziłysmy do Polek,to tez nie widziałam piekarników.Niestety będziesz musiała polubić chleb z Hiszpanii.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hhrenata Re: chleb 14.03.06, 12:59 dzięki :-) pewnie sie przyzwyczaje bo nie ma innego wyjscia, a co tam - zamiast kromki chleba na sniadanie pol kilo truskawek hehehehe, tylko ciekawe jak szybko sie znudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
charca1 Re: chleb 14.03.06, 13:24 My kupowałyśmy chleb marokanski i naprawde był spoko.A co do truskawek....?To napewno Ci się znudzą -kiedyś!Sniadanko jedz raczej wartościowe żebyś miała siłę pracować,hi hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
fresowka Re: chleb 17.03.06, 07:16 domki sa roznie wyposazone niektore maja piecyki ale jak chcesz piec chlebek to zabierz z polski drozdze nie spotkalam ich w hiszpanii nie wiem czy sa bo tak bardzo ich nie szukalysmy jezeli nie bedzie piecyka to zostaje chleb tostowy (dlugo utrzymuje swiezosc) Odpowiedz Link Zgłoś
hhrenata Re: chleb 17.03.06, 08:30 sa spakowane :-) dzieki ze dalas nadzieje bo mialam wyrzucic z walizy! dziekuje Ci za to forum, za to ze wyjezdzam otrzaskana we wszystkie informacje dotyczace hiszpani, dzieki wszystkim Wam dziewczyny ,ktore pisalyscie czuje ise jakbym jechala tam juz ktorys raz z rzedu. Pozdrawiam , do uslyszenia po powrocie - zycze blyskaawicznych wyjazdow jeszcze oczekujacym, dobrych zbiorow i szczesliwego powrotu do domu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś