13.03.06, 14:43
prosze o informacje czy te kuchenki w domkach sa wyposazone w piekarniki?
Pieke sama w domu chleb wiec moze i na wyjezdzie dałoby sie cos wymodzić?
Obserwuj wątek
    • hhrenata Re: chleb 14.03.06, 07:59
      widze ze zostaly same tegoroczne dziewczyny, ktore nie znaja odpowiedzi na moje
      pytanie :-(
      Fresówka hallo jestes jeszcze kobieto odezwij sie bo smutno bez ciebie!
      • charca1 Re: chleb 14.03.06, 12:46
        Zostały nie tylko te co jada pierwszy raz-zapewnim Cię.My czekamy od 9
        stycznia.Jesli chodzi o kuchenki,to u nas była tylko sama góra bez
        piekarnika.Zreszta tam gdzie chodziłysmy do Polek,to tez nie widziałam
        piekarników.Niestety będziesz musiała polubić chleb z Hiszpanii.Pozdrawiam.
        • hhrenata Re: chleb 14.03.06, 12:59
          dzięki :-) pewnie sie przyzwyczaje bo nie ma innego wyjscia, a co tam - zamiast
          kromki chleba na sniadanie pol kilo truskawek hehehehe, tylko ciekawe jak
          szybko sie znudzi...
          • charca1 Re: chleb 14.03.06, 13:24
            My kupowałyśmy chleb marokanski i naprawde był spoko.A co do truskawek....?To
            napewno Ci się znudzą -kiedyś!Sniadanko jedz raczej wartościowe żebyś miała
            siłę pracować,hi hi hi...
    • fresowka Re: chleb 17.03.06, 07:16
      domki sa roznie wyposazone niektore maja piecyki ale jak chcesz piec chlebek to
      zabierz z polski drozdze nie spotkalam ich w hiszpanii nie wiem czy sa bo tak
      bardzo ich nie szukalysmy jezeli nie bedzie piecyka to zostaje chleb tostowy
      (dlugo utrzymuje swiezosc)
      • hhrenata Re: chleb 17.03.06, 08:30
        sa spakowane :-) dzieki ze dalas nadzieje bo mialam wyrzucic z walizy! dziekuje
        Ci za to forum, za to ze wyjezdzam otrzaskana we wszystkie informacje dotyczace
        hiszpani, dzieki wszystkim Wam dziewczyny ,ktore pisalyscie czuje ise jakbym
        jechala tam juz ktorys raz z rzedu. Pozdrawiam , do uslyszenia po powrocie -
        zycze blyskaawicznych wyjazdow jeszcze oczekujacym, dobrych zbiorow i
        szczesliwego powrotu do domu :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka