fresowka 22.05.06, 09:51 witam wszystkie dziewczyny ktore wrocily juz do polski ja jeszcze jestem w hiszpanii ale juz nie pracuje przy fresie powoli zaczynaja polki wracac mam nadzieje ze zadowolone pozdrawiam z palos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasik2828 Re: ...... i po truskawkach 26.05.06, 14:03 witam Cie rowniez i jeszcze raz tutaj dziekuje dzieki Tobie chyba pokochalam hiszpanie i te truskawki chociaz plecy bolaly strasznie i czasami mialam chwile zwatpienia :))))) zycze Ci wszystkiego najlepszego w hiszpanii zeby Ci sie tam zycie ulozylo zebys byla zawsze taka szczesliwa jak 4 maja co sie widzialysmy :)))))) ale mam nadzieje ze nie opuscisz nas i bedziesz dalej tworzyc to forum bo teraz mozemy legalnie pracowac i mysle ze Twoja pomoc nam sie przyda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oka9 Re: ...... i po truskawkach 28.05.06, 21:40 Witam!Fresówko wróciłam dwa tygodnie temu.Tęsknie za Hiszpanią,cudownym słońcem itd itp.Razem z Neferati byłyśmy w Palos.Trafiłyśmy wspaniale.Mieszkałyśmy na pograniczu miasta,niedaleko od kowiranu.Szefów miałyśmy w porządku.Mieszkanko szło sie przyzwyczaić.Tęsknie za ich podejściem do życia "no pasa nada".Kocham ten spokój.Wiele łez popłyneło ale zostały tylko wspaniałe wspomnienia.Wypatrywałam Cie tam.Może się nawet minełyśmy?Ciekawa jestem jak wyglądasz?Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
fresowka Re: ...... i po truskawkach 29.05.06, 11:47 witam bardzo sie ciesze ze macie mile wspomnienia z truskawkowych zbiorow :))) ja mieszkalam w moguer ale w palos bywalam dosyc czesto teraz mieszkam w palos strasznie tu pusto dziewczyny wyjechaly malo co slychac polski jezyk teraz te miasteczka sa wymarle jak dla mnie hahhahhaha pozdrawiam i do zobaczenia za rok mam nadzieje ze sie rowniez wybieracie Odpowiedz Link Zgłoś