Gość: adrian BSOD na Windows 7? IP: *.chello.pl 11.10.09, 11:52 mnie wyczyscilo cały dysk po zainstalowaniu daemon tools-a przez instalatora nie dało sie go wogole sformatowac dopero instalacja xp przywróciła komputer do stanu używalnosci ale dane z dysku wyparowały. rozumiem ze jakis program moze nie byc kompatybilny z danym systemem ale zeby takie cuda sie działy nigdy wiecej win7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IT Re: BSOD na Windows 7? IP: *.net.upc.cz 11.10.09, 17:01 Gość portalu: adrian napisał(a): > mnie wyczyscilo cały dysk po zainstalowaniu daemon tools-a > przez instalatora nie dało sie go wogole sformatowac dopero instalacja xp > przywróciła komputer do stanu używalnosci ale dane z dysku wyparowały. > rozumiem ze jakis program moze nie byc kompatybilny z danym systemem ale zeby > takie cuda sie działy > nigdy wiecej win7 jesli po instalacji deamon tools musiales reinstalowac system operacyjny to jestes po prostu malo doswiadczonym użytkownikiem komputera,u mnie chodzi IIS,kilka stron (php,mysql,joomla) na 7 build 7077 - instalowałem kilka wersji 7dmki,kazda nowa backupuje dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus BSOD na Windows 7? IP: *.enterpol.pl 22.10.09, 13:49 Ja już to przeżyłam i to niedawno po przeczytaniu tego artykułu, muszę powiedzieć że bardzo sie wystraszyłam poniewaz slyszalam juz o tym ekranie smierci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo BSOD na Windows 7? IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.09, 19:40 no a ja jestem świeżym użytkownikiem windows 7 home premium i od 2 tygodni (data zakupu) borykam sie z tzw B.S.O.D.-em. nie wiem co jest przyczyną lecz jeśli windows 7 to będę bardzo rozczarowany... Odpowiedz Link Zgłoś