dabljuzi 14.09.09, 13:14 I dobrze, bo pozniej programy rozrastaja sie niepotrzebnie i tworza sie takie kupy jak nowe gg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdalen... Re: Koniec z dodatkami do Skype'a IP: *.stx.res.rr.com 14.09.09, 14:35 powinni sie dobrac do tylka deweloperom ktorzy bez zgody wspoluzytkownikow czerpali korzysci przy okazji meczac psychicznie. Del Rio. TX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strange_email Re: Koniec z dodatkami do Skype'a IP: *.bb.sky.com 14.09.09, 14:50 nie wiem, co mial oznaczac ostatni komentarz, moze magdalena zechce wyjasnic? a tak w ogole to juz jest stary news, skype juz ma nowe podejscie - www.techcrunch.com/2009/09/13/skype-says-next-generation- platform-will-embrace-developers/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalen... Re: Koniec z dodatkami do Skype'a IP: *.stx.res.rr.com 15.09.09, 03:18 do strange_email rozumiem ze jesli developerzy cos robia to nie za frico??? nie te czasy (dlatego pisze korzysci). Rozumiem potrzebe testowania skypa, lekow, i nie mam nic przeciwko temu. Duzo ludzi nie ma czasu, aby zastanawiac sie nad "kreskami w rogu" gdzies tam czytalam o tym. Dobrze byloby aby byli dokladnie poinformowani, ze ich rozmowa i ... tez jest uzyta do czegos tam, albo wroci jako dziwny e-mail. Developerzy "to piata wladza" i jesli sa w TEJ WLADZY sa ludzie tak jak przedstawiciel NAJEDZ SIE TABLETEK NA ROZWONIENIE..... (pozniejszy post), sam tekst wypowiedzi daje obraz o tej osobie. CZY SIE ROZUMIEMY????dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Pamela IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 15:10 Fajnie, niech wyłączą, ale chcę mieć nadal funkcjonalność, którą mam dzięki dodtatkowi Pamela: - nagrywanie rozmów - wysyłanie fkasów Chociaż w sumie teraz mało już ze skype korzystam (jedyny plus - unlimited Europe, na stacjonarne bez ograniczeń), VoIP zwykłych operatorów jest lepszy, a w x-lite też da się nagrywac rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Skype przygotowuje niespodzianki?Inni tez.. 14.09.09, 16:42 Google z video chat nie spi. Plus 157.000.000 linkow(tja,USA,jej klimat dla IT!) A gizmo czeka gizmo5.com/intl/de/ czeka. Sipgate dolacza? www.sipgate.de/user/index.php Wuba gotowa? www.nuba.com/Free_web_conference.aspx Video Chat? www.softonic.de/s/video-chat Czy tez wiecej? freevideochat.net A moze oovoo? www.oovoo.comJeszcze? www.woome.com Oczywiscie yahoo z microsoft maja tez niespodzianki. Mamy w IT kryzys?Skadze.Skype wymienia program. Zycze przyjemnosci.Dla wszystkich internautow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: Koniec z dodatkami do Skype'a IP: 83.238.95.* 14.09.09, 21:53 najedz się tabletek na odprężenie odbytu, to się zasrasz na to coś czym spamujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary-żysta Koniec z dodatkami do Skype'a IP: *.mmpnet215.tnp.pl 14.09.09, 23:12 Szkoda, jeśli braknie dodatków... często jak z kimś długo rozmawiam gramy równocześnie w szachy (taki dodatek). Fajna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś