Dodaj do ulubionych

pozycjonowanie stron www - oprogramowanie

13.01.10, 09:51
Witam serdecznie,

mam pytanie, czym jest program do pozycjonowania stron Adder?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie IP: 217.98.20.* 13.01.10, 10:00
      navihs napisał:

> mam pytanie, czym jest program do pozycjonowania stron Adder?

Co to jest - po wodzie pływa i kaczka się nazywa?
      • navihs Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie 13.01.10, 10:11
        wiem, że to oczywiste, ale bardzo potrzebuję odpowiedzi :)
    • Gość: cde Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 11:39
      Adder jest programem do pozycjonowania stron.
    • Gość: mike Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie IP: *.stk.vectranet.pl 15.01.10, 13:42
      Adder to program do automatycznego dodawania stron do katalogów. Ale jak nie masz pojęcia o pozycjonowaniu to lepiej daj sobie spokój, bo więcej szkody sobie narobisz niż pożytku.

--
      Porady dla webmasterów
      • Gość: Navi Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 15.01.10, 20:57
        W branży SEO:
        Adder to jest jeden program konkretny czy to rodzaj programów ?

czy na tego typu rzeczy mówi się program typu kataloger?
    • Gość: Adder Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 19.01.10, 00:48
      Zdecydowanie moim zdaniem nie, bo Adder to licencja dożywotnia ok 350zł a usługa firmy to za kilka fraz nawet po 1000zł co miesiąc!

po roku stosunek wygląda 350 - 12000zł

żeby nie było że katalogowanie to całe pozycjonowanie polecam optymalizację Analiza WWW i CodeCleaner
      • kobieta_32 Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie 20.01.10, 15:27
        No nieźle... Pozycjonowanie stron www to nie
        tylko katalogi, precle czy słowa kluczowe na stronie. Zresztą jak zaczniesz
        pozycjonować sam przekonasz się pewnie kilka razy o czym mówię :) Ja polecam
        usługi firmy NETImage. Podchodzą do sprawy całościowo i nie koszą kasy za jedną
        frazą - pozycjonują szeroko i za rozsądne pieniądze. A najbardziej mi się podoba
        ich podejście, że celem nie jest pozycjonowanie samo w sobie tylko zysk z tego.
        A mało kto o tym pamięta
    • Gość: Alex Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie IP: 188.33.181.* 24.01.10, 00:18
      To jest narzędzie do dodawania wpisów w katalogach SEO, na forach itp. doskonale
      pozycjonuje. Sprawdziłem na własnej skórze i polecam.

Pozdrawiam webhostel.pl
    • eri22 Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie 27.04.11, 15:54
      Witajcie

podbijam ten watek, ponieważ żywo interesuje mnie temat pozycjonowania-oczywiście mojej strony, małej pracowni architektonicznej.
      Ale przerażają mnie koszty związane z takim usługami; prosiłam o kilka ofert i wygląda to nieciekawie.

Stronę mam ładną i ciekawą, niefleshową!!,
      od czego zacząć?
      • outsider1 Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie 05.08.15, 23:03
        Ważna jest duża ilość unikalnej treści na stronie. Do tego jakieś zaplecze w postaci portali społecznościowych, kanał na youtube, jakiś blog i na mniej konkurencyjne frazy może wystarczy.
    • gadum4 Re: pozycjonowanie stron www - oprogramowanie 28.04.11, 09:02
      navihs napisał:

> Witam serdecznie,
      >
      > mam pytanie, czym jest program do pozycjonowania stron Adder?
      >
      > pozdrawiam

Całość polega na masowym linkowaniu do danej strony. Jeśli frazy, które wyselekcjonowałeś mieszczą się w określonym standardzie, to spokojnie możesz pozycjonować "z domu". Natomiast przy większym biznesie lepiej polegać na firmie pozycjonującej strony profesjonalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka