Dodaj do ulubionych

Wiarygodność internautów

IP: *.star.net.pl 20.02.04, 12:54
Śledząc dyskusje na Forum GW czy Onetu,dochodzę do wniosku,że wielu
internautów zamieszczających swoje opinie to albo 13-latki udające dorosłe
osoby albo jacyś znudzeni życiem ludzie których jedyną rozrywką jest
wymyślanie prowokacji-ostatnio opadły mi ręce po przeczytaniu wiadomości
niejakiej negro,która na forum "moda" wypisuje o swojej rzekomej gosposi
kupującej mięso na bazarze oraz jej niesłychanym wyczuciu stylu.Czy was takie
rzeczy śmieszą? Bo mnie denerwują.
Obserwuj wątek
    • dziuunia Re: Wiarygodność internautów 20.02.04, 13:06
      Trzeba trochę dystansu sobie wyrobić czytając różne opinie na forach.Ponieważ
      jesteśmy tutaj do pewnego stopnia anonimowi to niektórym wydaje się że mogą
      pisać sobie co chcą.Inni korzystają z tego że niektórzy przejmują się za bardzo
      i piszą posty prowokacyjne.I akurat negra29 należy do tych ostatnich.Ci którzy
      czytają forum od jakiegoś czasu znają ją i wiedzą że to tylko prowokacja,na
      którą nie trzeba zwracać uwagi,bo kiedy się zareaguje to wtedy jest woda na jej
      młyn.Chociaż te posty na modzie mnie akurat rozśmieszyły ale tylko czytam nie
      dopisuję się.Także nie ma co się przejmować tymi wypowiedziami szczególnie na
      forach typu Kobieta,Uroda,Moda,Aktualności,Towarzyskie nie wspominając o
      f.Cosmopolitan;)
      POZDR
      PS.A tak w ogóle to negra29 to nowy nick negry28,która nieźle namieszała na
      f.Kobieta właśnie dzięki temu że parę osób dało się sprowokować.
      • Gość: Pop W sumie masz rację dziuunia,ale IP: *.star.net.pl 20.02.04, 13:14
        musisz przyznać,że często bardzo trudno jest spotkać osoby piszące na pewnym
        poziomie,poważnie.Tego mi trochę brakuje w opiniach.
        • dziuunia Re: W sumie masz rację dziuunia,ale 20.02.04, 13:22
          Jasne że tak,ale też nie ma co się nastawiać na jakikolwiek poziom.Ludzie
          naprawdę tracą czasem skrupuły i piszą sobie co chcą.Co nie znaczy że nie
          trafiają się czasem dość ciekawe dyskusje.Może zajrzyj na usenet tam bardziej
          jest przestrzegana netykieta i osoby prowokujące albo piszące nie na temat są
          przeważnie banowane.
          POZDR
          • Gość: Pop Dzięki. IP: *.star.net.pl 20.02.04, 13:29
            Może ktoś jeszcze zechce się wypowiedzieć na ten temat?Wydaje mi się dość
            ciekawy..
    • gray Re: Wiarygodność internautów 21.02.04, 09:13

prowokacja o prowokacji - dobre :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka