Gość: seven up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: POZYCJONOWANIE STRON - KTO SIE NA TYM ZNA? 02.03.04, 20:32 poczytaj sobie: www.searchengines.pl/index.php www.promocja.akcjasos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaxix Re: Ogolniki (rozwodnione) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 20:56 no fajnie searchengines.pl uchyla rabka tajemnicy pozycjonowania, ale nic nie wyjasnia - przeszperalem kilka stron w tym temacie, brawo dla akcja sos pl - ja w to wchodze, nawet za darmo i swiatowych indeksach.... hej 7up: wordtracker com webposition com searchenginewatch com zacznij od tego, nikt z miszczów maksymalnych naszch polskich doktorków nadętych nic ci nie wyjaśni :) zacznij od tego Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Ogolniki (rozwodnione) 02.03.04, 21:49 Gość portalu: xaxix napisał(a): > zacznij od tego, nikt z miszczów maksymalnych naszch polskich > doktorków nadętych nic ci nie wyjaśni :) > zacznij od tego To ty tak uwazasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven up Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 21:54 dzięki za linki panowie, mam czytania na całą noc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaxix Re: Ogolniki (rozwodnione) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 15:26 zgoda to moja opinia, moze ty bys sie nie nadąl :) - na 6 rozmow jeden tylko koles nie byl protekcjonalny. to przypomina sytuacje sprzed 10 lat kiedy fachowiec od rozbarwiania rgb-cmyk zazadal rownowartosci 600 pln za lekcje tej tajemnej sztuki (+ obsluga driverow postscriptowych), ja akurat lekcji pozycjonowania pobierac nie musze ale probowalem sie zintegrowac w kraju i dziwnie sie ludzie zachowywali "zrob doktorat z ekonomii to pogadamy" itp :D z linkow w temacie: www.bruceclay.com/searchenginerelationshipchart.htm (to można powiesic na scianie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven up niezly ten graf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 21:55 ej xaxix znasz jeszcze jakies strony o tej tematyce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aas Re: niezly ten graf IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 22:22 webmaster.helion.pl/kurshtml/beginner/beginner.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven up o wlasnie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 16:01 taki tutorial tylko o pozycjonowaniu byłby strzalem w 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nogurus Google Florida update IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 16:24 czy ktos ma jakies dane, jak sie potem zachowaly polskie listingi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaxix Re: Google Florida update IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 01:08 same story, jak ktos przesadzał z ze zgloszeniami doorwayów to spadł czyli miesiąc-dwa do tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha polskie firmy musza dorosnąc do takich technik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:07 oceniam to na 2-3 lata, zanim ktos w kraju zacznie cokolwiek sprzedawac na powaznie siecią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudini POZYCJONOWANIE.NET.PL IP: *.rewal.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 09:14 Jak macie jakies pytania... piszcie tam... www.pozycjonowanie.net.pl www.pozycjonowanie.net.pl/forum Odpowiedz Link Zgłoś