Dodaj do ulubionych

Google kończy z Wave

05.08.10, 13:16
Szkoda, bo narzedzie mialo ogromny potencjal. Moze dali Wave za malo czasu? A moze za malo sie przylozyli do promocji tego produktu? Moze wystarczylo wyjasnic uzytkownikom zamiast "mozesz zrobic wszystko" to "patrz, jak zrobisz to i to, to bedzie fajnie - a potem mozesz jeszcze tak i tak"?

Bo, tak naprawde, gugiel dal ludziom fajna platforme, ale zapomnial ze trzeba im pomoc znalezc dla niej zastosowanie. Mi w Wave brakowalo jakiegos "system sellera" - mini aplikacji ktora ulatwilaby mi zycie, bez ktorej nie moglbym sobie wyobrazic kolejnego dnia (tak jak nie wyobrazam sobie zycia bez gmaps czy wyszukiwarki)...
Obserwuj wątek
    • pan-bartek Re: Google kończy z Wave 05.08.10, 18:07
      Google Wave to genialna aplikacja. Znaczy idea genialna. Spieprzony zostal interface.
    • jembezmamy Re: Google kończy z Wave 05.08.10, 18:19
      O nie! To wielka strata. Na wavie umawiam się na wszystkie wyjazdy, przygotowuję grupowe projekty na studia.. i co, to ma się tak po prostu skończyć? Niby mam się przesiąść na maila?
    • pamejudd Re: Google kończy z Wave 05.08.10, 19:00
      Autorko. Buzza mozna deaktywowac.
    • lukka12 Re: Google kończy z Wave 05.08.10, 19:08
      Szkoda. Wave to fajne narzędzie do pracy zdalnej, nie rozprasza, jak komunikator (przy kilku osobach i projektach na raz), w połączeniu z prostym desktopowym narzędziem do powiadamiania o nowych postach to naprawdę wygodna rzecz. W moim przypadku bardzo dobrze się sprawdził.
    • jembezmamy Re: Google kończy z Wave 05.08.10, 20:24
      Pewnie zrobią tak, że trochę przerobią Wave'a i włączą go do tego Prawdziwego Serwisu Społecznościowego, o którym wiemy tylko z plotek. I potem ja, zdesperowany, uzależniony, będę się musiał tam przenieść...
    • na100procent Re: Google kończy z Wave 05.08.10, 22:19
      jak komuś się wave podoba i uznaje go dalej za rewelację, to niech zainwestuje i uruchomi podobbny serwis.

zrobi majątek, czyż nie? chyba, że to jednak niewypał.
    • yorick Re: Google kończy z Wave 05.08.10, 22:52
      Z I M B R A rules !
    • starypryk79 Re: Google kończy z Wave 06.08.10, 10:11
      "Pierwsze reakcje były co najmniej entuzjastyczne".

Co najmniej entuzjastyczne. Ciekawa zbitka. Umiejętność posługiwania się językiem polskim w narodzie zanika.
    • furry Re: Google kończy z Wave 06.08.10, 12:11
      To tak jak z komunizmem. Pomysł niby super, ale społeczeństwo nie dorosło :-P
    • pamejudd Re: Google kończy z Wave 07.08.10, 20:06
      Akurat Sosnowska - mimo wpadek - nie jest pod wzgledem zdolnosci poslugiwania sie priorem najgorsza wsrod swoich kolegow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka