Dodaj do ulubionych

Gmail uporządkuje Twoją pocztę

01.09.10, 00:33
Lepsza byłaby funkcja oznaczania wiadomości jako poufne. Wtedy Gógyl nie zawracałby sobie czterech liter kopiowaniem wiadomości z przepisem na wyjątkowo smaczną babkę piaskową Pani Peci tylko kopiował to, co ma jakąś wartość.
Choc nie, to bez sensu. Pani Pecia wszak mogłaby dzielić się przepisem z kimś z długa brodą, a przepis brzmiałby "najpierw weź wirówkę wzbogacającą i wsyp tam kilo mąki, żeby oddzielić mąkę-235 od mąki-238, bo ziarenka mąki-238 maja za dużo neutronów i babka wyjdzie niezbyt pulchna..." itd.
Obserwuj wątek
    • t0 Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 04:47
      Lepsze byłoby sortowanie w zależności od wielkości załącznika. Niektórzy chcieliby poczyścić pocztę, ze starych otrzymanych śmieci...
    • ascocenda Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 07:17
      A można to wyłączyć? Gmail to moje konto awaryjne, jeśli mail mojego zakładu pracy znów nie działa, zarówno znajomi jak i kontakty naukowe oraz zawodowe piszą na gmaila. Nie chcę przeoczyć pytania od profesora czy bibliotekarza dlatego, że gmail wyświetli mi najpierw pocztę od przyjaciół...
    • gall.anonim.pn Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 08:00
      ascocenda, nie przegapisz bo do pierwszej kategorii wpadają "important and unread". A te maile o których piszesz są właśnie nieprzeczytane.
    • stach_79 Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 09:01
      Doświadczyłem ostatnio nieprzyjemnego sortowania wiadomości w skrzynce gmail. Wiadomość przypisywała się do starego maila jako że była jego kontynuacją. Nie widziałem maili za każdym razem gdy przychodziły i były związane z tą wiadomością bo mail 1-wszy mail był stary... Badziew!
    • zeus_gromowladny Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 09:41
      Przydatna funkcja, ale tylko dla lamerów, którzy czytają pocztę przez WWW. Każdy godziwy czytnik poczty robi to samo od lat.
    • vontomke Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 10:14
      lepiej dodajcie sortowanie wg. wielkości załącznika
    • xp17 Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 10:44
      zeus
      Ja wlasnie jestem takim lamerem. Pracuje w ciagu dnia na 3 roznych komputerach i korzystam z googla w przegladarce. Mam w dupie programy pocztowe.I co mi zrobisz?
    • popo.leon Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 12:51
      No zeus to pojechał jak piorunem z nieba...

Ja też pracuję na kilku kompach i dla mnie lamerstwem jest ściąganie poczty jeśli mogę mieć do niej dostęp przez www :-)
    • remo29 Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 14:48
      @ popo.leon

Dokładnie tak - nie zawsze jestem przy swoim kompie, czasem muszę wręcz skorzystać z gmaila na telefonie. Ściąganie poczty na dysk jest dla urzędniczek piszących na klawiaturze kciukami :))
      --
      Najnowsza historia najnowsza
    • tukafon Re: Gmail uporządkuje Twoją pocztę 01.09.10, 15:25
      @kiryloszomber

he he he

myślisz, że toto już jest takie cwane, że działa na "danych podanych nie-wprost" ?

:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka