Gość: nieznany IP: *.warsoft.pl / 212.244.70.* 26.03.04, 16:41 poszukuję linków z darmowymi bramkami sms do wszystkich sieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: darmowa bramka sms 26.03.04, 16:46 ERA www.eraomnix.pl/sms/pages/register/welcome.jsp IDEA sms.idea.pl/default_.aspx PLUS www.text.plusgsm.pl/sms/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: darmowa bramka sms IP: *.icpnet.pl 26.03.04, 18:58 mam programik dzieki ktoremu mozna przesylac smsy do sieci era w nieograniczonej ilosci i za darmo. Niestety nie dziala idea, a plus nie wiem, bo nie mam znajomych z tej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
polak_michal Re: darmowa bramka sms 27.03.04, 20:54 kolego przślij mi ten progreamik michal_polak@tlen.pl DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: darmowa bramka sms IP: *.warsoft.pl / 212.244.70.* 27.03.04, 21:30 jakbyś mógł i mi też go przesłać, albo przynajmniej podać jego nazwę pozdr. michciooo@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: darmowa bramka sms IP: *.icpnet.pl 27.03.04, 22:52 plik ma 5mb wiec ciezko bedzie przeslac podam wam nazwe zapomnialem z jakiej stronki go sciagnelem ale powinniscie sobie poradzic program nazywa sie ICQ Pro 2003b, koniecznie sciagnijcie pro wersja przedostatnia miala bledy i nie wszystkie smsy dochodzily na ere. Ten przetestowalem i wszystkie smsy docieraja do adresata. Powodzenia Ps firma nazywa sie ICQ Lite Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: darmowa bramka sms 27.03.04, 23:53 www.icq.com --> program nazywa sie ICQ Lite i waży niecałe 2MB. smsy na Erę dochodzą, ale godzina wysłania jest z przyszłości - jakieś 7 godzin do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
michciooo Re: darmowa bramka sms 28.03.04, 12:30 ludzie nie wierzcie mu! ten program waży 4,4mb! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: darmowa bramka sms 28.03.04, 14:47 > ludzie nie wierzcie mu! ten program waży 4,4mb! zobacz: download.com.com/3000-2150-10155606.html?part=52214&subj=dlpage&tag=button "Free download - 1,81MB" popatrz zanim coś napiszesz a area code do Polski to 48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: darmowa bramka sms IP: *.warsoft.pl / 212.244.70.* 28.03.04, 12:55 jaki jest area code do polski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: darmowa bramka sms IP: *.icpnet.pl 28.03.04, 21:31 ja pisalem o programie ICQ PRo a ten program dokladnie ma 4,39mb poprzednia wersja byla wadliwa. ale dzisiaj doszlo do jakiejs blokady. Byc moze to sporadyczna awaria albo juz era dowiedziala sie o tym progsie i go zablokowala. Zobaczymy jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdiLp Re: darmowa bramka sms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 11:25 jesli ma ktos programik do wysylania darmowych sms do plusa lub ery niech mi przesle owczarzy2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stropss Re: darmowa bramka sms 30.03.04, 08:08 Ja mam w Plusie ale telefon w Plusie moze byc waszej kolezanki czy kolegi bo jest potrzebny tylko przy rejestracji w portalu: www.miastoplusa.pl Ale warto tam sie zarejestrowac czyli zostac mieszkancem Miasta Plusa W Miescie Plusa jestem od prawie jego poczatkow czyli sporo czasu a nie mialem jeszcze zadnych problemow z wyslaniem sms-a do Ery, Idei czy Plusa !!! Sprobujcie - warto sie troszke pomeczyc przy rejestracji ale potem bedziecie wysylac do wszystkich sieci; a jest to jedna z ostatnich bramek ktore na to pozwalaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: darmowa bramka sms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:51 miastoplusa jest super!!! tez kozystam! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: darmowa bramka sms 05.04.04, 21:55 u mnie nie idzie z icq lite do ery:( a u Was??? to jednak era sie przyczepila? przy probie pojawia sie komunikat ze nie moze byc teraz wyslana wiadomosc i zeby sprobowac pozniej... niech ich cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: darmowa bramka sms IP: *.icpnet.pl 06.04.04, 21:38 niestety era dotarla i do ICQ lita a szkoda bo jeszcze tydzien temu mozna bylo bez ograniczen wysylac. Za duzo sie chwalilem i jakis z ery koles musial nadac informacje do siedziby glownej a szkoda. Trzeba bylo sie nie chwalic :( Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: darmowa bramka sms 06.04.04, 22:45 eh,debilna ta era:/ a ja musze sie z 4 telefonow logowac na ich stronie zeby moc jako tako smsy slac bez stresu ze zaraz mi zabraknie. chociaz i tak czasem potrzeba logowania na maila. jakby byl jakis inny programik to nie pisz na forum, ale jak cos mozesz podeslac info na mamaluch@o2.pl :)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
michciooo Re: darmowa bramka sms 07.04.04, 09:17 z tych bramek da radę wysłać sms-y do "heyah"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wala Re: darmowa bramka sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 07:37 Ustaw wszystko w gg i bez ograniczeń do wszystkich. No tylko,ze z ich reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
michciooo Re: darmowa bramka sms 10.04.04, 20:04 ale jak to ustawić?? z gg mogę tylko wysyłać sms-y do plusa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: darmowa bramka sms IP: *.studio.clubnet.pl 11.04.04, 16:31 zobacz MarBit.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytyt Re: darmowa bramka sms IP: *.dialup.telenergo.pl 11.04.04, 21:58 Niestety bramka z marbit.com.pl nie działa do heyah, sprawdziłem już. Odpowiedz Link Zgłoś
noies Re: darmowa bramka sms 16.04.13, 15:28 A możę darmowa bramka SMS (działa do wszystkich sieci) esemesownik.pl Odpowiedz Link Zgłoś