roklo 18.12.10, 15:54 Wszystko, co wiecie o systemie CMS. potrzebuje pomocy i dokonania dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roklo Re: system CMS najlpeszy w nawigacji 27.12.10, 14:33 czy lepiej jest użyć darmowego, dostępnego dla wszystkich, tyu Joomla, do portalu? czy skomponowanego specjalnie pod stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
roklo Re: system CMS najlpeszy w nawigacji 03.01.11, 16:18 czy joomla jest faktycznie trudny i nie dam, jak na początek sobie rady? lepiej wybrać wordpressa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.01.11, 10:21 myślę, że word press nie należy do najłatwiejszych. polecam drupal. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.icpnet.pl 15.01.11, 12:59 Witam! Cms to trudna sprawa, sam kiedyś starałem się dowiedzieć który najlepszy- każdy ma inne zdanie. Jeśli myślisz o stronie, czy firmie poważnie, polecam zlecenie tego firmię. To tak, jak z zakupem garnitury szytego na miarę- wiesz, że jest dopasowany. pozdro 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konto Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.01.11, 10:16 moim zdaniem najlepiej skorzystać a autorskiego cms, takiego jak joomla, wordpress i inne. ale może się okazac, że są zbyt trudne dla Ciebie,jeśli jesteś laikiem. dlatego proponuje poszperać i dowiedzieć się coś o tych autorskich, ale tworzonych specjalnie pod stronę. nie jest to drogi "zabieg":) a zadowolenie pełne. sam skorzystałem. jak coś pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dromader Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.01.11, 10:18 hej. nie wiem, czy taki autorski(jeśli wiem, o co ci chodzi) jest tanią sprawą. jeśli chcesz stworzyć prostą stronę internetową, to naprawdę jesteś w stanie opanować po jakimś czasie Word Press. ale to twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.icpnet.pl 15.01.11, 12:55 tylko, że dromader potrzebuje czegoś bardziej rozbudowanego niż WordPress! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.icpnet.pl 15.01.11, 12:53 a z jakiej skorzystałeś? jestem w Krakowa, czy ktoś poleca jakąś agencje interaktywną? Odpowiedz Link Zgłoś