Dodaj do ulubionych

system CMS

18.12.10, 15:54
Wszystko, co wiecie o systemie CMS.
potrzebuje pomocy i dokonania dobrego wyboru.
Obserwuj wątek
    • roklo Re: system CMS najlpeszy w nawigacji 27.12.10, 14:33
      czy lepiej jest użyć darmowego, dostępnego dla wszystkich, tyu Joomla, do portalu?
      czy skomponowanego specjalnie pod stronę?
      • roklo Re: system CMS najlpeszy w nawigacji 03.01.11, 16:18
        czy joomla jest faktycznie trudny i nie dam, jak na początek sobie rady?
        lepiej wybrać wordpressa?
        • Gość: janek Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.01.11, 10:21
          myślę, że word press nie należy do najłatwiejszych.
          polecam drupal.
          pozdro
          • Gość: damian Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.icpnet.pl 15.01.11, 12:59
            Witam!
            Cms to trudna sprawa, sam kiedyś starałem się dowiedzieć który najlepszy- każdy ma inne zdanie. Jeśli myślisz o stronie, czy firmie poważnie, polecam zlecenie tego firmię. To tak, jak z zakupem garnitury szytego na miarę- wiesz, że jest dopasowany. pozdro 600
      • Gość: konto Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.01.11, 10:16
        moim zdaniem najlepiej skorzystać a autorskiego cms, takiego jak joomla, wordpress i inne.
        ale może się okazac, że są zbyt trudne dla Ciebie,jeśli jesteś laikiem.
        dlatego proponuje poszperać i dowiedzieć się coś o tych autorskich, ale tworzonych specjalnie pod stronę. nie jest to drogi "zabieg":) a zadowolenie pełne. sam skorzystałem.

jak coś pytaj.
        • Gość: dromader Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.01.11, 10:18

hej.

nie wiem, czy taki autorski(jeśli wiem, o co ci chodzi) jest tanią sprawą. jeśli chcesz stworzyć prostą stronę internetową, to naprawdę jesteś w stanie opanować po jakimś czasie Word Press.
          ale to twój wybór.
          • Gość: kot Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.icpnet.pl 15.01.11, 12:55
            tylko, że dromader potrzebuje czegoś bardziej rozbudowanego niż WordPress!
        • Gość: adam Re: system CMS najlpeszy w nawigacji IP: *.icpnet.pl 15.01.11, 12:53
          a z jakiej skorzystałeś? jestem w Krakowa, czy ktoś poleca jakąś agencje interaktywną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka